Misafir 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 Elinize cebinize sağlık. Bundan sonrası için keyifli sürüşler Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 Elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş iyi günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 Tek kelimeyle mükemmel :-) maşallah Rabbim nazarlardan korusun :-) 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 Ellerinize sağlık, gerçekten çok güzel olmuş. Bundan sonraki kazasız belasız güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 Elinize sağlık.Gerçekten muhteşem çalışmalar. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 Ben sabah beğendiğimde elektrik ile ilgili fotoğraflar yoktu sanki. O yüzden tekrar beğen butonuna basmaya yeltendim. Maaşallah ne güzel uğraşmışsınız. 1 Yorum bağlantısı
Alper Aytar 3 Kasım 2016 Paylaş 3 Kasım 2016 Hay maşallah gerçekten çok harika bir iş çıkartmışsınız güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 3 Kasım 2016 Paylaş 3 Kasım 2016 Valla helal olsun süper olmuş. Bende sizin gibi taunusu elden geçirmek istedim ama imkanlar el vermedi. Şimdi birine verdim çürük çarık biniyor [emoji17] Yorum bağlantısı
Misafir 3 Kasım 2016 Paylaş 3 Kasım 2016 çok büyük emek var, helal olsun, bu denli kaliteli bir işçilik mükemmel, maşallah mükemmel olmuş, emeğinize sağlık. Yorum bağlantısı
Onur Doğan 3 Kasım 2016 Paylaş 3 Kasım 2016 Sabrınız ve emeğiniz taktire şayan.. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 3 Kasım 2016 Paylaş 3 Kasım 2016 Elektirik işçiliği eşsiz olmuş, benim diyen çokusta yapamaz, elinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Kasım 2016 Paylaş 3 Kasım 2016 Muhteşem ötesi. Tebrik ederim Elektirik işçiliği eşsiz olmuş, benim diyen çokusta yapamaz, elinize sağlık.Benim dedim ama gözüm yemedi iyimi 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 3 Kasım 2016 Paylaş 3 Kasım 2016 Muhteşem ötesi. Tebrik ederim Benim dedim ama gözüm yemedi iyimi Yine yandı di mi ? Yorum bağlantısı
Burak Balci 3 Kasım 2016 Yazar Paylaş 3 Kasım 2016 Taunusumuz son halleri Alt aydınlatma sistemine sahiptir, isterseniz manuel olarak kapatılıyor dikkat çekilmemesi için. Kapılar açıldıgında yavaşça yanar, kapatıldıgında 2 aniye sonra yavaşça söner. Araca oldukça şıklık katıyor. Arka koltuklar tıpkı makan aracını andırıyor. Kolçagı indirip keyif yapabilir yolcularımız Ayak aydınlatma sistemide kurdum, istendiğinde yakılabilir. Uzun yolculuklarda çok iş goruyor ve özellikle gün batımında hava kararmak üzeredeyken yakıyorum. Gözlerimizi rahatlatıyor Hava tam karardıgında kapatıyorum. Oldukça şık taunusumuz oldu Sanayiye sadece yag değişim için goturuyorum, geri kalanı kendim yapıyorum. Sanayiye goturmemeye çalışıyorum yoksa çok dikkat çekiyor, abuk subuk konuşmalar oluyor. Ne gerek var buna vs :mir 5: Cilalanmış hali.. Sağ kolum oldukça yoruldu. Unutmadan yazayım. Ses sistemi olarak sony kompenent kullandım, woofer tercih etmedim malum bagajımız küçük ve basık. Kompenentler anfi ile besleniyor, yeteri kadar baas veriyor 7 Yorum bağlantısı
Burak Balci 3 Kasım 2016 Yazar Paylaş 3 Kasım 2016 1 gunde bu kadar cevap geleceği hiç tahmin etmemiştim.. Güzel dilekleriniz ve tebrikleriniz için teşekkür ediyorum değerli arkadaşlar İş yerimde oldugumdan dolayı kısacası şimdidn cevay vereyim. Maun kaplamadaki vidaları özellikle açıktı bıraktım O yıllarda araçların vidaları açıkta oluyor ve parlardı. Şimdi üzerini yapışkan kapakla kapatsam bu sefer yaz donemlerinde kayıp düşer, yapışkan izi bırakırdı. Plastik kapak taksam bu sefer ucuz hissiyat verirdi, bu yüzden vidaları açıkta bırakma kararı verdim Elektrik sistemi gunumuz araçlara göre hem yanmaz kablolarla döşedim. Şimdiki planlarım karburatorden enjeksiyon sistemine çevirmek. Parçalar evde hazır bekliyor, MegaSquirt ecu ile 70mm kelebek ile 140hp çıkarma planlarım var Onlarıda paylaşıcam sizlerle 8 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 3 Kasım 2016 Paylaş 3 Kasım 2016 Twbrik ediyorum cok guzel oldu emeginize saglik bakalim enjeksiyon isi nasil olacak Yorum bağlantısı
Burak Balci 3 Kasım 2016 Yazar Paylaş 3 Kasım 2016 diyecek hiç bir söz bulamadım... Harika bir çalışma olmuş... birde kırmızı olsa imiş şöle çil çil parlayanlarından .. Teşekkür ederim.. Gelecek yıllarda vişne çürüğü renginde boyatma planlarım var 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Kasım 2016 Paylaş 3 Kasım 2016 Teşekkür ederim.. Gelecek yıllarda vişne çürüğü renginde boyatma planlarım var İlk onu yaptırtsanız daha mantıklı olurdu şimdi o koltuklar döşemeler sökülecek boya için...tekrar uğraştıracak... Bende İmpala arıyorum şöle motoru iyi olan...yaza doğru bende girişecem sizin gibi....İnşallah... Yorum bağlantısı
Burak Balci 3 Kasım 2016 Yazar Paylaş 3 Kasım 2016 valla ne denirki bu emeğe valla bravo size bende de 1986 1.6 gL Balküpü full orjinal taunus var. 1000km den beri bizde ve araba şuanda 101,000 km oldu. Bu zamana kadar kapalı garajda muhafaza edildi. Ara sıra biniyoruz Tek beğenmediğim nokta orta konsolun iptali oldu orası biraz boş kalmış ve tümsek oluşmuş. ama geri kalan gerçekten çok güzel bakalım tam bitince nasıl olucak. Emeğinize ve kesenize sağlık!!!! Tam arşivlik olmuş Öncelikle güzel dileklerin için teşekkür ederim Orta konsolun iptal ettiğim iyi oldu, sonradan eklenen plastik konsol çok sırıtıyordu ve orjinal taunuslarda orta konsol yok. Konsol oldukça kullanışsızdı, teyp çok aşağıdaydi ve vites kolu engel oluyordu. Kül tablası vs gereksizdi sigara içmediğim için vede saat okunmuyordu Konsol iptali sonrası oldukça ferahladı aracım Yanlış anlaşılmasın nişanlımı seyretmekte güzel oluyor bi yandan Maşallah... Elektrik işçiliğine bittim.. Ellerinize sağlık.. Tek kusur buldum o da maun kaplama yapılan parçadaki sac vidaları... Sonradan kapattınız o vidaları değil mi.. Güzel dileği için teşekkür ederim. Maun kaplamadaki vidaları özelikle açıkta bıraktım, klasik araçların çoğunda orjinalinde var.Eğer yapışkanla kapatsaydım bu sefer yaz donemlerinde kayıp düşücekt ve yapışkan kiri bırakıcaktı. Plastik kapakla kapatsam bu seferde ucuz hissiyatı vericekti.. O yuzden parlak vidalar dursun daha iyi dedim,Kararırsa yenisi ile değiştirir biter.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Kasım 2016 Paylaş 3 Kasım 2016 (düzenlendi) valla ne denirki bu emeğe valla bravo size bende de 1986 1.6 gL Balküpü full orjinal taunus var. 1000km den beri bizde ve araba şuanda 101,000 km oldu. Bu zamana kadar kapalı garajda muhafaza edildi. Ara sıra biniyoruz Tek beğenmediğim nokta orta konsolun iptali oldu orası biraz boş kalmış ve tümsek oluşmuş. ama geri kalan gerçekten çok güzel bakalım tam bitince nasıl olucak. Emeğinize ve kesenize sağlık!!!! Tam arşivlik olmuş Öncelikle güzel dileklerin için teşekkür ederim Orta konsolun iptal ettiğim iyi oldu, sonradan eklenen plastik konsol çok sırıtıyordu ve orjinal taunuslarda orta konsol yok. Konsol oldukça kullanışsızdı, teyp çok aşağıdaydi ve vites kolu engel oluyordu. Kül tablası vs gereksizdi sigara içmediğim için vede saat okunmuyordu Konsol iptali sonrası oldukça ferahladı aracım Yanlış anlaşılmasın nişanlımı seyretmekte güzel oluyor bi yandan Orijinal taunuslarda konsol yok derken anlamadım. Eski taunuslarda 74 vs yoktu bu benim aracım 31 yıldır kapalı garajda ve orijinal Avrupa olanlarda olmayabilir ama. Eğer onu kastetdiyseniz 3 Kasım 2016 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts