Misafir 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 İyi günler; Bu yaz aracımda su kaçağı nedeni ile işlem gördü ve şu an komple su var. kış geldi artık bi antifreeze ekletmek isterim. takıldığım noktalar şunlar... -Marka model tür renk tavsiyeniz var mı? -mavi - kırmızı olanları mevcut nedir ne değildir? -Komple antifreeze kullansam olurmu faydası zararı nedir? veya karışım yapmam gerekse oran ne olacak.? -Ortalama kaç lt gider? ve en önemli soru -Kendim değiştirebilir miyim elim tornavida pense tutuyor sonuçta. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 Yedek su kabında Max min çizgileri var. Max kadar doldurmanız yeterli. Mavi olanlar genelde eski nesil araçlarda kullanılıyor. Misal bende 86 Taunus var onun mavi. Benim Focusun turuncu. Ben komple Antifiriz kullanıyorum Ölçümde de -35 olacak şekilde su katıyorum. Kışın komple antifiriz olmasının zararı yok. Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 Benim mondiko 98 model, yeni mi eski mi oluyor? Yorum bağlantısı
Misafir 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 Benim mondiko 98 model, yeni mi eski mi oluyor? Sizin orta nesil pembe koyabilirsiniz Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 Pempe göremedim listede. Ayrıca ingiliççem de yok benim Organik kırmızı koyalım gitsin ya. Pazar günü termostat müşür meselesini halledeyim hele, antifiriz kolay iş Yorum bağlantısı
Misafir 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 Pempe göremedim listede. Ayrıca ingiliççem de yok benim Organik kırmızı koyalım gitsin ya. Pazar günü termostat müşür meselesini halledeyim hele, antifiriz kolay iş Derviş bey Kırmızı pembe turuncu aynı özellikte oluyor farklı markaların rengi aynı olmayabiliyor. Zaten Kıpkırmızı olmuyor genelde pembe turuncu tonlarında oluyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 İyi günler; Bu yaz aracımda su kaçağı nedeni ile işlem gördü ve şu an komple su var. kış geldi artık bi antifreeze ekletmek isterim. takıldığım noktalar şunlar... -Marka model tür renk tavsiyeniz var mı? -mavi - kırmızı olanları mevcut nedir ne değildir? -Komple antifreeze kullansam olurmu faydası zararı nedir? veya karışım yapmam gerekse oran ne olacak.? -Ortalama kaç lt gider? ve en önemli soru -Kendim değiştirebilir miyim elim tornavida pense tutuyor sonuçta. sade su sistemde hızla korozyona sebep olur yaz kış %50 antifriz konacak. sizdeki motora kırmız organik 1 Yorum bağlantısı
Kemal Mert 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 Antifrizsiz kullanırsanız su dolaşım kanallarına ve radyatörünüze zarar verirsiniz, bir süre böyle kullanmaya devam ederseniz radyatörünüzde çatlaklar oluşup su kaçağı olabilir. her mevsim antifriz kullanın. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 o kadar kurcalamaya gerek yok kardeşim su ile yarı yarıya antifiriz koy araca ve kırmızı antifiriz olsun markası bildik markalar olsun yeterli Yorum bağlantısı
Misafir 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 İçindeki suyu yarı yarıya nasıl boşaltabilirim acaba Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 Hocam araç zaten 6.6 lt su alıyor. 3 lt antifiriz koyarsın, geriside su zaten, oldu yarı yarıya. O kadar milimlik bişey değil korkma Yorum bağlantısı
Ali Gök 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 önce boşalt biraz su koy dök 3 litre antfiriz üstünü su ile tamamla havasını alabilirsen ustasın derim alamassan gittiğin usta kim yaptı diye bunu trip atar işlem basit gibi gözükebilir hatası büyük soruna yol açar dikkat tecrübe lazım derim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Eylül 2016 Paylaş 30 Eylül 2016 önce boşalt biraz su koy dök 3 litre antfiriz üstünü su ile tamamla havasını alabilirsen ustasın derim alamassan gittiğin usta kim yaptı diye bunu trip atar işlem basit gibi gözükebilir hatası büyük soruna yol açar dikkat tecrübe lazım derim boşaltmak için bi yer var mıdır? su eklenen yerden boşaltılması çok zor görünüyor da. Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 30 Eylül 2016 Paylaş 30 Eylül 2016 boşaltmak için bi yer var mıdır? su eklenen yerden boşaltılması çok zor görünüyor da. Radyatörün alt tarafında plastik bi vida var, onu gevşetince su akmaya başlar. Youtube de falan bir çok örnekleri var, izlersen hava alma ve suyu boşaltma işlemini rahatça yaparsın Yorum bağlantısı
Recommended Posts