İçeriğe Yönlendir

Lastik Ebati Hk

Enes Göktaş

Recommended Posts

Enes Göktaş

Saygideger arkadaşlar 2003 model hatcback focus 1.8 tdi 115 ps aracıma 4 mevsim lastik almak istiyorum her mevsim değişmek istemiyorum bir de lastik ebatlarım 195/60/15 ama bu lastik ebatları pahalı baya acaba 195/65/15 alsam herhangi bir sorunu olur mu lütfen yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden.

Yorum bağlantısı
Enes Göktaş

Ben diyorum kı 65in kesit alanı büyük arabanın motoru da beygiri de büyük daha iyi olur bence

Yorum bağlantısı
Serdar Çekiç

aracın dizaynına uygun lastik ebatları genelde kapı eşiğinde etiket şeklinde belirtilmiş oluyor. oradan uygun ebatlara göre bir lastik alın. farklı alırsanız güvenliğinizi riske edersiniz. yakıt ekonomisinide etkiliyor. 65 yanak kalın olur ve hoş durmaz

Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz

65 yanak kışlıklarda kullanıyorum kesinlikle tavsiye etmem çekiş düşüyor .Araçta 4 -5 kişi olduğunda arka davlumbaza sürtme oluyor bilginize.

Yorum bağlantısı
Enes Göktaş

aracın dizaynına uygun lastik ebatları genelde kapı eşiğinde etiket şeklinde belirtilmiş oluyor. oradan uygun ebatlara göre bir lastik alın. farklı alırsanız güvenliğinizi riske edersiniz. yakıt ekonomisinide etkiliyor. 65 yanak kalın olur ve hoş durmaz

tesekkür ederim ..

65 yanak kışlıklarda kullanıyorum kesinlikle tavsiye etmem çekiş düşüyor .Araçta 4 -5 kişi olduğunda arka davlumbaza sürtme oluyor bilginize.

çok sağolun.

Arkadaşlar lastik olarak nokian weatherproof 4 mevsim 195/60/15 inç aldım yorumlarımı aktaracağım salı günü ulaşacak lastikler.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...