Tuna İşgören 8 Kasım 2016 Paylaş 8 Kasım 2016 Bu gece başıma ilginç bir olay geldi. Uzun zamandır laptopu açmıyordum bu gece açasım geldi açtıktan yaklaşık 3-4 dakika sonra görüntü gitti fan tarafından hafif yanık kokusu geldi gibi. Gücü kestim alt kapağı açtım işlemci tarafı kokuyordu. elimde yedek işlemci var değiştirdim makineyi açtım ancak gene görüntü yok . Diğer işlemciyi tekrar taktım güç verdim makine işlem yapıyor windows açılış sesi geliyor görüntü yok ancak bir ara çok hafif gölgeli görüntü var gibi oldu kayboldu . sonra aklıma tv ye bağlamak geldi hdmi ile tvye bağladım ve görüntü var hiçbir sorun yok makine gayet güzel çalışıyor. Grafik kartı yansa Tv ye görüntü vermez diye düşünüyorum ? Lcd ekran yanmış olabilir mi ? grafik kartı onboard intel hd graphics anakartta sorun olabilir mi ? Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 8 Kasım 2016 Paylaş 8 Kasım 2016 Ekran özelliği nedir? Lcd ekran ise muhtemelen lcd ışığı patlamıştır. Işık olmadığı icin de belli belirsiz bir gölge şeklinde görünür. Oled ya da led ekransa yorumum geçerli değil. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Kasım 2016 Paylaş 8 Kasım 2016 Inverter iniz yanmis yuksek ihtimalle. Gecmis olsun. Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 8 Kasım 2016 Yazar Paylaş 8 Kasım 2016 Normal lcd ekran oled falan degil, sani inverter nedir anakart degistirsem ? Arasira ilk güç verdigimde ekran cizgi çizgi cikiyordu kapatip açınca düzeliyordu sanırım dayanamadı artık Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 8 Kasım 2016 Yazar Paylaş 8 Kasım 2016 Az önce netten baktim inverter ekran ledlerini yakan parçaymış bu parçayı cok zor bulurum bulsam değiştirebilirim sorun yok ama lcd ekranda gitmiş olabilir Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 8 Kasım 2016 Paylaş 8 Kasım 2016 Ekraninizda sorun oldugunu sanmıyorum Sami abinin dedigi gibi inverterin isi bitmis eger intel kullanmasaydiniz anakart yanmis diyebilirdik suan tek sorun inverterde gozukuyor gecmis olsun Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 8 Kasım 2016 Yazar Paylaş 8 Kasım 2016 Anakart yansa bilgisayarı hic kullanamaZdim sanırım geriye inverter kalıyor, her ekranin inverteri farklimidir nasil bulucam o parcayi ? 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 8 Kasım 2016 Paylaş 8 Kasım 2016 Benede oyumu invertörden yana kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 9 Kasım 2016 Yazar Paylaş 9 Kasım 2016 Arkadaşlar mey çalışanıyım o sebeple arka plan hiç değişmez is yerindeki bilgisayarimda da aynısı mevcut bugün birkac yeri aricam inverter tamiri yapan insallah sonuca ulaşırım Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Kasım 2016 Paylaş 9 Kasım 2016 Konuyu direkt olarak teknik okuyunca arka plan gözümden kaçmış. Kotuye özendirici oldugunda kaldirdim. Dikkat edelim lutfen ilerleyen paylaşımlarda. Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 9 Kasım 2016 Paylaş 9 Kasım 2016 Zafer Sami kim ark plan 10 numara . büyüklere saygımız sonsuz Abi Sani abimiz yani klavyede hizli yazinca "n" yerine "m" ye basmisim:D 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts