Mehmet Can Yıldırım 5 Ekim 2016 Paylaş 5 Ekim 2016 Merhabalar. Sert bir çukura girdim sağ taraftan.sonra farkettimde seyir halinde düz giderken direksiyonu hafif sağ yapıyorum o şekilde kalıyor elimi çekince düzelip düz gitmesi gerekiyordu. Çünkü düz giderken sola hafif yapıp bırakınca geri toparlıyor araba , sağ da ise toplamıyor. Onun haricinde sağa sola çekme yok direksiyon düz . Sorun ne olabilir ? Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ekim 2016 Paylaş 5 Ekim 2016 Rot mili yamulmuş... Acil rot balansçıya gidilmeli.. Sonra tamir... ve tekrar rot balansçı.. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Can Yıldırım 5 Ekim 2016 Yazar Paylaş 5 Ekim 2016 Şimdi tekrar sürüş yaptım geri yerine geliyor lakin ara sıra çok minik bir açıyla yamuk duruyor Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 Ekim 2016 Paylaş 5 Ekim 2016 rota gidecekseniz o bakacak sonra değişcek bişe varsa tamirci değişcek ardından tekrar rota girceksiniz. jant yamulmuş olabilir oda kontrol edilecek 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Can Yıldırım 5 Ekim 2016 Yazar Paylaş 5 Ekim 2016 Hazır konu açılmışken. Yine sağ taraf kasislerde lok diye ses yapıyor yavaş geçince ama ? Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 5 Ekim 2016 Paylaş 5 Ekim 2016 jant yamulursa titreme yapar,, bende bi ara azıcık yamultmuştum Yorum bağlantısı
Recommended Posts