İçeriğe Yönlendir

Karınca İlacı

Kemal Mert

Recommended Posts

Kemal Mert

Merhaba Arkadaşlar,

Oğlan iyice hareketlendi, annesi eline birşey verince en kuytu yerlere gidip yemeyi tercih ediyor ve dökerek yediği için evin her bir köşesinde ekmek kraker vs kırıntısı oluyor ve bu durum karıncaların cirit atmasına sebebiyet veriyor. Ta 12. kata nasıl çıkıyor bilmiyorum :)  Etkili, kokusu olmayan, mümkün mertebe sıvı olan (toz olunca temizlemesi zahmetli olur diye düşünüyorum) bildiğiniz tavsiye edeceğiniz marka ürün varsa paylaşırsanız sevinirim.

Yorum bağlantısı

detan karınca ilacı etkilidir kuzenim evinden o ürün sayesinde kaybolmuşlar ama giriş yerlerini tespit etmenizde fayda var

Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Öldürmeyin karıncaları, küflü limon koyun gelmerzler zaten.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Ayrıca aktarlarda bulunan kafirun isimli bir madde var onun kokusuna da gelmiyorlar. İnsana rahatsızlık verecek bir kokusu yok

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir

O limonu yiyen üstüne içine yuva yapabilen türlerini gördüm. Karıncalar çok güçlü koku alma duyularina sahiptir. Nane yağı etkili oluyor bir de çamaşır suyu.
Yorum bağlantısı
Kemal Mert

Arkadaşlar, bahsettiğiniz şeyleri zaten biliyorum ama benimkisi dikkat çekmicek birşey olmalı. Yani limon, nane, çamaşır tozu vs. bu gibi ürünler karıncaları uzaklaştırmak veya yok etmek için ideal ürünlerdir fakat oğlanın görüp ağzına götürmesi oynaması gibi sonuçlar da doğurabilir. Bilirsiniz çocuklar yerde gördükleri şeyleri genelde ağızlarına götürürler, hele de kuytu köşelerde ise daha bir dikkat çekici olur çocuklar için. Benim isteğim sprey şeklinde olması yani dikkat çekmicek kokusu olmicak türden olmalı. Aslında karıncaları öldürmek istemem ama dökülen şeylere gelince oğlan onlarla oyun oynuyor kerata eliyle bastırıp öldürüyor, eline yapışıyor hal böyle olunca yok etmek en ideal korunma yöntemi olarak görünüyor.

Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Arkadaşlar, bahsettiğiniz şeyleri zaten biliyorum ama benimkisi dikkat çekmicek birşey olmalı. Yani limon, nane, çamaşır tozu vs. bu gibi ürünler karıncaları uzaklaştırmak veya yok etmek için ideal ürünlerdir fakat oğlanın görüp ağzına götürmesi oynaması gibi sonuçlar da doğurabilir. Bilirsiniz çocuklar yerde gördükleri şeyleri genelde ağızlarına götürürler, hele de kuytu köşelerde ise daha bir dikkat çekici olur çocuklar için. Benim isteğim sprey şeklinde olması yani dikkat çekmicek kokusu olmicak türden olmalı. Aslında karıncaları öldürmek istemem ama dökülen şeylere gelince oğlan onlarla oyun oynuyor kerata eliyle bastırıp öldürüyor, eline yapışıyor hal böyle olunca yok etmek en ideal korunma yöntemi olarak görünüyor.

Lütfen öldürmeyin. Şunu bir inceleyin

http://www.teknikturk.com.tr/TR/bilgi-merkezi/4087/karinca-neye-gelmez-karincalari-ne-kacirir

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Rifat Şeker

link

Şu linkteki ürünün benzerini hamam böcekleri için kullanmıştım. Yılların derdini bir gecede bitirmişti. Özellikle evde çocuk olduğu için bunu tercih etmiştim. Bahsettiği gibi kullanılınca işe yaramıştı. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...