Çağlar Bayur 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 Maranello kırmızı bir Ka biçilmiş kaftan pili den az tüketio orantısız olur 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 pili den az tüketio orantısız olur Yani pil mil hikaye, koy yakıtı içten yanalım güzelleşelim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 pil toptan hikaye.. bunu c.ğer eşliğinde tartışalım.. çöp şişte 18 /26 adet arası 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 Şaşırdım mı? Hayır. İmrendim. Kim yapar bunu deseler cevap tek zaten. İmkan ve yetenek bir araya gelince, icat kaçınılmaz oluyor 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 (düzenlendi) Adam a boşuna King demiyolar... Tesla'da zamanında yatırımcı bulsa tüm şehire bedava elektrik vericekmiş... Önce petrol tekelcileri bi petrolü bitirsin ondan sonra sıra elektriğe gelicek... 20 Ekim 2016 tarihinde Abdussamed Acar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 Bu kadar şey yap olay ol ama hala lumia gibi antika ile takıl 1 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 Yeni görevin hayırlı olsun. Vardiya amiri seçmende gerekiyor.☺ 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Ekim 2016 Yazar Paylaş 20 Ekim 2016 Adam a boşuna King demiyolar... Tesla'da zamanında yatırımcı bulsa tüm şehire bedava elektrik vericekmiş... Önce petrol tekelcileri bi petrolü bitirsin ondan sonra sıra elektriğe gelicek...Tesla yaşam klavuzumBu kadar şey yap olay ol ama hala lumia gibi antika ile takılFakirler için oYeni görevin hayırlı olsun. Vardiya amiri seçmende gerekiyor.☺Önce yönetim maaşımı belirlesin sonra yardımcı alacağım yanıma 20 yıl geçmiş aradan resim falan kalmamıştır ozamanlardanO yıllar fotoğraf vs hak getire. 2004 yılından kalma bi kısa videom var. Alternatör alt devirlerde şarj yapmak yerine 1.5 kwlık elektrik motoruna dönüyor ve motora destek oluyor. Onuda rafa kaldırdım ki epey işe yarıyor pil toptan hikaye.. bunu c.ğer eşliğinde tartışalım.. çöp şişte 18 /26 adet arasıee ben? Ben o yıllarda sevimli hayalet Casper gibi duvarlardan geçmeye çalışıyordum, adam neler yapıyormuş Bi an düşündüm duvardan geçmeni de.... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 Tesla ile ziyaret videonuz vardı King bey. Nerde o Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 Peki broadwaye ne oldu sonra eski haline mi çevirdin abi :D İlahi Mert.... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Ekim 2016 Yazar Paylaş 20 Ekim 2016 Tesla ile ziyaret videonuz vardı King bey. Nerde oÜyelerin akıl ve ruh sağlığı açısından yayınlamama kararı aldım Peki broadwaye ne oldu sonra eski haline mi çevirdin abiMotoru olmayan, elektrik sistemi komple yanan arabanın sonu ne olursa o oldu 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 Abi senin bi de sulu palio'n yok muydu? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Ekim 2016 Yazar Paylaş 20 Ekim 2016 Palio arkadaşındı. Hidrojen sistemini ben yaptım. Bursaya kadar yürüdük, map sensörü ile motorinin sadece rölanti devrine yetecek mazotu gönderdik, geri kalanı hidrojen. Hidrojen sürücü bursaya girişte patlayınca hidrojen aküsü önce gümledi, sonra motor. Oda hurdaya gitti 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 hidrojen sistemine ben inanmıyorum. açıklaması yok. silindire su buharı vermenin avantajı var ama motoru yiyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Ekim 2016 Yazar Paylaş 20 Ekim 2016 hidrojen sistemine ben inanmıyorum. açıklaması yok. silindire su buharı vermenin avantajı var ama motoru yiyor. Normal motoru öldürüyor zaten, bizde ölü motoru denedik ve öldü. Liberty rölantide hidrojen ile çalışıyordu. Sistem duruyor hala. Sıkıntı, hidrojen üretilirken harcanan enerji kazanılan enerjiden fazla. Sonuçta depolama yoksa işe yaramıyor ekonomi olarak. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 Normal motoru öldürüyor zaten, bizde ölü motoru denedik ve öldü. Liberty rölantide hidrojen ile çalışıyordu. Sistem duruyor hala. Sıkıntı, hidrojen üretilirken harcanan enerji kazanılan enerjiden fazla. Sonuçta depolama yoksa işe yaramıyor ekonomi olarak. eee sonra? 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 Palio arkadaşındı. Hidrojen sistemini ben yaptım. Bursaya kadar yürüdük, map sensörü ile motorinin sadece rölanti devrine yetecek mazotu gönderdik, geri kalanı hidrojen. Hidrojen sürücü bursaya girişte patlayınca hidrojen aküsü önce gümledi, sonra motor. Oda hurdaya gitti 3 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 Seninkide birseymi Servet abi. Bende geçen gün bizim sıpanın uzaktan kumandalı arabasının motorunu, aynı modelden söktüğüm motorla değiştirdim. Pehh 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Ekim 2016 Yazar Paylaş 20 Ekim 2016 eee sonra?Liberty mi yazmışım, kendimi bi dövüp geleyim Seninkide birseymi Servet abi. Bende geçen gün bizim sıpanın uzaktan kumandalı arabasının motorunu, aynı modelden söktüğüm motorla değiştirdim. PehhSaygılarrr Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 21 Ekim 2016 Paylaş 21 Ekim 2016 Öncelikle yeni görevde başarılar dilerim, İlk denemem ve son denemem oldu 1996 yılında Renaut 9 aracımı akülü hale getirmek. O zamanlar fotoğraf vs merak yok, akla geleni uygula. Çalıştı ise etrafında zafer dansı yap, zaten çalışmaz ise kaç, çünkü çalıştıramadığım şey mutlaka patlar... Gülmekten yarıldım sesli gülünce oda arkadaşım bile tırstı bir an ne oluyor diye 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 21 Ekim 2016 Paylaş 21 Ekim 2016 Abi ufak bi bilgi paylaşayım Tesla Model S de kullanılan piller, bildiğin bizim şarjlı kalem piller gibi, ama diziliş kısmı özel diyorlar ve paylaşmıyorlar...bu yüzden o kadar km yapıyormuş... Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 21 Ekim 2016 Paylaş 21 Ekim 2016 (düzenlendi) Seneeeee geçen sene... Apartmanda kimsede elektrik yok aldım elime feneri indim sigorta panosuna... Tak tak tak üç tane atmış şalteri kaldırdım... Komşular alkış kıyamet elleri patladı beni alkışlamaktan 5. kata kadar kasıla kasıla çıktım kapıyı kapattım evin. İşte orada saltanatım bitti... Elektrikle ilgili tek yakın temasım bu zamana kadar da bu oldu... : : :D Kingte diyorki ben elektrikli araba yaptım pehh 21 Ekim 2016 tarihinde Erkut Uysal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts