İçeriğe Yönlendir

Hgs Iptali

Emre Şahin2

Recommended Posts

Emre Şahin2

bugun bana hgs geçiş ihlali cezası geldi istanbul gerede arasında ben ordan geçmedim bende aracımı satalı 1 sene oldu ne yapmam gerekiyor bilgilerinizi bekliyorum

satış sözleşmeside haliyle kayıp

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Cezanın yazıldığı ilgili Sulh ceza mahkemesine derdinizi anlatacak şekilde itiraz da bulunun mahkeme kaldırabilir uygun görürse...

Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan

bugun bana hgs geçiş ihlali cezası geldi istanbul gerede arasında ben ordan geçmedim bende aracımı satalı 1 sene oldu ne yapmam gerekiyor bilgilerinizi bekliyorum

satış sözleşmeside haliyle kayıp

sms olarak mı geldi yoksa tebligat olarak mı?

Yorum bağlantısı
Emre Şahin2

sms olarak mı geldi yoksa tebligat olarak mı?

tebligat olarak geldi

geçiş hangi tarihli?

22.07.2015
Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan

tebligat olarak geldi

22.07.2015

0850 460 60 60 hgs müşteri hizmetleri numarası. bu noyu ara kardeşim ordan sana yardımcı olurlar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şahin2

aradım araç satış sözleşmesini sigortacıdan aldım bide ceza yediğim kağıdı mail olarak gönderdim araştıracaklarmış sizede ayrıca tşk ederim ilginiz için

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

eğer geçmemişseniz geçtiğiniz foto ile ispatlayamazlar zaten.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

tebligat olarak geldi

22.07.2015

o değil. araçs atışı sonrası gün mü hgs geçişi?

Yorum bağlantısı
  • 7 yıl sonra...
İnan Çınar

Merhaba, yeni konu açmamak için HGS  konuları arasında en yakın bu başlığı buldum. 

C Max aracımız eşimin üzerine ama yapı kredide bir ara kampanya vardı ben de kendi yapı kredi kartımdan azaldıkça otomatik yükleme yapsın diye y.k. bankasından HGS etiketi aldım. Bir kaç yıl önce kredi kartımı iptal ettirdim ve HGS de halen bakiye vardı. Daha sonra hiç HGS kullanım ihtiyacı olmadı. Ruhsatın içinde duruyor.

Haftasonu Bursa Balıkesir otoyolunu kullandım ve çıkışta gişedeki memur HGS niz yok dedi ve cezalı geçiş fişi verdi. Daha once de geçiş anında değil de sonradan hesaptan düşüyordu. Akçay'a gelince yükleme yapayım dedim bir baktım ki e devlette de HGS görünmüyor.

Kısacası banka içinde bakiye olan HGS yi kafasına göre iptal etmiş.

Nasıl bir yol izlemem lazım?

• Beğen 1
  • Şaşkın 2
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
İnan Çınar yazdı:

Merhaba, yeni konu açmamak için HGS  konuları arasında en yakın bu başlığı buldum. 

C Max aracımız eşimin üzerine ama yapı kredide bir ara kampanya vardı ben de kendi yapı kredi kartımdan azaldıkça otomatik yükleme yapsın diye y.k. bankasından HGS etiketi aldım. Bir kaç yıl önce kredi kartımı iptal ettirdim ve HGS de halen bakiye vardı. Daha sonra hiç HGS kullanım ihtiyacı olmadı. Ruhsatın içinde duruyor.

Haftasonu Bursa Balıkesir otoyolunu kullandım ve çıkışta gişedeki memur HGS niz yok dedi ve cezalı geçiş fişi verdi. Daha once de geçiş anında değil de sonradan hesaptan düşüyordu. Akçay'a gelince yükleme yapayım dedim bir baktım ki e devlette de HGS görünmüyor.

Kısacası banka içinde bakiye olan HGS yi kafasına göre iptal etmiş.

Nasıl bir yol izlemem lazım?

HGS seri nodan bakiye bilgilerini kontrol eder misin önce? 

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Giremedim HGS mobil uygulamaya 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

belki kampanya karta bağlı idi, kart iptal olunca hgs de kapandı, 30 gün sonra içindeki para iade gelmeli

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Sabah banka şubesinde çözdüm sorunu. Bakiye de yükledim ama otomatik kesilir mi? 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İnan Çınar yazdı:

otomatik kesilir mi? 

bence kesilmez , yani ya keislmez ise, pc den karayolları sitesindeki hgs ödeme ye girilip yapılırsa iyi olur

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Belki de iade geldi.. 

Bence sen yeni hgs al, geçişin de yeni hgs'den alınsın.. 

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
İnan Çınar
(düzenlendi)
Mehmet Ozyurek yazdı:

Belki de iade geldi.. 

Bence sen yeni hgs al, geçişin de yeni hgs'den alınsın.. 

Abi en son kalan bakiye 3-4 yıl öncesinde 30 TL idi halen o bakiye duruyor. Araç eşimin üzerine olduğu için onun e devletinden bakmışım. Sonradan HGS nin kendi üzerime olduğu aklıma geldi. Tekrar kendi e devletimden deneyince her iki aracın HGS si de önceki bakiye ile duruyor. Sadece yükleme yapmak gerekiyordu onu da y.k bankasından hesap açıp ona maaş bankamdan EFT yaparak çözdüm. Takip edeceğim. Eğer HGS cekmezse yenisini alırım.

tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...