Emrah Altun 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 üzerinde opsiyon paketleri falan olabilir. Doğuş kardeşim bugün bir haber okudum. Sözleşmesi imzalanmış araca ÖTV farkı uygulanamaz diye. Onu bir araştır bence. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 (düzenlendi) Doğuş kardeşim bugün bir haber okudum. Sözleşmesi imzalanmış araca ÖTV farkı uygulanamaz diye. Onu bir araştır bence. sağolasın ok buldum internette bakayım şimdi okudum Ağaoğlu, ÖTV farkının ancak "tüketicinin sözleşmesinde değişiklik olacağına dair hüküm bulunması ve satıcının bu hükmün tüketiciyle müzakere edildiğini kanıtlaması" halinde söz konusu olabileceğini söyledi. buradaki sebepten dolayı ötv farkını istiyorlar malesef 29 Kasım 2016 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 `Sözleşmesi imzalanan otomobil için ÖTV farkı uygulanamaz` http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/15/61000/61516/ Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 Sözleşme resmi gümrük evrağı değil ki Yorum bağlantısı
Ali Gök 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 burdan bişe çıkmaz . o zammı yapacaklarını illaki bir yerine bit kadar 2 puntoyla yazmışlar 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 İşleyişi anlatayım, 3 ay önceden gidip bir sipariş formu dolduruyorsunuz ve altına imza atıyorsunuz ve o formun altına bayi " müşteriye fiyat garantisi verilmemiştir" notu düşüyor, ne zaman araç gelir ve faturası kesilirse o zamanki fiyat geçerli oluyor bu tip haberler bana göre bir anlam taşımıyor ortalığı karıştırmaktan öteye gitmez,yani Ali'nin dediği gibi buradan bişey çıkmaz. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 Çocukken bilyalım vardı motoru yerçekimi idi, neyse ki ötv gelmeden elden çıkardım bişekilde Yorum bağlantısı
Misafir 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 İşleyişi anlatayım, 3 ay önceden gidip bir sipariş formu dolduruyorsunuz ve altına imza atıyorsunuz ve o formun altına bayi " müşteriye fiyat garantisi verilmemiştir" notu düşüyor, ne zaman araç gelir ve faturası kesilirse o zamanki fiyat geçerli oluyor bu tip haberler bana göre bir anlam taşımıyor ortalığı karıştırmaktan öteye gitmez,yani Ali'nin dediği gibi buradan bişey çıkmaz. "FR Loading.." i kaldır o zaman artık.. "Kurye Forever" yaz. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 Parfüm şişelerini de kaldır da trim sesi geliyor deme Olan benim acılı dürüme oldu 1 Yorum bağlantısı
Sadık Taşyürek 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 Ayakta alkışlıyorum en sonunda ülkemizdeki yat sahiplerinin kanayan yaralarına parmak basılmış, onların ötvsini de ben öderim bana gönderin http://www.patronlardunyasi.com/haber/Otoya-OTV-artisi-gelmisti-Tekne-ve-yatlarin-OTV-si-ise-sifirlaniyor/186564 "Patronuma yeni arabanız çok güzel dedim. Eğer kendine hedefler koyar,çok çalışır ve işini iyi yaparsan öbür sene daha iyisini alabilirim dedi" nedense aklıma bu geliverdi birden. 7 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 30 Kasım 2016 Paylaş 30 Kasım 2016 Dikkat ettim de çoğu marka ÖTV ve Kur farkı almadığı kampanyalar düzenliyor ama WV grubunda hiç kampanya yok. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2016 Paylaş 30 Kasım 2016 Dikkat ettim de çoğu marka ÖTV ve Kur farkı almadığı kampanyalar düzenliyor ama WV grubunda hiç kampanya yok. Skoda da var sanırım bir tek Yorum bağlantısı
Murat Gedik 30 Kasım 2016 Paylaş 30 Kasım 2016 Ötv zammını fırsata çevirmeye çalışıyorlar. D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Hakan Bayrak 30 Kasım 2016 Paylaş 30 Kasım 2016 Dikkat ettim de çoğu marka ÖTV ve Kur farkı almadığı kampanyalar düzenliyor ama WV grubunda hiç kampanya yok. Halkımız artık Volkswagen'i üst sınıf bir marka olarak algıladığından ve durmaksızın satın aldıklarından adamlar kampanya kasmaya gerek görmediler sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Aralık 2016 Paylaş 1 Aralık 2016 7000 lira ekleyecek durumum yok malesefSevgili kardeşim inan en az senin kadar bende bu arabayı almanı heyecan ile bekliyordum. Bu aracı ne kadar çok istediğine herkes gibi bende bu forumda defalarca şahit oldum. Üzüntüm çok büyük. İnşallah Allahtan dileğim çok daha iyilerine sahip olursun. [emoji22] Yorum bağlantısı
Misafir 1 Aralık 2016 Paylaş 1 Aralık 2016 (düzenlendi) Sevgili kardeşim inan en az senin kadar bende bu arabayı almanı heyecan ile bekliyordum. Bu aracı ne kadar çok istediğine herkes gibi bende bu forumda defalarca şahit oldum. Üzüntüm çok büyük. İnşallah Allahtan dileğim çok daha iyilerine sahip olursun. [emoji22]Sağol abi teşekkür ederim. Bakalım Allah büyük 1 Aralık 2016 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 1 Aralık 2016 Paylaş 1 Aralık 2016 Doğuş, neden olmasın http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=314944 3 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 Doğuş, neden olmasın http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=314944 ötvsavar Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 ötvsavar Çok tatsız oldu bu, üzüldüm sizin adınıza. Ben de Leon'u alırken (2013 Mayıs) benzer bir durum olmuş, fiyatlar birden yükselmişti. Kampanyalar olacaktır, beklemek lazım. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 Sağol abi teşekkür ederim. Bakalım Allah büyük Yılsonu indirimi yaparız 7 binse indirimle size 3-4 bin gibi yansıtırız tarzı yaklaşımlar yok galiba Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 Yılsonu indirimi yaparız 7 binse indirimle size 3-4 bin gibi yansıtırız tarzı yaklaşımlar yok galiba bilmem belki vardır Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 bilmem belki vardır Seramik öncesi çizerim bak, sorup öğrensene, o fr ın yarısı forumun artık, alınması lazım bi şekilde Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 Seramik öncesi çizerim bak, sorup öğrensene, o fr ın yarısı forumun artık, alınması lazım bi şekilde kısmet diyelim Yorum bağlantısı
Recommended Posts