Ali Cihangiroğlu 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 Bence yarın bi daa at üstüne koy dolaba geç bakalım dalganı 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 geç bakalım dalganı Sonraki günde benin için at abi [emoji16] Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 (düzenlendi) Sonraki günde benin için at abi [emoji16] zımparayı hallet yolla atayım 1:25 23 Kasım 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 Senin far için söylemiştim [emoji23] olsun sen yolla elim değmişken.... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 (düzenlendi) bu arada bu ürünü sağlam yada yepisyeni arabanın farlarında ve stoplarındada kullanabiliyoruz, böyle farlara pastasını kullanmadan sadece küçük şişedeki üründen sürmek yeterli gelirmiş, UV koruması tam olurmuş... kaynak, sayfanın en altında Tips: kısmında not düşmüşler... http://www.soft99.co.jp/english/howto/sensya-navi/q6.html 23 Kasım 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ozer Oz 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 bu ürünü almayı düşünüyorum sofft 99 u ama aklmdakı dusunce fara su zımparası cekıp 1000 1500 ve 2000 olarak ardındanda bu urunu uygulusam nasıl olur yoksa hıc su zımparası cekmıyımmı elımle daha mı kotu olur dırek bunu mu uyguluyayım Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 bu ürünü almayı düşünüyorum sofft 99 u ama aklmdakı dusunce fara su zımparası cekıp 1000 1500 ve 2000 olarak ardındanda bu urunu uygulusam nasıl olur yoksa hıc su zımparası cekmıyımmı elımle daha mı kotu olur dırek bunu mu uyguluyayım Farin durumuna göre zımpara atılabilir çizik yoksa direk bunu uygulayın. Yorum bağlantısı
Ozer Oz 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Farin durumuna göre zımpara atılabilir çizik yoksa direk bunu uygulayın. zımpara çizik için mi yoksa farın eskiden kalma sararan cilasını cıkarmak ıcın mı ? ona göre uygulayayım o zaman Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 zımpara çizik için mi yoksa farın eskiden kalma sararan cilasını cıkarmak ıcın mı ? ona göre uygulayayım o zamanÇizik için Yorum bağlantısı
Oğuzhan Laçinkaya 10 Aralık 2016 Paylaş 10 Aralık 2016 Farımda çizik yok fakat sararma ve solma var.misal Aldım bu ürünü pedle damlata damlata uyguluyorum su falan kullanmadan hiç bekliyorum biraz sonra yıkadım dediğiniz gibi açıldı diyelim.Her ay düzenlide uyguluyorum ama sürekli etkisi geçince eskisinden daha kötü sararma ve solma yapar mı ????? Bence asıl önemli soru bu Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2016 Paylaş 11 Aralık 2016 Farımda çizik yok fakat sararma ve solma var.misal Aldım bu ürünü pedle damlata damlata uyguluyorum su falan kullanmadan hiç bekliyorum biraz sonra yıkadım dediğiniz gibi açıldı diyelim.Her ay düzenlide uyguluyorum ama sürekli etkisi geçince eskisinden daha kötü sararma ve solma yapar mı ????? Bence asıl önemli soru buYapmaz. Zımpara gören far üstündeki koruma tabakası gittiği için daha kötü hale geliyor fakat üstüne ince bir tabaka vernik yada bu koruma ürünlerinden Kullanırsanız hiçbirsey olmaz. Ayrıca bu ürün pratik yani zımpara ya vs ihtiyaç yok çizik vs yoksa farinizda alın kullanın. Eskisinden kötü olma olayı bu üründe geçerli değil. Benim kayinpederin hondaya uyguladığımız resimler vardı hala farlar temiz duruyor Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Yılmaz 1 Şubat 2017 Paylaş 1 Şubat 2017 Güzel ürünmüş, sayenizde bizde faydalanalım Yorum bağlantısı
Murat Birinci 25 Şubat 2017 Paylaş 25 Şubat 2017 Ürünü dün aldım. Bugün uygulama fırsatım oldu. Yukarıdaki resimlerde fark bariz ortada. Almayı düşünenler varsa tavsiye ederim. 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Mart 2017 Paylaş 1 Mart 2017 Uygulayalı aylar oldu, en ufak sıkıntı yok millet, ben zımpara+plastix+ bu ürünü kullanmıştım üstelik, taş gibi vallahi Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 12 Mart 2017 Paylaş 12 Mart 2017 Light one aldım kimyasalherifler'den tatmin etmedi, 4 gün sonra kargoya verdiler ürünü, adresi yanlış yazdılar, kargo şubesi çok uzak oraya gittim(12tlkargo) ürünü uyguladım beğenmedim. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Mart 2017 Paylaş 12 Mart 2017 göndermeleri vs. baya uğraştırmış evet, beğenmediğin yanı neydi? direk farı silipmi uyguladın yoksa zımpara sonrasımı? bunun asıl faydası zımpara sonrası çünki... 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 12 Mart 2017 Paylaş 12 Mart 2017 göndermeleri vs. baya uğraştırmış evet, beğenmediğin yanı neydi? direk farı silipmi uyguladın yoksa zımpara sonrasımı? bunun asıl faydası zımpara sonrası çünki...Zımparasız yaptım abi, konuda zımpara bahsi görmediğim için... Neyse muayene bitsin bakalım başka planlarım var, muayene sonrası inş. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Mart 2017 Paylaş 12 Mart 2017 (düzenlendi) benim 1 far sararmış ve yüzey bozulmuştu, işlem sonrası sıfır farla aynı gibi oldu, farın pek kötü değilse hafif bir tek kat 3000 zımpara atıp sonra bunu uygula, bak nasıl güzel olacak. 12 Mart 2017 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mart 2017 Paylaş 12 Mart 2017 Benim farın biri sararmış durumda. İlk ilandaki link uçmuş, adamların sayfasında da yok. Nerden alıyoruz bunu. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 12 Mart 2017 Yazar Paylaş 12 Mart 2017 benim 1 far sararmış ve yüzey bozulmuştu, işlem sonrası sıfır farla aynı gibi oldu, farın pek kötü değilse hafif bir tek kat 3000 zımpara atıp sonra bunu uygula, bak nasıl güzel olacak.Zımpara üstüne olmaz bu ürün ali abi naptın Benim farın biri sararmış durumda. İlk ilandaki link uçmuş, adamların sayfasında da yok. Nerden alıyoruz bunu. Bakım ürünleri bölümüne bakın sayfada kimyasal adamlar'da Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 13 Mart 2017 Paylaş 13 Mart 2017 benim 1 far sararmış ve yüzey bozulmuştu, işlem sonrası sıfır farla aynı gibi oldu, farın pek kötü değilse hafif bir tek kat 3000 zımpara atıp sonra bunu uygula, bak nasıl güzel olacak.Farım iyi şükür abi 3000 ile giriştim o zaman, muhtelif taş izleri var malum, başka bi şey yok... Ama Buğra olmaz demiş o zaman vazcaydım[emoji20] Yorum bağlantısı
Recommended Posts