İçeriğe Yönlendir

X Trail,crv,tiguan Ve Yeni Seat Ateca Hangisi

Erkam Elma

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bugün x traile alıcı gözü ile bayide baktım çok heybetli ve geniş aynı zamanda tiguan ve 3008 i de görme fırsatım oldu vw satış anlayışı çok ilginç geldi kapora versen de aracın sana maliyetinin ne olacağı bilgisi verilmediği gibi katalogdaki modellerden ne trendi trend ne de comfortu comfort fabrika ne koyduysa konteynırdan ne çıkarsa bahtına gibi bir şey neyse tiguanı eledim.Crv şubatta kasa değiştirecekmiş sıfır alıp birkaç aya eski kasa riskine girmek istemem,3008 ise aşırı teknolojik çok görsel fakat binilecek olanı 120 bin civarına geliyor.Sonuç mu xtrail elektrikli bagaja kadar dolu aldığım son fiyat 124 bin

yalnız içlerinde en rahatı hele dolusu olduğunda en ferahı vs. crv.

ben İzmirde dolanıp hele şu arabalara bakayım demiştim, ilk önce bmw ye gittim, full donanım X1 e bindim kurcaladım, 314 kaattı alet, tabii baka kaldık  :D

sonra bir ara alayım dediğim kaşkaya baktım, anında eledim, x1 e bakmak hata oldu, beklentim çok arttı, hadi dedim bu küçük, xtraile bakayım, baktımki sadece uzun gibi, bilmem belki daha genişti, ama verdiği hava kolumu orta dayamaya attığımda yanımdakiyle mesafeye bakınca fiesta gibi dar geldi bana :)  araba aynı araba, dıştan heybetli içten dar geldi, hala x1 etkisindeyim, bumudur dedim, gidip hunday tuscona baktım, buda dar geldi, ön konsol eski havası uyandırdı, malzeme kalitesi ise vasat geldi, eledim, geldim Honda yaaaaa, full CRV ye binince, cam tavan falan 150 kaat, budur dedim, tek sevmediğim koydukları teyp, sonradan uydurulmuş gibi, bunun dışında,özellikler zaten çok iyi, ferahlık genişlik bagaj vs. bmw den sonra tek tatmin eden araç bu oldu, şuan sadece crv diyorum, sen crv executive donanım cam tavan bir araça bin hele, bak bakalım xtrail sana nasıl fiesta gibi gelecek  :tongue:

crv yi sürmedim, sadece bayide inceledim, öne arkaya oturdum yayıldım, yarım saat indim bindim, kullandığımda ne hissederim, neler batıyor diye baktım, en çok hoşuma giden bu model oldu, bakalı 5-6 ay oldu sanırım, şaunki yeni model başka araçlara daha bakamadım yalnız, bu arada tiguna gelince, skoda yada seat a bakarım, vw u ne beklerim, nede onların şartlarına donanımına uyarım, alacaksam benim istediğim olacak ve anında alacağım, bekleyeceksem elerim gider :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar
(düzenlendi)

İlerde değer kaybı noktasında en ideal araç X Trail ardından Tiguan geliyor. 3008 ise kabul görürse yüksek talep görebilir.

tarihinde Mahmut Sayar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erkam Elma
Tiguan eline ulaşana kadar 2-3 zam görebilir abi :D

Vosvosda kaporayı vercen Allah'a havale edicen

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Xtrail sırf otomatik vites kolu için bile elerim. O ne öyle demir çubuğun üstüne bir parça koymuşlar gibi.

Yorum bağlantısı
Erkam Elma

yalnız içlerinde en rahatı hele dolusu olduğunda en ferahı vs. crv.

ben İzmirde dolanıp hele şu arabalara bakayım demiştim, ilk önce bmw ye gittim, full donanım X1 e bindim kurcaladım, 314 kaattı alet, tabii baka kaldık  :D

sonra bir ara alayım dediğim kaşkaya baktım, anında eledim, x1 e bakmak hata oldu, beklentim çok arttı, hadi dedim bu küçük, xtraile bakayım, baktımki sadece uzun gibi, bilmem belki daha genişti, ama verdiği hava kolumu orta dayamaya attığımda yanımdakiyle mesafeye bakınca fiesta gibi dar geldi bana :)  araba aynı araba, dıştan heybetli içten dar geldi, hala x1 etkisindeyim, bumudur dedim, gidip hunday tuscona baktım, buda dar geldi, ön konsol eski havası uyandırdı, malzeme kalitesi ise vasat geldi, eledim, geldim Honda yaaaaa, full CRV ye binince, cam tavan falan 150 kaat, budur dedim, tek sevmediğim koydukları teyp, sonradan uydurulmuş gibi, bunun dışında,özellikler zaten çok iyi, ferahlık genişlik bagaj vs. bmw den sonra tek tatmin eden araç bu oldu, şuan sadece crv diyorum, sen crv executive donanım cam tavan bir araça bin hele, bak bakalım xtrail sana nasıl fiesta gibi gelecek  :tongue:

crv yi sürmedim, sadece bayide inceledim, öne arkaya oturdum yayıldım, yarım saat indim bindim, kullandığımda ne hissederim, neler batıyor diye baktım, en çok hoşuma giden bu model oldu, bakalı 5-6 ay oldu sanırım, şaunki yeni model başka araçlara daha bakamadım yalnız, bu arada tiguna gelince, skoda yada seat a bakarım, vw u ne beklerim, nede onların şartlarına donanımına uyarım, alacaksam benim istediğim olacak ve anında alacağım, bekleyeceksem elerim gider :)

Aslında crv ve xtrail ikisi de Japon işi ölçüler arasında çok muazzam farklılık gözlemlemedim crv aynı donanımda 15 bine yakın pahalı xtrailden.Crv de arka kısmı kesik üçgen şeklinde yandan bakınca gözüm bi türlü alışmadı arkadan bakınca olur gibi aslında xtrail kafamda netleşti ama çıkacağım son limite çıktım bu fiyat manuel model için verildi.Yarın öbür gün keşke denir mi asıl soru bu

İkinci elde vw çok güçlü.

Güçlü ama xtrailden bayağı alçak
Yorum bağlantısı
Erkam Elma

Çok da keskin kasa değişikliği yok gibi hallice makyaj

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

E ) hiçbiri

ha nissan pathfinder mı? tabiki. terrano 2 de.

tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Çok da keskin kasa değişikliği yok gibi hallice makyaj

crv, sen beni dinleeee, xtrail falan hikaye  :good1: tipe birşey demem, 2. elde benim için önemsiz, 10 sene kullanırım bir aracı, belirteyimde :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

iki gün sonra yeni model toyota kasıp kavuracak

hybrid olanmı ? C-HR tam arkadan çok tipsiz ama diğer şeylere bakarsak önemsiz, alışırız artık  :rolleyes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu
(düzenlendi)

Tiguan eline ulaşana kadar 2-3 zam görebilir abi :D

dun jetta bakmaya gittim. 17si ve 30unda 2 zam var dediler :) tarihinde Baha Kanberoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erkam Elma

dun jetta bakmaya gittim. 17si ve 30unda 2 zam var dediler :)

Dün portallarında beraber bakarken örneğin 118 olarak çıkan bir tiguan muhtemelen 125 civarı bulabilir diyor vatandaş neden diyorum bizim elimizde değil gümrük vergilendirme sürekli değişiyor diyor her arabada mı değişiyor be kardeşim diyorum vw de böyle diyor hiç vw aracım olmadı sanırım olmayacak da :)) bu gidişle

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Sürekli gümrük mü değişiyormuş bilmiyordum. Diğer markalar kaçak herhalde onlar sabit

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

VW zam yapmayı çok sever, ben alırken showroomdaki hazır aracı aldım. 3 günde teslim oldu. Yoksa sipariş beklenince sürekli fiyat artışı oluyor...[emoji849]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

bugün bunu gördüm, peşinden bastım benden kurtuldu, düz yolda tabii  :D  ama güzel makina, crv falan derken bu canavarıda unutmamak lazım, özelliklede akustik karşı ses ile yol vs. her tür istenmeyen sesi kesme özelliği tam benlik  :good1:

yalnız ufacıcık bir sorun var, baz fiyatı 90 bin dolares, full paket ise neredeyse 100 bin dolar  :shok:

Türkiyede 3 yerde satılıyor, Antalya Bilaller (benim gördüğümde buradandı) Şahsuvaroğlu ve Tur Oto Ankarada...

ford_edge_frontal_lateral.323315.jpg

2016_ford_edge_frontview.jpg

http://www.ford.com.tr/otomobiller/Edge?searchid=ppc-may-2016-detail-page-paid-edge-genel-broad&cm_mmc=google%20adwords-_-brand-_-edge-_-%2Bford%20%2Bedge%20%2B2016

210 Hp çift turbo dieeseeel 450nm. tork.

Yorum bağlantısı
Erkam Elma
bugün bunu gördüm, peşinden bastım benden kurtuldu, düz yolda tabii  :D  ama güzel makina, crv falan derken bu canavarıda unutmamak lazım, özelliklede akustik karşı ses ile yol vs. her tür istenmeyen sesi kesme özelliği tam benlik  :good1:

yalnız ufacıcık bir sorun var, baz fiyatı 90 bin dolares, full paket ise neredeyse 100 bin dolar  :shok:

Türkiyede 3 yerde satılıyor, Antalya Bilaller (benim gördüğümde buradandı) Şahsuvaroğlu ve Tur Oto Ankarada...

ford_edge_frontal_lateral.323315.jpg

2016_ford_edge_frontview.jpg

http://www.ford.com.tr/otomobiller/Edge?searchid=ppc-may-2016-detail-page-paid-edge-genel-broad&cm_mmc=google%20adwords-_-brand-_-edge-_-%2Bford%20%2Bedge%20%2B2016

210 Hp çift turbo dieeseeel 450nm. tork.[/

Şanlı insanlardan oldunuz demek neyse en azından benim xtrail in rengi üsttekiyle aynı ordan bari yakalayayım ben de bu şansı :))

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkam Elma

Bayi otomatik xtrail i 130 a bıraktı ama navigasyon multimedia için 2.250 fark istiyor acaba dışarda daha uyguna mal edilebilir mi var mı önerisi olan ?

Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu

Bayi otomatik xtrail i 130 a bıraktı ama navigasyon multimedia için 2.250 fark istiyor acaba dışarda daha uyguna mal edilebilir mi var mı önerisi olan ?

130bin vermişsin hocam. Navigasyonda orijinal olsun bu dakikadan sonra ;)

Yorum bağlantısı

Abi alınabilecek en dolusunu al. Otomatik olsun mutlaka. Bide beyaz olsun içi bej [emoji16] 2-3 yıllık kalkınma planlarımda cmaxdan sonra tatmin edecek ender araçlardan kendisi. Bilmem mesajımı verebildim mi [emoji23]

Yorum bağlantısı
Erkam Elma

Abi alınabilecek en dolusunu al. Otomatik olsun mutlaka. Bide beyaz olsun içi bej [emoji16] 2-3 yıllık kalkınma planlarımda cmaxdan sonra tatmin edecek ender araçlardan kendisi. Bilmem mesajımı verebildim mi [emoji23]

Valla Eren çok bakındım ben de önce manuel olabilir diyodum ama almışken dediğin gibi en dolusunu almaya çalışıyorum sadece içi bej olmayabilir diğerleri ne ararsan olacak

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...