İçeriğe Yönlendir

Bmw 320Ia

Emre Kırtman

Recommended Posts

Emre Kırtman
(düzenlendi)

Arkadaşlar herkese hayırlı günler dilerim... Malum sitedeki 365307922 ilan numaralı aracı kardeşime almak istiyoruz. Aracın sahibi ile konuştuk Kmsi orjinal diyor. Aradığım aracı bulduğu için acil satmam gerek diyor. Artıları ve eksileri nelerdir? Yorumlarınızı alabilir miyim?

#emrkrtmn

tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi
Link Eklendi
Yorum bağlantısı
Kemal Mert

Resimleri güzel ve söylendiği gibiyse görüşülebilir. Şanzıman ve motor iyiyse kaçırılmaz bence.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Can Ebren

hocam bu aracı alırsanız lütfen detaylı bir tanıtım yapın  :)

Yorum bağlantısı
Emre Kırtman

hocam bu aracı alırsanız lütfen detaylı bir tanıtım yapın :)

Tanıtımını yaparım. Böyle bir araç daha önce almamıştım. Ne çıkacak şansımıza...

#emrkrtmn

Yorum bağlantısı
Emre Kırtman

Resimlere bakılırsa gayet diri ve temiz duruyor.

Teşekkür ederim...

#emrkrtmn

Resimleri güzel ve söylendiği gibiyse görüşülebilir. Şanzıman ve motor iyiyse kaçırılmaz bence.

Teşekkürler...

#emrkrtmn

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

en büyük şans içinin dışının oynanmamış olması neredeyse tamamen OEM olması.. ama km kim bilir kaç kere düşürülmüştür bu fiyata bu km de E36 imkansıza yakın aracın mekanik yorgunluğuda var tabi ben E30-36-46 alıpta(istisnaları haricinde) stabil sorunsuz bir şekilde kullananı pek görmedim... bu arabaya binen her köşede dipgaz yapıyor kaldıki 21 yaşında araba..

Yorum bağlantısı
Emre Kırtman

en büyük şans içinin dışının oynanmamış olması neredeyse tamamen OEM olması.. ama km kim bilir kaç kere düşürülmüştür bu fiyata bu km de E36 imkansıza yakın aracın mekanik yorgunluğuda var tabi ben E30-36-46 alıpta(istisnaları haricinde) stabil sorunsuz bir şekilde kullananı pek görmedim... bu arabaya binen her köşede dipgaz yapıyor kaldıki 21 yaşında araba..

Km ile ilgili bende aynı şeyi düşünüyorum. Bakıp karar vericez artık...

#emrkrtmn

Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

Yanlis anlamayin merakimdan soruyorum, bu fiyat düsük mü bu araba icin?

21 yasinda

Yorum bağlantısı
Emre Kırtman

Atladığım bır nokta olmasın dıye sızın yorumlarınızı alıyorum. Yanlış anlaşılma yok. Tesekkur ederim.

#emrkrtmn

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Km ile ilgili bende aynı şeyi düşünüyorum. Bakıp karar vericez artık...

#emrkrtmn

Bu modellerde var mı bilmiyorum ama BMW'lerin km sayaçları ile oynanamıyor. Bunun dışında otomatik olduğu için yanlamaya maruz kalmadığını düşünüyorum. Tabi ki baktırınca daha net anlaşılabilir bahsedilen durumların olup olmadığı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Bakar

Cok temiz duruyor.Ankara da bircok genc abimizin kullandigi aractir kendisi ancak bu arac cok diri kalmis bence tercih edilebilir

Yorum bağlantısı

Bu modellerde var mı bilmiyorum ama BMW'lerin km sayaçları ile oynanamıyor. Bunun dışında otomatik olduğu için yanlamaya maruz kalmadığını düşünüyorum. Tabi ki baktırınca daha net anlaşılabilir bahsedilen durumların olup olmadığı.

Km sayacını bilmiyorumda tahir abi otomatik vites bmw ile yanlanıyor tabiki 0 a yatırıpta dakikalarca değil ama dönüşlerde yanlanıyor arkadaşımda 96 model 520 i vardı otomatik e39 dedikleri kasa o ağırlıkla bile çok fena yanlıyordu bu daha hafif muhtemelen daha fazla açı verir bmw tecrübem yok ama dediğim gibi bir kaç örneğini görmüştüm tabiki siz daha tecrübeli olabilirsiniz.
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Km sayacını bilmiyorumda tahir abi otomatik vites bmw ile yanlanıyor tabiki 0 a yatırıpta dakikalarca değil ama dönüşlerde yanlanıyor arkadaşımda 96 model 520 i vardı otomatik e39 dedikleri kasa o ağırlıkla bile çok fena yanlıyordu bu daha hafif muhtemelen daha fazla açı verir bmw tecrübem yok ama dediğim gibi bir kaç örneğini görmüştüm tabiki siz daha tecrübeli olabilirsiniz.

Yok benim ki sadece otomatik olması nedeni ile tahmin. Yanlamak isteyenler manuel tercih ediyor. Belki maruz kalmamıştır dedim ama dediğin gibi ise olabilir tabi ki. 

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Yanlis anlamayin merakimdan soruyorum, bu fiyat düsük mü bu araba icin?

21 yasinda

düşük evet oynanmamış olarak çok düşük hatta

otomatik olması yanlamaya engel değil araba güçlüyse eğer dahada rahatlıktır::) :)
Yorum bağlantısı
Emre Kırtman

Aracı gittim gordum hayırlısı degilmis. Yorumlar ıcın tesekkurler.

#emrkrtmn

Yorum bağlantısı
Özgen Acar

#emrkrtmn

sorun neydi merak ettim 

Yorum bağlantısı
Kemal Mert

#emrkrtmn

Hoşunuza gitmeyen ne oldu? Neden vazgeçtiniz?
Yorum bağlantısı
Emre Kırtman

Masrafı çok fazla geldi bana resimlerde göründüğü gibi değil. İçime sinmedi ondan vazgeçtim.

#emrkrtmn

Yorum bağlantısı
Kemal Mert

Masrafı çok fazla geldi bana resimlerde göründüğü gibi değil. İçime sinmedi ondan vazgeçtim.

#emrkrtmn

Mesela ne gibi masraf. Fark ettiğiniz sıkıntılar neler,Motor şanzıman sıkıntısı varmıydi,Aracı kullandınız mi Emre Bey?
Yorum bağlantısı
Murat Atagenç

Yazılanlara bakınca fiyat hesaplı ama araba çokta düzgün değil gibi. Kuşkulandıran yerleri var

Mesela airbag patlak gibi, ön bıyık sacı değişmiş, arka tampon difüzörü m paketinki,...

Detaylıca bakmak lazım.

Yorum bağlantısı
Emre Kırtman

En baştan araç çok kirli iki kere kuaför yapsa anca temizlenir. pasta cila istiyor. Arka iki stop ve sis farları kırık tamponlar ve marşpiyeller düzeltilip boyanması lazım koltuklar ve direksiyon çok yıpranmış ve yırtıkları mevcut bagaja zaten girmiyorum ön takımda ses var direksiyonda boşluk var. Yani kötülemek için değil ama baya bir masraf tutar bunlar.

#emrkrtmn

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...