Furkan Avcı 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 O değilde fiyatı 400.000 den yüksek olup kaç tane hususi şahıs üstüne (şirkete kayıtlı olmayan) araç var acaba? 3 Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 Otv den sonra daha pahalı arabalarla ilgilenmeye başladık Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 O değilde fiyatı 400.000 den yüksek olup kaç tane hususi şahıs üstüne (şirkete kayıtlı olmayan) araç var acaba? 400bine bile gerek yok, bence 150binden sonrası zor. Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 kur oynaklığından dolayı artık 5 günde bir fiyat ayarlıyorlar. birkaç vw modelinin fiyat ekran görüntüsünü aldım. özellikle değişen ötv oranı sınırında dolaşanları, bakalım kur değişikliğinde nasıl değişecek. 02.12.16 tcmb euro kuru 3.6742 tl 06.12.16 tcmb euro kuru 3.7704 tl 06.12.2016 itibarıyla fiyat farkları; aldığım ekran görüntülerine göre fiyatı değişmeyenler Jetta 1.4 trendline manuel, CC 1.4 sportline dsg. fiyatı değişenler ise kelebek etkisi yaratmış mübarek. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 02.12.16 tcmb euro kuru 3.6742 tl 06.12.16 tcmb euro kuru 3.7704 tl 06.12.2016 itibarıyla fiyat farkları; aldığım ekran görüntülerine göre fiyatı değişmeyenler Jetta 1.4 trendline manuel, CC 1.4 sportline dsg. fiyatı değişenler ise kelebek etkisi yaratmış mübarek. Act polo GT ye geçen hafta bakmıştım 39 bin küsuru görünce bunada bir el atar vw demiştim atmış zaten, Ötv dışında kur farkından dolayı son 1 ayda VAG grubunun tamamına %8 ile 10 civarında zam geldi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Aralık 2016 Yazar Paylaş 6 Aralık 2016 www.otovergi.com da hesap aracını çalıştırdık. henüz her yeri çalışmıyor ama işinize yarayabilir. 4 Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 www.otovergi.com da hesap aracını çalıştırdık. henüz her yeri çalışmıyor ama işinize yarayabilir. Değişik bir çalışma olmuş hocam girdim baktım geliştirilebilir bir site özellikle Türkiye şartlarında. başarılar dilerim 1 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 Act polo GT ye geçen hafta bakmıştım 39 bin küsuru görünce bunada bir el atar vw demiştim atmış zaten, Ötv dışında kur farkından dolayı son 1 ayda VAG grubunun tamamına %8 ile 10 civarında zam geldi benim zaten asıl merak ettiğim, net fiyatları sınırda dolaşan arabaların kur farkından dolayı nasıl yön değiştireceğiydi. kur artmasına rağmen jettanın fiyatı değişmedi. demek ki net fiyata dahil olan kar payını düşürdüler, net fiyat böylelikle değişmedi. e haliyle satış fiyatı da değişmedi. bir de şu var, kur düşünce acaba, özellikle net fiyatı 70.000 in birazcık üzerinde olan aracın satış fiyatı ne olacak acep. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 benim zaten asıl merak ettiğim, net fiyatları sınırda dolaşan arabaların kur farkından dolayı nasıl yön değiştireceğiydi. kur artmasına rağmen jettanın fiyatı değişmedi. demek ki net fiyata dahil olan kar payını düşürdüler, net fiyat böylelikle değişmedi. e haliyle satış fiyatı da değişmedi. bir de şu var, kur düşünce acaba, özellikle net fiyatı 70.000 in birazcık üzerinde olan aracın satış fiyatı ne olacak acep. kur düşünce firmalar aman ne güzel bizde indirim yapalım demeyeceklerine göre öyle kalacak işte Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 kur düşünce firmalar aman ne güzel bizde indirim yapalım demeyeceklerine göre öyle kalacak işte kesinlikle... sonra da aslında araba ucuz da vergiler yüksek Yorum bağlantısı
Misafir 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 kesinlikle... sonra da aslında araba ucuz da vergiler yüksek arabalar ucuz bence, sıkıntı bir araba parası kadar ötv,kdv ve ötvnin kdv sini ödemekte Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 ÖTV düzenlemesi öncesi 60.700 TL olan Leon 1,2 TSI, 64.500 TL olmuş. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Aralık 2016 Yazar Paylaş 8 Aralık 2016 koltukları yenileyin, restorana gidin, dişlerinizi yaptırın. vesaire. ekonomi dönsün. gavura vermemeye çalışalım. Bu dolar bozdurmaktan çok daha önemli. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Aralık 2016 Yazar Paylaş 8 Aralık 2016 (düzenlendi) bize bazı öğrenciler geliyor kaçıncı tercih sohbeti yapıyoruz. "hocam dişçilik yazmıştım ama bilgisayar geldi sonraki tercih" felan diyorlar moralimiz bozuluyor. En zeki çocukların öğretmen, mühendis, yönetici olması gerekirken doktor ya da dişçi olmaları üzücü. (fakültede araştırmacı tıp hocası olurlarsa o ayrı). 8 Aralık 2016 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 Dişçiler deli gibi kazanıyot hocam özelde randevu almak bile dert geçen hafta 250 tl bayıldımda ayıptır söylemesi Bende bi implant var 700 usd idi 2 yıl önce. Dişçide temizlik filan yaptırın Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Aralık 2016 Yazar Paylaş 8 Aralık 2016 (düzenlendi) 50 bin dolarda plato yapıyor. Ordan sonra tuzak başlıyor. Şu an havaalanındayım bulursam hemen paylaşacağım linkini. Bu 50 bin her ülke için değişiyor. Biz az gelişmiş ülke olduğumuzdan medya malesef parayı pompalıyor. Oysa olay öyle değil. 8 Aralık 2016 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Aralık 2016 Yazar Paylaş 8 Aralık 2016 (düzenlendi) Satın alarak değil vererek yücelmenin tatmin olmanın pompalanması lazım. Mersedesin kaç silindir değil de "kaç okula bağış yaptın" gibi. Biz daha siyaseti çözemedik ülkenin sahibini tanımlama sorunu çekiyoruz hala. Senin olacak benim olacak. daha ordayız. 8 Aralık 2016 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Aralık 2016 Yazar Paylaş 8 Aralık 2016 Güzel yazı: http://lifehacker.com/the-trap-of-spending-in-anticipation-of-becoming-rich-1783673049 ama hala bulamadım aradığım makaleyi. konu bu ama makaleyi akşam bulurum: 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 Valla mutluluğun kapısını para açıyor hocam Bir araba , ayfon aldığın zaman mutlu olursun doğru, bir süre sonra mutluluk seviyen normal hale, eski haline doğru iner. Köyünde az bir parayla yaşayıp bizden mutlu yaşayan da vardır mesela. Buna rağmen yalnızlık kesinlikle mutsuz eder ama. 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 sağlık ve ortalama bir yaşam standardına sahip olayım başka bişey istemem. ben veya ailemden birinin sağlığının bozulmasını asla istemem yaşayan daha iyi bilir gözü hiçbişey görmez insanın..Evren hocama katılıyorum ayrıca.. Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 ÖTV düzenlemesi öncesi 60.700 TL olan Leon 1,2 TSI, 64.500 TL olmuş. 64.500lük leonun ötv ile ilgisi yok, o sınıra takılmıyor. 3.800 liralık fark kurdan kaynaklanıyor gibi. Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 buna başlık açalım. evet bir başlıgı hakediyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts