Mehmet Göktürk 3 Kasım 2016 Paylaş 3 Kasım 2016 Böyle birşey var: http://tehad.org 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2016 Paylaş 3 Kasım 2016 lazım.. trump ın karşısı .. orda buluşalım Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Şimdi çıksam Ulaşabildin mi:)) Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Ulaşabildin mi:)) Saygılarımla. Pilin şarjı tamamlanmadı 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Kasım 2016 Yazar Paylaş 4 Kasım 2016 hep beraber üye olup ele geçirelim genel kurul talep edelim. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Alsammı diye ciddi düşündüğüm araç. Tam pilli olacak yapıda Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 Alsammı diye ciddi düşündüğüm araç. Tam pilli olacak yapıda Bu hali ile kullanmayıp eleeentrikli olsun diye di mi? Nolur oyle olduğunu soyle, soyle ki atmayayim kendimi bi yerlerden Tamaaam, atmiyorum kendimi, mesajin sonunu gormemisim 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 Alsammı diye ciddi düşündüğüm araç. Tam pilli olacak yapıda E pil kadar bu zaten. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 hep beraber üye olup ele geçirelim genel kurul talep edelim.Kurul denmiş.. Bana seslenilmiş.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Kasım 2016 Yazar Paylaş 5 Kasım 2016 Alsammı diye ciddi düşündüğüm araç. Tam pilli olacak yapıda Yönetim kurulu arabası. İçine kaç kişi sığarsa kurul o kadar. Bu araç fena araç değil ancak şanzıman otomatik olsa çok farklı olurdu bence. Bir de öyle bir yapmak lazım ki yazları üstünü alabilecek şekilde olmalı. (pluriel gibi ya da tamamen soft top) elektrikli olması için daha farklı tasarım yapmak lazım. Elektrikli aracın gövdesinin fiberglastan olması uygun olabilir. Bunu ancak Jan NAhum becerir. grup olarak randevu alıp gitmeli. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Kasım 2016 Yazar Paylaş 5 Kasım 2016 "di altımıt elektrikli araç" 1 Yorum bağlantısı
Berkan Bayram 11 Kasım 2016 Paylaş 11 Kasım 2016 Böyle birşey var: http://tehad.org doğrudur. gelir kaynağı nedir bu derneğin param vardı biraz.. çay. nescafe var elbet, cafe gibi yani ... Gidelim lütfen gelin, hep beraber üye olup ele geçirelim genel kurul talep edelim. ele geçirmek derken hocam? sebep?! Buyrun gelin, sizin olsun,,, sorun değil!! ... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Kasım 2016 Paylaş 11 Kasım 2016 Organizasyon planı yapalım, cidden görmek sorular sormak istiyorum. 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 11 Kasım 2016 Paylaş 11 Kasım 2016 Organizasyon planı yapalım, cidden görmek sorular sormak istiyorum. Orayı da bozacak. 1 Yorum bağlantısı
Berkan Bayram 11 Kasım 2016 Paylaş 11 Kasım 2016 Şöyle bir etkinliğimiz var, ÜCRETSİZ! çayı - kahvesi de boldur,,Sorularınızı biriktirip öyle gelin, bekleriz... TEHAD ve ElectricHybrid Cars Dergisinin davetlisi olarak, SIEMENS Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Ersoy’un sunum yapacağı, ‘Endüstri 4,0′ toplantısına tüm sektör ilgililerini davet ediyoruz. Ülkemizin de bir devlet politikası olarak gündemine aldığı Endüstri 4,0 ile değişim gösterecek sektörler-sistemler ve getireceği yenilikler konularını bu toplantıda konuşacağız. – Türkiye batının üretim hubı olabilir mi?– Lojistik avantajımız nasıl etkilenir?– İstihdam artışına ne kadar etkisi olur?– Endüstri 4,0’a ne kadar hazırız?– İnsansı robotlar nedir? TEHAD kurucusu ve ElectricHybrid Cars Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Berkan Bayram‘ın moderatörlüğünde, Sayın Ali Rıza Ersoy‘un anlatımında, bu ve benzeri soruların cevapları, Endüstri 4,0toplantısında… Sınırlı sayıdaki Ücretsiz katılım için Lütfen kayıt olun:> bilgi@tehad.org #endüstri40 #endüstri40toplantısı #alirızaersoy #siemens #tehad #electrichybridcars #berkanbayram 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Kasım 2016 Paylaş 11 Kasım 2016 Konferansin hibrit araçlar ile bağını çözemedim. Yada Tehad'ın. Şahsen benim ilgi alanım sadece hibrit araç üretimi, teknolojisi yatırımı Yorum bağlantısı
Berkan Bayram 11 Kasım 2016 Paylaş 11 Kasım 2016 Konferansin hibrit araçlar ile bağını çözemedim. Yada Tehad'ın. Şahsen benim ilgi alanım sadece hibrit araç üretimi, teknolojisi yatırımı hmm, Endüstri 4,0 diye bir şey duydun mu? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Kasım 2016 Paylaş 11 Kasım 2016 Az Enerji yüksek verim temelli Program. Sizin yukarıda yazdığınız içerik içerisinde hibrit araç konusu göremedim. Yukarıda dedim zaten, sadece hibrit araç İle İlgili toplantı olsa kapıda yatarım. Tek İlgi alanım olduğu için 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts