Oğuz Varhan 13 Ekim 2016 Paylaş 13 Ekim 2016 Buğra bey ne zamandır renault grand scenic aracın farlarını temizleyeyim diye düşünüyor ama zımparayı yapabilir miyim farlara zarar verir miyim diye hep tereddütte kalıyorum. Bu ürün 2012 model 5 yıllık araca etki eder mi farlar ciddi derece de sarardı üstleri özellikle yarın fotosunu atayım gene de sormak istedim değmezse zımpara işine girişicem SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 14 Ekim 2016 Yazar Paylaş 14 Ekim 2016 Buğra bey ne zamandır renault grand scenic aracın farlarını temizleyeyim diye düşünüyor ama zımparayı yapabilir miyim farlara zarar verir miyim diye hep tereddütte kalıyorum. Bu ürün 2012 model 5 yıllık araca etki eder mi farlar ciddi derece de sarardı üstleri özellikle yarın fotosunu atayım gene de sormak istedim değmezse zımpara işine girişicem SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Ürün gayet etkili Yorum bağlantısı
Sefa Şenyurt 14 Ekim 2016 Paylaş 14 Ekim 2016 Yine yeni güzel bir paylaşım, teşekkürler... SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Akkaya 15 Ekim 2016 Paylaş 15 Ekim 2016 Bugra bey ürün elime ulasti,ust koruma sivisini iki kere mi uyguluyoruz, sitede sanki uygulayin 1 dk kuruduktan sonra tekrar esit sekilde sungerin diger tarafiyla yayin yaziyor. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 15 Ekim 2016 Yazar Paylaş 15 Ekim 2016 Bugra bey ürün elime ulasti,ust koruma sivisini iki kere mi uyguluyoruz, sitede sanki uygulayin 1 dk kuruduktan sonra tekrar esit sekilde sungerin diger tarafiyla yayin yaziyor.Ya onlar hep bişey diyor 5damla damlatın her tarafa yayın bırakın Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 15 Ekim 2016 Paylaş 15 Ekim 2016 Bu farları adam eder mi? Işık çizgisinin ustunde ışık sızmasına sebep oluyor çizikler. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ekim 2016 Paylaş 25 Ekim 2016 Link verdik ya abime çökmeyin Adamsın [emoji8] Benim aracımada alsana abi Senin farlar mat olamaz Yorum bağlantısı
Cem Işık 25 Ekim 2016 Paylaş 25 Ekim 2016 Plastx ile biraz rengi düzelen farlarım, 1 ay geçmeden sararıyor yeniden. Bu ürün, plastx'ten çok farklı mıdır? Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 25 Ekim 2016 Yazar Paylaş 25 Ekim 2016 Plastx ile biraz rengi düzelen farlarım, 1 ay geçmeden sararıyor yeniden. Bu ürün, plastx'ten çok farklı mıdır?Plastx far cilası hafifden dolgu yapar bu tamamen farı yenileme koruma üstüne ürün 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ekim 2016 Paylaş 25 Ekim 2016 Almayı düşünüyorum ama uygulamayı yapabilir miyim bilmiyorum Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 25 Ekim 2016 Yazar Paylaş 25 Ekim 2016 Almayı düşünüyorum ama uygulamayı yapabilir miyim bilmiyorum Çocuk oyuncağı Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 26 Ekim 2016 Paylaş 26 Ekim 2016 http://www.boyassi.com/urun/meguiars-headlight-protectant---far-ve-saydam-plastik.-koruyucu-296ml_1666.aspx Buğra, bu ürün hakkında ne düşünüyorsun . Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Ekim 2016 Paylaş 26 Ekim 2016 (düzenlendi) Çocuk oyuncağı ya içten sarardı ve çatlak çatlak olduysa... farı korumak için düzenli uv korumalı wax kullanmak işe yarıyor, cam sarardıysa kalıcı tek çözümse cam değişmek, 10 sene ardına bakmazsın 26 Ekim 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 26 Ekim 2016 Yazar Paylaş 26 Ekim 2016 http://www.boyassi.com/urun/meguiars-headlight-protectant---far-ve-saydam-plastik.-koruyucu-296ml_1666.aspx Buğra, bu ürün hakkında ne düşünüyorsun . Abi ilk yıkamada koruması gidicektir ben meguiarsın uzun giden bişeyini görmedim ya içten sarardı ve çatlak çatlak olduysa... farı korumak için düzenli uv korumalı wax kullanmak işe yarıyor, cam sarardıysa kalıcı tek çözümse cam değişmek, 10 sene ardına bakmazsın İçten sarardıysada çözümü varda tabi tercih sizin ben forumdaki arkadaşların işini görsün diye paylaştım 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Ekim 2016 Paylaş 26 Ekim 2016 Abi ilk yıkamada koruması gidicektir ben meguiarsın uzun giden bişeyini görmedim İçten sarardıysada çözümü varda tabi tercih sizin ben forumdaki arkadaşların işini görsün diye paylaştım içten çözümü nedir kardeş, yoksa yedek farın camını çıkarıp farıma takacağım, çözümü uygulayayım o zaman Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 27 Ekim 2016 Yazar Paylaş 27 Ekim 2016 içten çözümü nedir kardeş, yoksa yedek farın camını çıkarıp farıma takacağım, çözümü uygulayayım o zaman Ali abi eminmisin içten sarardığına içten kolay kolay sararma görmedim şu ana kadar Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 27 Ekim 2016 Paylaş 27 Ekim 2016 içten çözümü nedir kardeş, yoksa yedek farın camını çıkarıp farıma takacağım, çözümü uygulayayım o zaman Çamaşır suyuna yatırsak? Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 27 Ekim 2016 Yazar Paylaş 27 Ekim 2016 Çamaşır suyuna yatırsak?Mantıklı geldi 1 Yorum bağlantısı
Mert Ender 27 Ekim 2016 Paylaş 27 Ekim 2016 http://www.kimyasaladamlar.com/light-one-50ml8ml Ürün 53lira dışarda 60lira alıyorlar artı korumasıda var sipariş vermeye gecikmeyin üye olduğum forumlara attım yakın zamanda site sahibinden indirim de isticem beni takipte kalın Buğra bey, bu ürün dışarıda bulunabiliyor mu, bilginiz var mı? Siteydi, beklemeydi, uğraşmak istemedim. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 27 Ekim 2016 Yazar Paylaş 27 Ekim 2016 Buğra bey, bu ürün dışarıda bulunabiliyor mu, bilginiz var mı? Siteydi, beklemeydi, uğraşmak istemedim.Bende aynı yerden sipariş veriyorum site soft99 ürünlerinin tedarikçisidir Buğra bey, bu ürün dışarıda bulunabiliyor mu, bilginiz var mı? Siteydi, beklemeydi, uğraşmak istemedim.Bende aynı yerden sipariş veriyorum site soft99 ürünlerinin tedarikçisidir Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Ekim 2016 Paylaş 27 Ekim 2016 (düzenlendi) Ali abi eminmisin içten sarardığına içten kolay kolay sararma görmedim şu ana kadar sağ farım içten bozuldu, bariz belli, sararma özellikle üst kısımda, dıştan inceledim, plastix vs. sürdüm, içte var ne yazıkki... 27 Ekim 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 27 Ekim 2016 Yazar Paylaş 27 Ekim 2016 sağ farım içten bozuldu, bariz belli, sararma özellikle üst kısımda, dıştan inceledim, plastix vs. sürdüm, içte var ne yazıkki...Abi dıştan zımparalı müdahale yaptın mı? Plastx tek başına çare değil Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Ekim 2016 Paylaş 27 Ekim 2016 Abi dıştan zımparalı müdahale yaptın mı? Plastx tek başına çare değil yapmadım, bak şimdi içime kurt düştü, çok baktım içten gibi, bu durumda ne yapayım, dıştan nasiol bile kapatamadı bu sarılığı, içten çatlak çatlak gibi duruyor, eskidi zavallı farım... Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 27 Ekim 2016 Paylaş 27 Ekim 2016 yapmadım, bak şimdi içime kurt düştü, çok baktım içten gibi, bu durumda ne yapayım, dıştan nasiol bile kapatamadı bu sarılığı, içten çatlak çatlak gibi duruyor, eskidi zavallı farım... Far iyice gevremiş, çatlamaya ypaılacak bişey yok, kaç para bir far? Yorum bağlantısı
Recommended Posts