Ali Erhan Güven 15 Ekim 2016 Paylaş 15 Ekim 2016 Merhaba arkadaşlar. 2 Hafta önce focus 2.5 titanium x aracımı satın aldım. Aracı aldığımda yolda gelirken birşey farkettim. Sürücü koltuğunda otururken koltuk aşağı iniyor ama yukarı kalkmıyor. Koltuktan kalkıp araçtan indiğimde yani koltuk üzerindeki yük gidince koltuğu yukarı kaldırabiliyorum. Eski aracım fiestada böyle bir sorunum yoktu. Aracı devamlı hanımla beraber kullandığımız için devamlı indirip kaldırmak için arabaya binmeden önce ayarlamak sıkıntı olacak. Bu sorunu nasıl düzeltebiliriz. Şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim 2016 Paylaş 15 Ekim 2016 mekanizmada sıkışma olmalı bence ehil bir döşemeci de açtırıp temizletin yağlatın yoksa ilerde arıza yapabilir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Erhan Güven 15 Ekim 2016 Yazar Paylaş 15 Ekim 2016 Çağlar Bayur yazdı: mekanizmada sıkışma olmalı bence ehil bir döşemeci de açtırıp temizletin yağlatın yoksa ilerde arıza yapabilir. Bunun için döşemeyi sökmelerimi gerekiyor illaki başka yolu yokmu vidalarından söküp çıkartmak gibi filan? Yorum bağlantısı
Ali Erhan Güven 16 Ekim 2016 Yazar Paylaş 16 Ekim 2016 Çağlar Bayur yazdı: motoru koltuğun altındaYani koltuğun döşemeleri sökülmesi gerekmiyor demi, sadece koltuğu vidalarindan söküp alttan bakabilirler herhalde. Birde bu iş için arabayı kime götürmem gerekli acaba?MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Recommended Posts