İçeriğe Yönlendir

Kısa Antenler

Öner Kurukuz

Recommended Posts

Öner Kurukuz

Merhaba arkadaşlar.

Focus  2 aracımın antenini değiştirmek istiyorum.

Aşağıdaki ürün sizce çekim sorunu yaratır mı bana?

https://tr.aliexpress.com/item/Hot-Sale-Universal-Black-Carbon-Fiber-Short-FM-AM-Radio-Antenna-Car-Aerials-For-Ford-Focus/32701930753.html?spm=2114.13010208.99999999.271.BbIn5g

Kısa antenler hakkında bilgi verebilir misiniz?

Yorum bağlantısı

Merhaba arkadaşlar.

Focus  2 aracımın antenini değiştirmek istiyorum.

Aşağıdaki ürün sizce çekim sorunu yaratır mı bana?

https://tr.aliexpress.com/item/Hot-Sale-Universal-Black-Carbon-Fiber-Short-FM-AM-Radio-Antenna-Car-Aerials-For-Ford-Focus/32701930753.html?spm=2114.13010208.99999999.271.BbIn5g

Kısa antenler hakkında bilgi verebilir misiniz?

Konunu uygun bölüme taşınmıştır.

Saygılarımla,

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Focusun orjinal anteni bile işimi görmüyor çoğu zaman, çin malı ürünler hep çileden çıkarır beni. Citroenlerin kısa orjinal antenleri var, diş yuvası uyum sağlıyorsa çekişi iyi olabilir.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Geçen hafta Cumartesi günü sıfır olarak forumdan Mustafa Karaaslan kardeşime Hediye ettim :)

Focusun orjinal anteni bile işimi görmüyor çoğu zaman, çin malı ürünler hep çileden çıkarır beni. Citroenlerin kısa orjinal antenleri var, diş yuvası uyum sağlıyorsa çekişi iyi olabilir.

Köksal abi benim orjinal anten sizinkinden 10 cm kadar daha uzun  Karabük gibi bi yerde güzel çekim gücü var ammavelakin üstü dökülmeye başladı tr de bulamıyorum  :(

tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Geçen hafta Cumartesi günü sıfır olarak forumdan Mustafa Karaaslan kardeşime Hediye ettim :)

Köksal abi benim orjinal anten sizinkinden 10 cm kadar daha uzun  Karabük gibi bi yerde güzel çekim gücü var ammavelakin üstü dökülmeye başladı tr de bulamıyorum  :(

Serkan abiye sormuş muydun? Onun eli uzundur.

Yorum bağlantısı

Serkan abiye sormuş muydun? Onun eli uzundur.

Sormam mı bakiverdiler Erkan abi eren Serkan abi ama malesef Ancak ebay
Yorum bağlantısı
Eray Çıplak

bende attığınız linkteki ürünün aynısından aksoy tuningden alıp aracıma taktım sadece üstünde mugen yazıyo onu alt kısma getirdim görünmüyor. Tavsiyem orjinal anteni çıkartırken çok dikkatli olmanız. İçindeki mil zamanla oksitleniyor sanırım çıkarmaya çalışırken kırılıyor. Çekim gücü olarak orjinal anteni çıkardığımda yani anten takılı değilken bile çekim gücünde bir sıkıntı görmedim ben istanbulda. Kısa anten ile de hiçbir sıkıntım yok

Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

Sağolsun Samet abi hediye etti kullanıyorum radyo çok kullanan biri değilim ama takınca denedik belirgin bir fark yaşamadım orjinaline göre.

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Benim orijinali bile düzgün çekmiyor gibi geliyor bana.

Yorum bağlantısı
Oğuz Varhan

O antenlerin içi boş ben kullandı memnun kalmadım ve sert olduğu için yuvaya zarar verip içerisine su alıp oksitleniyor.

Ben uzun araştırmalarım sonucu şu üründen aldım çok memnunum

http://www.epttavm.com/item/16130836_lampa-17cm-carbon-flex-esnek-anten-cubugu-vidali-40245

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O antenlerin içi boş ben kullandı memnun kalmadım ve sert olduğu için yuvaya zarar verip içerisine su alıp oksitleniyor.

Ben uzun araştırmalarım sonucu şu üründen aldım çok memnunum

http://www.epttavm.com/item/16130836_lampa-17cm-carbon-flex-esnek-anten-cubugu-vidali-40245

Aşağıdaki kaza fotosunda belli olmuş kusura bakmayın en son foto o vardı antene bakabilirsiniz oradan

72b9f7b2a2875b4d1d9fc2a998b6bfaa.jpg

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Ben shark taktım. Gayet memnunum. Ankara içinde sıkıntı yaratmadı.. Başka şehirlerde durum ne olur bilemiyorum.

Yorum bağlantısı
  • 5 yıl sonra...
Murat Gedik

2011 model focus 2.5 arabanın anteni karı temizlerken fırça ile dokunmam ile kırıldı. Baktım vida ikiye bölünmüş. Vidayı nasıl temin edebilirim acaba? Ya da komple anten mi almalıyım?

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Murat Gedik yazdı:

2011 model focus 2.5 arabanın anteni karı temizlerken fırça ile dokunmam ile kırıldı. Baktım vida ikiye bölünmüş. Vidayı nasıl temin edebilirim acaba? Ya da komple anten mi almalıyım?

kırılan vida ile somuncu civatacı varsa oraya sorsanız? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Murat Gedik yazdı:

vida anten çubuğunun ucunda olur, yani içerde kalan ucu pense vs. ile sökeceksiniz, tavandaki kısım ayrı çubuk ayrı satılıyor, kısa tip alınabaili daha şık

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Gedik

Antenin içindekini matkap ile deldim. Çıkarmaya çalıştım galiba daha kötü yaptım. Alt kısımdaki cıvatayı da çıkaramam galiba. Kısa tip bi anten alıp alt kısımda kalan cıvatayı çıkarmak için yardım almam lazım. 

Önerebileceğiniz şık bi anten tipi var mı acaba?

Ya da dediğiniz gibi hiç uğraşmayıp şundan alayım. Vida paslanmış gibi. Çıkacağını sanmıyorum.

n11.com'dan FORD FOCUS 1 TAVAN RADYO ANTENİ KOMPLE GÖVDELİ 1998--2005 seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
https://urun.n11.com/anten/ford-focus-1-tavan-radyo-anteni-komple-govdeli-1998-2005-P220528092

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Murat Gedik yazdı:

Antenin içindekini matkap ile deldim. Çıkarmaya çalıştım galiba daha kötü yaptım. Alt kısımdaki cıvatayı da çıkaramam galiba. Kısa tip bi anten alıp alt kısımda kalan cıvatayı çıkarmak için yardım almam lazım. 

Önerebileceğiniz şık bi anten tipi var mı acaba?

Ya da dediğiniz gibi hiç uğraşmayıp şundan alayım. Vida paslanmış gibi. Çıkacağını sanmıyorum.

n11.com'dan FORD FOCUS 1 TAVAN RADYO ANTENİ KOMPLE GÖVDELİ 1998--2005 seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
https://urun.n11.com/anten/ford-focus-1-tavan-radyo-anteni-komple-govdeli-1998-2005-P220528092

bu tam tersi

Yorum bağlantısı
Murat Gedik
Çağlar Bayur yazdı:

bu tam tersi

Nasıl yani? 

Benim arabadakinin aynısı.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Murat Gedik yazdı:

Nasıl yani? 

Benim arabadakinin aynısı.

şu an bilememdim erkek tarafı antende değil miydi? araba karla kaplı bakamam :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

şu an bilememdim erkek tarafı antende değil miydi? araba karla kaplı bakamam :)

Fiestanın erkek tarafı antende.

tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Metin Uzunoğlu yazdı:

Fiestanın erkek tarafı annende.

fiat çıyım ben zaten :jedi:

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Metin Uzunoğlu yazdı:

Fiestanın erkek tarafı antende.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Murat Gedik

Çağlar abi vida iki tarafa da giriyor 🙂 yani bunların ikiside dişi. 

images?q=tbn:ANd9GcRj2cwO3sUQM2Co9v28liQ

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Ben fiestama fordun orjinal aksesuarı acv antenden aldım 2 sene önce. Gayet memnunum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Mert Gülkokan yazdı:

her kısa antenin çekiş kapasitesi düşüktür evet görsel olarak iyidir ancak özellikle viyadük altlarından bile geçerken etkilenir

Fabrikasyon shark tipi antenlerin çekim gücü iyi ama çubuk anten yerine takılan kısa antenler pek fayda sağlamıyor benim gördüğüm

Yorum bağlantısı
Murat Gedik
(düzenlendi)
Mert Gülkokan yazdı:

her kısa antenin çekiş kapasitesi düşüktür evet görsel olarak iyidir ancak özellikle viyadük altlarından bile geçerken etkilenir

Mert bey ben de o yüzden uzun aldım. Bence antende çekim gücü görüntüden daha önemli. Dün akşam sipariş verdim, altı ile birlikte uzun (55 cm) 90 TL'ye aldım kargo bedava. Bugün sabah kargoya vermişler Kayseri'den. Yarın elimde olur.

tarihinde Murat Gedik tarafından düzenlendi
Mesajın birden fazla kayıt olması.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...