Murat Gedik 15 Ekim 2022 Paylaş 15 Ekim 2022 Bülent Gökmen yazdı: yani sizdeki gibi sabit de değil. Ben sabit olduğunu düşünüyorum. Bence bir işlem yapmadan önce anteni yerinden söküp bakmalısınız. 1 Yorum bağlantısı
Bülent Gökmen 15 Ekim 2022 Paylaş 15 Ekim 2022 Murat Gedik yazdı: Ben sabit olduğunu düşünüyorum. Bence bir işlem yapmadan önce anteni yerinden söküp bakmalısınız. Murat bey zaten sonradan aldığım kısa ateni ben taktım yani her iki tarafta dişi. Ortadaki döküm vidanın azizliğine geldim ama hava yapmurlu olmasa bugün denerdim kısmetse birkaç güne hallederim. 1 Yorum bağlantısı
Bülent Gökmen 17 Ekim 2022 Paylaş 17 Ekim 2022 Murat Gedik yazdı: Ben sabit olduğunu düşünüyorum. Bence bir işlem yapmadan önce anteni yerinden söküp bakmalısınız. Murat bey düşüncenizde haklıymışsınız hatamı düzeltiyorum, dediğiniz gibiymiş. Önceki aracımla karıştırmışım, onun her iki yönü de dişi imiş. Mecburen bi oto parçacıdan 60 tl ye sadece anten göbek kısmını aldım ama onun dış kasası araç tavanına tam oturmadı bende eski anten gövdesinin içine yeni demir kısmı taktım sorun çözüldü. Size ve yardımcı olan diğer arkadaşlara tekrar teşekkür ederim. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts