İçeriğe Yönlendir

Alacağım Araçta 2 Adet Çarpma Diye Kayıt Çıkıyor Ama Rakam Yok

Güven Kaya

Recommended Posts

Güven Kaya

Arkadaşlar almayı düşündüğüm yeni aracın plakasını sorguladım 2 adet kaza var ancak fiyatlar yazmıyor çarpma diye çıkıyor epey huylandım ciddi bir kazamıdır acaba 

Yorum bağlantısı
Selçuk Baysal

Arkadaşım aynı şekilde bir astra aldı, geçenlerde bie tanesi 5.000 TL'miş sonradan geldi dedi. Sonradan gelme nasıl oluyor bilemiyorum ama.

Yorum bağlantısı
Hasen Kara

Ben hiçbir sorgulamam da bütün kazalarında fiyat yazan araca rastlamadım. 5 taneyse 3 ü yazıyor 2 si yok gibi. 

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Hasarı karşı tarafın sigortası karşıladığında tramere bu şekilde yansıyor diye düşünüyorum.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Trafik sigortasından açılan dosyalarda hasar tutarı görünmez. Yalnız kaskolarda hasar tutarı yazar.

Yorum bağlantısı
Erdem Yılmaz

bu benimde merakımı uyandıran bir soru,sanırım Ali arkadaşımızın dediği doğru yalnızca kasko kazalarında miktar belli oluyor

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

Kazalar önceki sahibinde olduysa

https://www.sbm.org.tr/tr/OnlineIslemler/Sayfalar/KazaTespitTutanagiSorgula.aspx

adresine giderek kaza tespit tutanaklarını inceleyebilirsiniz. burada nasıl bir kaza olduğu yazar.

benim önceki aracımda da benzer durum vardı. birisi bizim arabaya arkadan çarpmış. bizim aracın tamponu çizilmiş fakat karşı tarafın ön taraf yere inmiş. o yüzden tutanak tutmuşlar. miktar görünmüyor.

Yorum bağlantısı
Alperen Artam

Henüz işlenmemiş olabilir kazalar yeni ise

Yorum bağlantısı
Emin Önal

En son başıma gelen 3 kazanın 2sinde rakam ufak, 1inde rakam yok.

Rakam olmayan kazadan çekme belgeli çıktı araç  :angry:

Yorum bağlantısı
Harun Özden
(düzenlendi)

Benim eski aracıma park halinde iken çarptılar. Karşı tarafın sigortasından yapıldı. Sorgulamada çıkıyordu

tarihinde Harun Özden tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Arif Aydın

Benim araçta var. Hasar kaydı var ve tutar yazmıyor. Bende ki durum şu, biz kaskodan tamponları boyatmak istedik kasko dosya açıldıktan sonra eski hasarlar diye dosyayı kabul etmedi. Açılan dosya kapanmadığından hasar yazmadan hasar kaydı çıkıyor. Bende ki durum bu ama siz de ki nasıldır onu bilemiyorum. Ama açılmış dosyanız var ve bir durum var belli ki. Siz araştırın sonra alın.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Araç kazaya karışmış, kusurluymuş ve karşı tarafa zarar vermiş.. Karşı tarafın zararı bu aracın trafik sigortasından ödenmiş.. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...