Sadi Karakaş 23 Eylül 2016 Paylaş 23 Eylül 2016 Selamlar 2010 titanyum hatchback aracım var. Araç sağa virajlarda direksiyonu azda çok da çevirsem lastik sürtme sesi gibi bir inleme oluyor düz giderken ve sola virajda yok o ses. Rölantide de çok titriyor araba kolcaktan vuruntu sesi geliyor bazen bu konularda bana yardımcı olabilir misiniz. Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Sadi Karakaş 23 Eylül 2016 Yazar Paylaş 23 Eylül 2016 (düzenlendi) Aracım dizel rölantide dalgalanma vs yok çekişi de çok iyi ama çok titriyor bni bile titretiyor soğuklarda 23 Eylül 2016 tarihinde Sadi Karakaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Eylül 2016 Paylaş 23 Eylül 2016 debriyaja basınca titreme azalıyor mu Yorum bağlantısı
Kemal Mert 23 Eylül 2016 Paylaş 23 Eylül 2016 Sağa dönüşlerde ses yapmasının sebebi akslardan, Durduğu yerde rolantide titremesi de motor takozlarından olabilir. Yorum bağlantısı
Kamil Çiçek 23 Eylül 2016 Paylaş 23 Eylül 2016 Ayni araç benzinli bendede var. Düşük hızda sağa dönüşlerde benim araçtada hafiften ses geliyor. Bilgisi olan varmı? Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Misafir 23 Eylül 2016 Paylaş 23 Eylül 2016 Ayni araç benzinli bendede var. Düşük hızda sağa dönüşlerde benim araçtada hafiften ses geliyor. Bilgisi olan varmı? Sent from my iPhone using Tapatalk Hafif sağa virajda 80 + hızlarda vuuuuvv gibi inceden bi ses bende de var. Ama yavaş gidişlerde kesinlikle ses yok. Yalnız araç sağa viraja girince sağdan değil soldan ses geliyor bende. Bilya vs sesi kesinlikle değil düz yolda tık yok. Yorum bağlantısı
Kemal Mert 23 Eylül 2016 Paylaş 23 Eylül 2016 Acaba bu ses aracın orijinal üretiminde jantin saga sola dönüşlerde hafif yatmasi sonucu lastiğin kenarındaki tırtıkli kısmın asfalta değmesi ile mi geliyir. Yorum bağlantısı
Kamil Çiçek 23 Eylül 2016 Paylaş 23 Eylül 2016 Bendeki ses düşük hızlarda oluyor. 10-20 diyebilirim Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Eylül 2016 Paylaş 23 Eylül 2016 Hafif sağa virajda 80 + hızlarda vuuuuvv gibi inceden bi ses bende de var. Ama yavaş gidişlerde kesinlikle ses yok. Yalnız araç sağa viraja girince sağdan değil soldan ses geliyor bende. Bilya vs sesi kesinlikle değil düz yolda tık yok. bilya başlangıçta dönüşelrde ince ses yapmaya başlar sonra düz yolda da yapar. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Eylül 2016 Paylaş 23 Eylül 2016 bilya başlangıçta dönüşelrde ince ses yapmaya başlar sonra düz yolda da yapar. 13 kasım 2012 den beri hiç değişmedi abi sesi ne arttı ne azaldı sanki sol lastiğe bişi inceden sürtüyor gibi bi ses var ama lastik vs söktüm hiçbir sey göremedim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Eylül 2016 Paylaş 23 Eylül 2016 mekanik arıza da ses zamanla artar fizik kanunu. bir parçanın işleyişi sesli olarak tanımlanabilir bunca zaman bir ses var ise. masraf etmeye gerek yok demek Yorum bağlantısı
Misafir 23 Eylül 2016 Paylaş 23 Eylül 2016 mekanik arıza da ses zamanla artar fizik kanunu. bir parçanın işleyişi sesli olarak tanımlanabilir bunca zaman bir ses var ise. masraf etmeye gerek yok demek aks bilya vs aklıma gelen şeyleri kontrol ettirdim birşey olmadığını söylediler. ama o hafif dönüşteki o ses yani direksiyonu çok hafif sağ yaptığımda o hafif uğultu rüzgar sesi gibi geliyor. ama dediğim gibi yaklaşık 4 yıldır hiç değişmedi Yorum bağlantısı
Sadi Karakaş 23 Eylül 2016 Yazar Paylaş 23 Eylül 2016 benimki de yüksek hızlarda vuuuuv gibi ses geliyor yavaşken herhangi bir ses yok sadece sağa dönerken virajlarda geliyor lastik sesi değil kesinlikle. Yorum bağlantısı
Sadi Karakaş 23 Eylül 2016 Yazar Paylaş 23 Eylül 2016 debriyaja basınca titreme azalıyor mu hayır azalmıyor volant düşündünüz sanırım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Eylül 2016 Paylaş 23 Eylül 2016 motor kulağına baktırmalı öncelikle sağdaki Yorum bağlantısı
Fuat GÜVEN 23 Eylül 2016 Paylaş 23 Eylül 2016 Merhabalar Bahsettiğiniz ses için teker bilyaları ve akslara baktırın. ama büyük ihtimal teker bilyası çıkabilir. Şu an dönüşlerde zamanla sürekli hale gelecektir. Yorum bağlantısı
Kemal Işık 27 Eylül 2016 Paylaş 27 Eylül 2016 Aynı sorun bende de var fakat tekken ses yapmıyor arka koltuğa iki üç kişi oturunca hafif direksiyon kırmalarında inceden ses yapıyor daha ustaya göstermedim ama can sıkıcı bir ses Yorum bağlantısı
Sadi Karakaş 29 Eylül 2016 Yazar Paylaş 29 Eylül 2016 Sorun çözüldü sol ön teker bilyası değişti 150 tl sağ sanıyordum ben ama sol muş Yorum bağlantısı
Sadi Karakaş 3 Ekim 2016 Yazar Paylaş 3 Ekim 2016 Ona normal dediler motor güçlüymüşde falan filan.. Yorum bağlantısı
Kemal Mert 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 Araç mondeo değilde mustang olsa nolurmuş o zaman desene titreşimden hop oturur hop kalkardık Şaka bi yana eğer araçta rölantide normalden fazla bir titreme var ise siz bi baktırın motor takozlarına. Yorum bağlantısı
Sadi Karakaş 6 Ekim 2016 Yazar Paylaş 6 Ekim 2016 Baktılar takozlara şanzıman takızu bile sağlammış Yorum bağlantısı
Recommended Posts