Selçuk Bakış 4 Nisan 2018 Paylaş 4 Nisan 2018 3 saat önce, Azad Mirzade yazdı: bildiğimiz makina yağı olur mu? Olmaz, yanlış olmasın gres sürüyorlar diye biliyorum. Sıvı gres yağı da olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Bayrak 4 Nisan 2018 Yazar Paylaş 4 Nisan 2018 (düzenlendi) Olur adı üstünde makina yağı hareketli parça için. 4 saat önce, Selçuk Bakış yazdı: Olmaz, yanlış olmasın gres sürüyorlar diye biliyorum. Sıvı gres yağı da olabilir. Gresi genelde kapatılan birimlere sürüyorlar diye gözlemledim. Bilyalara mesela 4 Nisan 2018 tarihinde Hakan Bayrak tarafından düzenlendi Ekleme 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 23 Mayıs 2018 Paylaş 23 Mayıs 2018 Konuyu henüz okuyorum ama bi çırpıda bitirdim 😬 direği devirdiğiniz kısım yok mu: allahım yine ne oldu dedim, içim gitti vallahi 😁 çok emek harcamışsınız, hayırlı satışlar olsun 😊 Yorum bağlantısı
Hakan Bayrak 24 Mayıs 2018 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2018 11 saat önce, İsa Acar yazdı: Konuyu henüz okuyorum ama bi çırpıda bitirdim 😬 direği devirdiğiniz kısım yok mu: allahım yine ne oldu dedim, içim gitti vallahi 😁 çok emek harcamışsınız, hayırlı satışlar olsun 😊 Teşekkür ederim. İyisiyle kötüsüyle olanları yazmaya çalıştım. Kimisi can sıkıcı oldu kimisi biraz trajikomiğe döndü. 😃 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts