İçeriğe Yönlendir

Chevrolet Cruz 2012

Dündar Öcal

Recommended Posts

Dündar Öcal
(düzenlendi)

Degerli forumdaşlarim tanıdıktan

Cruze sport H.B 1.6 benzin-lpgli (Landi renzo)

-50 bin kmde,

-otomatik

-servis bakımlı

-ilk sahibinden

-Degisensiz, 1 parça mini onarımdan tampona yapılmış boya (30cm)

Nasıl bilirsiniz Kronik sorun varmıdır ?

tarihinde Dündar Öcal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Degerli forumdaşlarim tanıdıktan

Cruze sport H.B 1.6 benzin-lpgli (Landi renzo)

-50 bin kmde,

-otomatik

-servis bakımlı

-ilk sahibinden

-Degisensiz, 1 parça mini onarımdan tampona yapılmış boya (30cm)

Nasıl bilirsiniz Kronik sorun varmıdır ?

Daha önce konu açıldı,biraz forumun "arama" kısmını kullanırsak fazla konu kirliliği olmaz.

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/275174-2011-hb-ov-cruze-nasildir-alinir-mi/

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/257752-cruze-alınır-mı/

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Dündar Öcal

Bu konuyu insaniyet namına kapaatsak derim.....

Ya hocam kusura bakmayın ama bende sizin zihniyetinizde ki insanları anlamakta güçlük çekiyorum 

Ben oraya o kadar özellik eklemişim ayrıntı vermişim "cuze iyimidir kötümüdür diyip geçmemişim"  fiyat-km-uygunluk açısını sormuşum (fiyat yazmayı unutmuşum)

ama siz gelip direk insaniyet adına kapatın demişsiniz.Büyügümsünüz saygım sonsuz fakat ben burda aracı alacagım ve size güvenerek danışmak istedim yoksa araştırmadıgımdan değil.Her konuda yardımcı olma amaçlı yorumlarınızı gördüm-görüyorum ancak şu yaptıgınız hoş bir davranış biçimi değil bilginize.

Forum yönetiminden geregi neyse yapılmasını isterim, çok büyük bir ayıp-kusur işledigim içinde özür dilerim!

• Beğen 3
Yorum bağlantısı

Ben 1 ay önce tanıdıktan düşük km sorunsuz bir cruze aldım.yaklaşık 1000km yi devirdim. Ortalama tuketimim 8.5lt/100km lpg.Performans anlamında beklentiler önemli ama abartılacak kadar kötü değil.pecochip denilen bir parça mevcut benim aracımda. Standart halini bilmediğim için etkisie yorum yapamıyorum. Bende ki araç boş paket. 8 havayastığı , esp , tcs mevcut. Trim sesi ve yol sesi neredeyse hiç yok. Ben çok uygun fiyata aldım.fiyat uygunsa bakımliysa bence alinır.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Ya hocam kusura bakmayın ama bende sizin zihniyetinizde ki insanları anlamakta güçlük çekiyorum

Ben oraya o kadar özellik eklemişim ayrıntı vermişim "cuze iyimidir kötümüdür diyip geçmemişim" fiyat-km-uygunluk açısını sormuşum (fiyat yazmayı unutmuşum)

ama siz gelip direk insaniyet adına kapatın demişsiniz.Büyügümsünüz saygım sonsuz fakat ben burda aracı alacagım ve size güvenerek danışmak istedim yoksa araştırmadıgımdan değil.Her konuda yardımcı olma amaçlı yorumlarınızı gördüm-görüyorum ancak şu yaptıgınız hoş bir davranış biçimi değil bilginize.

Forum yönetiminden geregi neyse yapılmasını isterim, çok büyük bir ayıp-kusur işledigim içinde özür dilerim!

