Mehmet Göktürk 18 Aralık 2020 Yazar Paylaş 18 Aralık 2020 elektronlar bi yere koşacaklar orda bir reaksiyon olmalı ki tutunacaklar (kapasitör hariç). Sonra öyle bir reaksiyon olacak ki tersine de olabilecek. Mesela odunu yakıyorsun sonra kapta bekletince ısıtınca yeniden odun elde ediyorsun öyle düşün. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Aralık 2020 Paylaş 18 Aralık 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Mesela odunu yakıyorsun odunu yaktık diyelim, dünya üstündeki toplam ağırlık değişir mi? diye sormuşrum , o dersten bıraktı beni hoca 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Aralık 2020 Yazar Paylaş 18 Aralık 2020 Antik yunan mu okudun? https://tr.wikipedia.org/wiki/Filojiston_teorisi 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Aralık 2020 Paylaş 18 Aralık 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Antik yunan mu okudun? https://tr.wikipedia.org/wiki/Filojiston_teorisi 56 saatimiiz var okuyalım 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Nisan 2021 Paylaş 25 Nisan 2021 Amerikan itfaiyesi elektrikli arabayı suyla söndürmeye çalışmış. 4 saat sönmemiş. 120 ton su harcamışlar. 2 kişi de ölmüş. Aracın şöför koltuğu boşmuş. Piller tehlikeli ama yanan benzin deposu da olabilirdi. https://youtu.be/9usoKylPw-0 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mart 2023 Paylaş 1 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: benzin deposu da olabilirdi. yıl geçmiş ama fizik kanunu aynı, depo yanmaz Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Temmuz 2023 Paylaş 10 Temmuz 2023 Ne varsa japonlarda var. Ali abi deyince Şimdi ben de anlatan adamlarda da izledim. Toyota-honda elektrikli arabaların hem çevreci olmadığını hem de pahalı ve zararlı olduğunu düşündükleri için bu sektöre hunharca dalmadılar. Zaten menzil ve şarj hızı sorunları da var. Ama satışları düştü. Doğru söylediler diye millet sen çevreci değilsin dedi. Kötü ilan edildi toyota tamam gardaş o zaman let dı şov begin diyerek katı yakıt pilini arabalara koyma kararı aldı 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 Temmuz 2023 Paylaş 10 Temmuz 2023 Mehmet Göktürk yazdı: ısıtınca yeniden odun elde ediyorsun öyle düşün. olurumu öyle?? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2023 Doğan Arşiray yazdı: olurumu öyle?? İşte olan şeylere şarjlı pil diyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Temmuz 2023 Paylaş 10 Temmuz 2023 (düzenlendi) hadi canım, bu iyidir gerisi ıyğğğ doğaymış, iş bitti doğanın, canına okuduk, reseti atacak kaçısınız yok, bakın keyfinize 10 Temmuz 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Temmuz 2023 Paylaş 10 Temmuz 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: bu ney iyon topumu Geostrom filmin adı. Caraskal üstündeki motor teslanın içinden geçecek sisteme sahip ama hâlâ bi araç kaputu altında değil 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Temmuz 2023 Paylaş 10 Temmuz 2023 Half life deli elektrik silahı değil mi o Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Temmuz 2023 Paylaş 10 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Half life deli elektrik silahı değil mi o Yuh amma salladın🥊 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kuru derken? Hocam enerjiyi depolamak neden bu kadar zor ve zahmetli ben hala anlamış değilim. Sene 2020 Unutmuşum yanıtı: lityum vs batsryalar hala ıslakmış. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Temmuz 2023 Paylaş 10 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Half life deli elektrik silahı değil mi o yada gauss canon yeah baby Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Temmuz 2023 Paylaş 10 Temmuz 2023 Mehmet Göktürk yazdı: Japon animesi bunlar ya. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Ağustos 2023 Paylaş 7 Ağustos 2023 Bence teknoloji yanlış yönde gidiyor. En başından beri minimal nükleer enerji üstünde çalışılsa bugün belkide her türlü elektrikli alette şarj etme problemi denen bir şey olmayacaktı. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Ağustos 2023 Paylaş 9 Ağustos 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bence teknoloji yanlış yönde gidiyor. En başından beri minimal nükleer enerji üstünde çalışılsa bugün belkide her türlü elektrikli alette şarj etme problemi denen bir şey olmayacaktı. Cebimde uranyumla gezmek istemezdim. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Ağustos 2023 Paylaş 9 Ağustos 2023 Ersen Tapan yazdı: Cebimde uranyumla gezmek istemezdim. izotopuyla oynardık 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ağustos 2023 Paylaş 9 Ağustos 2023 Tek çözüm hidrojen. @Servet Aydın gelir şimdi ben yapmıştım der... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts