Sani Gerşon 24 Kasım 2016 Paylaş 24 Kasım 2016 94BB 9E731 DA Şu an satılan link ise: http://www.kirazcioglu.com/?Uid=16865 Site ve firma hakkında hiç bir bilgim yoktur. 4 1 Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 24 Kasım 2016 Paylaş 24 Kasım 2016 Merkezoto ile iletişime geçip 98 ka için hız sensörünün ürün kodunu sordum Sani beyin paylaştığı kodun aynısını verdiler. Fiyat olarak 250tl istediler. Kirazcıoğlundakiyle bire bir aynı koda sahip.Aynı ürün Kirazcıoğlunda 135tl. Teşekkürler Sani bey 1 Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 24 Kasım 2016 Paylaş 24 Kasım 2016 kirazcıoğlu mareacılar arasında oldukça bilinen bi site.. Benim de bildiğim kadarıyla güvenilir. Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 25 Kasım 2016 Paylaş 25 Kasım 2016 94BB 9E731 DA Şu an satılan link ise: http://www.kirazcioglu.com/?Uid=16865 Site ve firma hakkında hiç bir bilgim yoktur. sani bey sanırım ben hız sensörünün (debriyaja basınca kendiliğinden gaz verme) problemini çözdüm bende işe yaradı. eğer diğer arkadaşlarda da işe yararsa bu konuyu uygun görürseniz sabitleyebiliriz. araç yaş itibari ile kablonun yağı zamanla eksiliyor sanırım buda dönen telin aşınmasını sağlıyor. hız sensörünün üstündeki kilometre telinin içine yağ koyuyoruz 10 dakika kablo yukarda olacak şekilde tutulursa yağ gösterge paneline kadar akması lazım. gaz sesi falan tamamen kesildi. araba resmen kendine geldi Merkezoto ile iletişime geçip 98 ka için hız sensörünün ürün kodunu sordum Sani beyin paylaştığı kodun aynısını verdiler. Fiyat olarak 250tl istediler. Kirazcıoğlundakiyle bire bir aynı koda sahip.Aynı ürün Kirazcıoğlunda 135tl. Teşekkürler Sani bey şayet yeni hız sensörü alıp takmadınız sa yukarda ki yöntemi deneyebilirmisiniz. 3 Yorum bağlantısı
Ozan Dural 17 Ocak 2017 Paylaş 17 Ocak 2017 On 25.11.2016 at 22:33, Şahin Kutun yazdı: sani bey sanırım ben hız sensörünün (debriyaja basınca kendiliğinden gaz verme) problemini çözdüm bende işe yaradı. eğer diğer arkadaşlarda da işe yararsa bu konuyu uygun görürseniz sabitleyebiliriz. araç yaş itibari ile kablonun yağı zamanla eksiliyor sanırım buda dönen telin aşınmasını sağlıyor. hız sensörünün üstündeki kilometre telinin içine yağ koyuyoruz 10 dakika kablo yukarda olacak şekilde tutulursa yağ gösterge paneline kadar akması lazım. gaz sesi falan tamamen kesildi. araba resmen kendine geldi şayet yeni hız sensörü alıp takmadınız sa yukarda ki yöntemi deneyebilirmisiniz. beyler bu işe ben soyundum, bendeki sorun boşta giderken stop etme sorunu. söylediğiniz üzere denemek istiyorum yağlama meselesini. ne tür bir yağ kullanmam gerektiği ile ilgili bilgi alabilir miyim ? Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 17 Ocak 2017 Paylaş 17 Ocak 2017 1 saat önce, Ozan Dural yazdı: beyler bu işe ben soyundum, bendeki sorun boşta giderken stop etme sorunu. söylediğiniz üzere denemek istiyorum yağlama meselesini. ne tür bir yağ kullanmam gerektiği ile ilgili bilgi alabilir miyim ? normal motor yağı veya bisiklet zincir yağı olabilir. siz dökünce olmaz. herhangi bi tamirciye götürün kabloyu resimde görüldüğü gibi tutun onlarda özel ucunda serum hortumuna benzer küçük yağ pompası var onunla olur. 5 tl ye halleder Yorum bağlantısı
Ozan Dural 16 Şubat 2017 Paylaş 16 Şubat 2017 On 17.01.2017 at 21:49, Şahin Kutun yazdı: normal motor yağı veya bisiklet zincir yağı olabilir. siz dökünce olmaz. herhangi bi tamirciye götürün kabloyu resimde görüldüğü gibi tutun onlarda özel ucunda serum hortumuna benzer küçük yağ pompası var onunla olur. 5 tl ye halleder şahin abi selamlar,, geçtiğimiz 2 hafta içerisinde konuyla alakalı gelişme sağladık. Mesele şu, sensörü kendim evin önünde söktüğüm için, ve elimde yağ mevcut olmadığı için yağlama yapamadım, lakin hız sensörünün kablolarını vs. önce balata spreyi sonrada wd40 ile temizledim, sardım. yine telin içine de yağlı olduğunu bildiğim wd40 ı uyguladım. yağ olmayınca, belki bu işe yarar diye düşünerek. hız sensörü problemi tamamen ortadan kalktı ancak ibrenin titremesi sorununu çözemedik, zira yağlamayla düzelesi vardıysa da yağlanmamış oldu aslında. bende sıkıntı sadece ibrede kaldığı için önemsemedim,, öyle kullanıyorum şuan için. ileriki dönemde tekrar sökme durumunda kalısam o zamn yağlamadan kapatmam. bilgi vereym dedm. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 16 Şubat 2017 Paylaş 16 Şubat 2017 5 saat önce, Ozan Dural yazdı: şahin abi selamlar,, geçtiğimiz 2 hafta içerisinde konuyla alakalı gelişme sağladık. Mesele şu, sensörü kendim evin önünde söktüğüm için, ve elimde yağ mevcut olmadığı için yağlama yapamadım, lakin hız sensörünün kablolarını vs. önce balata spreyi sonrada wd40 ile temizledim, sardım. yine telin içine de yağlı olduğunu bildiğim wd40 ı uyguladım. yağ olmayınca, belki bu işe yarar diye düşünerek. hız sensörü problemi tamamen ortadan kalktı ancak ibrenin titremesi sorununu çözemedik, zira yağlamayla düzelesi vardıysa da yağlanmamış oldu aslında. bende sıkıntı sadece ibrede kaldığı için önemsemedim,, öyle kullanıyorum şuan için. ileriki dönemde tekrar sökme durumunda kalısam o zamn yağlamadan kapatmam. bilgi vereym dedm. titreme olayı motor soğukken yada hızlı giderken oluyorsa fazla önemli değil Yorum bağlantısı
Ozan Dural 16 Şubat 2017 Paylaş 16 Şubat 2017 5 saat önce, Şahin Kutun yazdı: titreme olayı motor soğukken yada hızlı giderken oluyorsa fazla önemli değil Hizli giderken oluyor. Aslinda yuksek devir cevrirken oluyor desek daha olucak sanki. Yuksek vites dusuk devirde giderken o kadar cok olmuyor Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 17 Şubat 2017 Paylaş 17 Şubat 2017 8 saat önce, Ozan Dural yazdı: Hizli giderken oluyor. Aslinda yuksek devir cevrirken oluyor desek daha olucak sanki. Yuksek vites dusuk devirde giderken o kadar cok olmuyor o nun araca bi zararı olmaz yalnız belki rahatsızlık edici bi görüntü olabilir bu durumda kilometre teli değişebilir zaten fazla bi ücret tutmuyor 30 - 40 tl gibi bişey Yorum bağlantısı
Ozan Dural 17 Şubat 2017 Paylaş 17 Şubat 2017 Bir saat önce, Şahin Kutun yazdı: o nun araca bi zararı olmaz yalnız belki rahatsızlık edici bi görüntü olabilir bu durumda kilometre teli değişebilir zaten fazla bi ücret tutmuyor 30 - 40 tl gibi bişey birsüre idare etsin abi o zaman o.. acelesi yok daha alt takım bekliyor sırada, lpgde takılıcak.. acele yok:) Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 17 Şubat 2017 Paylaş 17 Şubat 2017 kolay gelsin yavaş olsun temiz olsun. lpg'yi takacak usta iyi araştırılmalı malum önemli bi parça. Yorum bağlantısı
Ozan Dural 17 Şubat 2017 Paylaş 17 Şubat 2017 13 dakika önce, Şahin Kutun yazdı: kolay gelsin yavaş olsun temiz olsun. lpg'yi takacak usta iyi araştırılmalı malum önemli bi parça. çok çok önemli hemde abi. araştırma sürecindeyim.. umarım talihsizlik yaşamam. bursaya gidicem gerekirsse.. 1 Yorum bağlantısı
Kamil Dağtekin 15 Mart 2017 Paylaş 15 Mart 2017 merhaba arkadaşlar; aranızda yeniyim ve ka sever bi arkadaşınızım,6 yıldır 98 model klimasız ka araç sahıbıyım,bırsey sormak ıstıyorum, sani beyin paylaştığı linkteki kırazcıoglu urununu alıp deneyen varmı aramızda? Yorum bağlantısı
Ergin Özgür 24 Mayıs 2018 Paylaş 24 Mayıs 2018 On 25.11.2016 at 22:33, Şahin Kutun yazdı: sani bey sanırım ben hız sensörünün (debriyaja basınca kendiliğinden gaz verme) problemini çözdüm bende işe yaradı. eğer diğer arkadaşlarda da işe yararsa bu konuyu uygun görürseniz sabitleyebiliriz. araç yaş itibari ile kablonun yağı zamanla eksiliyor sanırım buda dönen telin aşınmasını sağlıyor. hız sensörünün üstündeki kilometre telinin içine yağ koyuyoruz 10 dakika kablo yukarda olacak şekilde tutulursa yağ gösterge paneline kadar akması lazım. gaz sesi falan tamamen kesildi. araba resmen kendine geldi şayet yeni hız sensörü alıp takmadınız sa yukarda ki yöntemi deneyebilirmisiniz. @Sani Gerşon Bey, buradaki durum 2000 model Ka için de geçerli midir, ne dersiniz? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2018 12 dakika önce, Ergin Özgür yazdı: @Sani Gerşon Bey, buradaki durum 2000 model Ka için de geçerli midir, ne dersiniz? Hız sensörü tüm ka'lar için geçerlidir. 1 Yorum bağlantısı
Ergin Özgür 24 Mayıs 2018 Paylaş 24 Mayıs 2018 1 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Hız sensörü tüm ka'lar için geçerlidir. Tamamdır, ben de burada yapılanları denesem iyi olacak. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2018 Bi dakika, bi hata var. Buradaki kablo hız sensörü değil, KM teli. KM teli'nin stop etmelerle alakası yok. Sizde bu durum var ise, farklı yerlerde sorunu arayın mutlaka. Yorum bağlantısı
Ergin Özgür 24 Mayıs 2018 Paylaş 24 Mayıs 2018 27 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Bi dakika, bi hata var. Buradaki kablo hız sensörü değil, KM teli. KM teli'nin stop etmelerle alakası yok. Sizde bu durum var ise, farklı yerlerde sorunu arayın mutlaka. bendeki asıl sorun devrin kendi kendine yükselip yükselip azalması, burada arkadaşın da dediği gibi debriyaja bastığımda gaz verir gibi devir yükseliyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2018 17 dakika önce, Ergin Özgür yazdı: bendeki asıl sorun devrin kendi kendine yükselip yükselip azalması, burada arkadaşın da dediği gibi debriyaja bastığımda gaz verir gibi devir yükseliyor. Siz hız sensörüne, rölanti valfine, MAF temizliğine falan yönelin önce. Km teline gelene kadar kontrol noktası çok. Yorum bağlantısı
Ergin Özgür 24 Mayıs 2018 Paylaş 24 Mayıs 2018 @Sani Gerşon Peki, ama yanlış hatırlıyor olabilirim benimkinde maf sensörü yok demiştiniz sanki? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2018 Yoksa, temizleyecek bir şey de yok Subap ayarını da atlamayalım. 1 Yorum bağlantısı
Timuçin Duru 9 Ocak 2019 Paylaş 9 Ocak 2019 On 24.11.2016 at 11:54, Sani Gerşon yazdı: 94BB 9E731 DA Şu an satılan link ise: http://www.kirazcioglu.com/?Uid=16865 Site ve firma hakkında hiç bir bilgim yoktur. Bu orjinalin parça numarası mı? Yorum bağlantısı
Celal YÜCEL 13 Temmuz 2022 Paylaş 13 Temmuz 2022 Bu sensör çoğu KA modelinde kopuk halde takılı bile değildir. Takılmadığı durumlarda rölantinizi bozduğu gibi yakıt tüketimini de arttıracak bir sensör. Yorum bağlantısı
Recommended Posts