Yanlış anlaşılma olmuş d. Elektroniği dert çıkarmaya başlarsa cüzdanı fena etkiler... İyice araştırın derim

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Polat

Araç LPG uyumu ve yedek parça sıkıntısı hariç her yönüyle çok iyi bir araçtır.Kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim aracın yol tutuşu ağır başlılığı donanımı malzeme kalitesi olarak on numara araçtır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

tipi güzel ancak teknolojik olarak oturmamış bir araç.

dündar bey, Çağlar Bey 56335 mesajı ile forumun abilerinden bir arkadaş olup orada karalama değil espri yapıp konunun devamını zaten bekliyor. Siz muhtemelen tam tanımadığınız için henüz yanlış anlamış olabilirsiniz. Lütfen alınmayın. İyi ki varsınız. varız.

tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi
  • Beğen 10
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Bu aracı 10 kişiye sorsak 8 i kötü der. Fakat şunu unutmayalım iyide kötü de diyen arkadaşlar tecrübeleri neticesinde yorumda bulunurlar. Mehmet hocamın dediği gibi Çağlar abi espri yapmış yanlış anlamayın. Araca gelirsek benim bir tecrübem yok. Dış görünüşü güzel donanımları ve uygun fiyatı ile dikkat çeken bir araç. Arkadaşıma araç alma arifesinde inceleme ve araştırma şansım oldu. 0 olarak alacaktık. 8 000 tl fark ile cruz full donanım +otomatik vites açılır tavan vs 44 000 tl iken 52 000 tl ye jetta highline 1.4 e döndük. Araç hakkın da kötü yorum çok fazla malesef yakıt lpg de bile fazla diye yorumlar var. Benzinde 10 lt görüyorum diyen var vs. Neyse bence aracı ciddi düşünüyorsanız öncelik içinize sinmesi sonra fayda ve maliyet oranı. İyi düşünün iyi taşının inananin kimse sizin üzülmenizi istemez. Son olarak eniştemde kalos var geçen beyni değişmek zorunda kaldı. 3000 tl para verdi. Parça sıkıntı malesef. Şimdiden hayırlısı olsun hakkınızda.

tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

1 sene kullandım..herhangi bir kronik sorun yaşamadım..ancak fiyat uygunsa alın..ben 2014te sattım ancak 2.eli çok çok yavaş herkese laf anlatması çok zor ve sinir bozucu..

tercih edilmesi için çok çok uygun fiyatlı denk gelmesi gerek diye düşünüyorum..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Ben oraya o kadar özellik eklemişim ayrıntı vermişim "cuze iyimidir kötümüdür diyip geçmemişim"  fiyat-km-uygunluk açısını sormuşum (fiyat yazmayı unutmuşum)

1,6 ecotech vardır lpg calişmasına göre naziktir maksimum 20 bin km sonra subab lar değişmek zorunda kalacak lpg sistemi takılırken kaliteli işcilik yapılmamışsa cok sorunlar yaşarsınız

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

arabanın sorunu olmayan yeri yoktur 2011 sonrası cruze larda kaputu açtığınızda bu araba LPG ile uyumlu değildir yazar:) LPG olsa bile motor arabayı kaldırmıyor....

görünümü yol tutuşu süperdir ama bu arabayla uzaktan uzağa temas kurmak lazım:)

Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Üniversitede bir hocamız almıştı sıfır kilometre. Bayii çıkışlı LPG'li aldı fakat LPG arızaları bitmek bilmedi bir türlü. En sonunda Bayii ile mahkemelik oldular ve 8000 TL tazminat aldı bayiiden. Tipi görünüşü gerçekten güzel ama ben alırmıydım? Çok çok cazip bir fırsat olursa belki. Arkadaşların da dediği gibi piyasası yavaş.

Yorum bağlantısı

Çağlar beyi yanlış anladınız. Kendisi mizah kullarak size araçtan uzak durun demek istedi. Yani ben öyle anladım. ;)

Yorum bağlantısı

Lastikçiye gittiğinde dahi, abi bunu sat kurtul diyor. Niye dediğinde ise mantıklı bir cevabı yok! Aynı donanıma sahip araçlardan 10-12 bin ucuz. Trafikte sürekli görüyoruz, satılık olanlardan 200 bini aşmış olanlar var. Demek ki biniliyor. kısa sürede satıp kar etmek istenirse tabi ki tercih edilmez. Ama risk alınmaz mı? Kişiye göre değişir. Alana hayırlı olsun. Kaza bela vermesin.

Yorum bağlantısı

İş yerinde 2 tane otomatik var. Birinin annesinde diğerinin de eşinde olmaz üzere ailecek cruze kullanıyorlar.ikiside lpg li. Birisi geçen ay 97bin km de subapları değiştirdi 1000tl masraf yaptı. Tüketimlerimiz 5 araçtada yakın seviyelerde.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Babam 2012 yılında aldığı manuel Lt paket olanını hala kullanıyor, araç şuan 200.000 km de.

60.000 kmlerde motor üst kapağı çatladı, garantiden yapıldı.

80.000 km de subaplar garantiden değişti (landirenzonun güzelliği ve aracın garantisi bitmemişti)

Bu km ye kadar 3 kez egzantrik dişlileri değişti (kronik sorun)

Nem kaptığı için araç beyni değişti (hurdacıdan 1000 TL ye almıştım)

Yaklaşık 30.000 km dir şanzumanda ses var, önce 1. viteste zırıltı yapıyordu, şuan ilk 3 viteste var (şanzuman değişecek)

Yol tutuşu ve konforu çok iyi, otomatik olanı biraz daha hantal kalıyor, beklentiye göre memnun da edebilir, üzebilir de.

10 lt lpg tüketir.

0-40 dan başka yağ koymamanız gerekir.

Fiyatını baz alırsak bence alınabilir bir araç, kulaktan dolma bilgiler yerine kullanıcı yorumlarını okumanız daha faydalı olacaktır.

tarihinde Eray Turan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Dündar Öcal

Herkese verdiği değerli bilgiler için teşekkür ederim. Amacim söylentileri duymak değil de kullananlardan bizzat yorum almaktı, aldimda.

Yorum bağlantısı
İlkay Durmuşlu

Ben memurkene heves edip almıştım. Ancak bu aracın(2010 LS sedan LPG 35000 km.) yakıt ve yedek parça açısından piramidin üst katlarına uygun olduğunu anlamam uzun sürmedi. Daha önceki konularda da yazmıştım içi beni dışı seni yakar diye aynen tekrarlıyorum. Tacrübeyle sabittir. Bir vatan evladını curuzdan uzak tutmak, vatana en büyük hizmettir prensibini benimsedim. Ayrıca tanıdığınıza ısrarla bi sorun bakalım neden satmak istermiş. Ne demiş olabilirler: "Al bir curuz, ol bir rezil."    

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

İş yerinde 2 tane otomatik var. Birinin annesinde diğerinin de eşinde olmaz üzere ailecek cruze kullanıyorlar.ikiside lpg li. Birisi geçen ay 97bin km de subapları değiştirdi 1000tl masraf yaptı. Tüketimlerimiz 5 araçtada yakın seviyelerde.

100.k lpg ile gezen araca sandık motor koysanda zarar etmezsin zaten :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Dündar Öcal

Ben memurkene heves edip almıştım. Ancak bu aracın(2010 LS sedan LPG 35000 km.) yakıt ve yedek parça açısından piramidin üst katlarına uygun olduğunu anlamam uzun sürmedi. Daha önceki konularda da yazmıştım içi beni dışı seni yakar diye aynen tekrarlıyorum. Tacrübeyle sabittir. Bir vatan evladını curuzdan uzak tutmak, vatana en büyük hizmettir prensibini benimsedim. Ayrıca tanıdığınıza ısrarla bi sorun bakalım neden satmak istermiş. Ne demiş olabilirler: "Al bir curuz, ol bir rezil."

Hocam tesadüf oldu. Adam işten çıkarılmış işsiz olduğu için satıyor bunu almaya niyetlenmeden önce öğrendim sonra almaya yoneldim durust insanlar yani
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...