Ertan Çabuk 19 Eylül 2016 Paylaş 19 Eylül 2016 Epey bir zaman nereye yapsam diye düşündüm. Ön tarafta bir çok yeri düşündüm ancak en çok hoşuma giden konum sis farlarının yanındaki düzlük oldu. Parklar ile birlikte yanarsa da güzel olacağını düşündüğüm için yer olarak sis farına karar verdim. Renk olarak ise amber i tercih ettim. Nedense daha fazla hoşuma gidiyor. Gerekli olan malzemeleri temin ettim. 4 adet t10 duy Duy ların satıştan kaldırılmış. Bu nedenle linkini ekleyemedim. 6 adet 5w lık tek cree led li ampul (montaj da parklara taktığım bu ampuller üzerindeki lensleri söktüm. Park lambası haznesi içinde Işık daha fazla dağılsın ve doldursun diye. ) TRICOLOUR 4pcs T10 194 168 w5w 7W CREE LED Lens Car Turn Signal Wedge license plate Lights White Red Amber Yellow DC12V #LB68 http://s.aliexpress.com/jaYNV3eY (from AliExpress Android) Bir çift sis farı (mevcut sistemde farları içindeki reflektör boyası kötü olmuştu ve hoşuma gitmiyordu. Bunlar beraber farları da yenilerim diye aldım bir takım. Bir nevi opsiyonel [emoji16] ...) Bir miktar kablo DRL modül 2015 New DRL Controller Auto Car LED Daytime Running Light Relay Harness Dimmer On/Off 12-18V Fog Light COntroller #HP http://s.aliexpress.com/JrQnau6j (from AliExpress Android) Başladık operasyona.... Sis farına duylar için iki adet yer açıldı ve duylar takıldı ve denemesi yapıldı. Parklar birlikte yanacağı için ölçü aleti ile park ucunu tesbit edip kestim ve buradan module park tetiği aldım. Yani parklar yanınca gündüz farı nın akımı 7v a düşüyor ve kısık yanıyor. Yukarıdaki resimde 1 numaralı uç parklara giden kablo. Buraya 12v u sislere monte ettiğim gündüz farından + taşıdım sadece. Yani sisler deki gündüz ledleri ile parklar aynı anda yanacak. Resimdeki 2 numaralı uç ise 1 numaranın diğer kısmı. Parkları açınca burada 12v oluyor ve bunu da drl modüle tetik almak için kullandım. Bunu farın bir tanesinde kullandım. Diğer farda körleyip iptal ettim. Diğer farı da aynı şekilde kabloladıktan sonra her iki kabloyu ve park tan aldığım 12v u modül yanına taşıdım Modüle 3 giriş 2 çıkış var . Girişlerden iki tanesi akü + ve - uçları. Bunlar resimde b+ ve b- olarak işaretli. Üçüncü giriş park girişi. Bunu da resimde r ile işaretledim. Çıkışlar ise iki tane ve gündüz farları na dağılıyor. + ve - uçları. Daha sonra sabitleme leri yaptım. Ve sonuçlar da aşağıda... Araç çalışınca otomatik olarak devreye giriyor farları açtığınızda akım 7v a düşüyor ve gündüz farlarının ışığı kısılıyor. Bunu ileride tamamen kapatacağım ancak şimdilik bu şekilde kullanacağım. Araç çalışırken Farlar açıkken Keyifli paylaşımlar. 22 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Eylül 2016 Paylaş 19 Eylül 2016 ELine sağlık abi güzel olmuş. Güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Özgen Acar 19 Eylül 2016 Paylaş 19 Eylül 2016 beğenip beğenilmeme bi yana ki beğendim bu tarz modifikasyınları yapabilecek bilgi birikimine hayranım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Eylül 2016 Paylaş 19 Eylül 2016 iiiyykk.. turuncu.... iğrenç. olmuş.. 5 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 19 Eylül 2016 Paylaş 19 Eylül 2016 Eline sağlık abi süper olmuş. Bakma sen ıyyy diyenlere 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 19 Eylül 2016 Yazar Paylaş 19 Eylül 2016 iiiyykk.. turuncu.... iğrenç. olmuş..Amber o amber...Gözlükle bak Yorum bağlantısı
Misafir 19 Eylül 2016 Paylaş 19 Eylül 2016 Eline sağlık kardeşim, eminim Suvazda tektir. Beyaz olaymış daha iyi olurmuş sanki, gündüz farında hep beyaza alıştık ya, neyse dört tane ampulün başında, bir de öyle dene bakalım. Yorum bağlantısı
Mehmet Sezgin 19 Eylül 2016 Paylaş 19 Eylül 2016 el emeği göz nuru tebrikler güzel çalışma olmuş 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Eylül 2016 Paylaş 19 Eylül 2016 iiiyykk.. turuncu.... iğrenç. olmuş..Kesinlikle çok çirkin. Başka bi çirkin arabada daha gördüm sanki 1 Yorum bağlantısı
Talha Burak Ertem 19 Eylül 2016 Paylaş 19 Eylül 2016 "Ne yapsam düşüncesi"ne iyi bulunmuş bir çözüm. Bu tarz işlerin elden gelmesi ve kendi başına uygulanması da ayrı bir takdirlik olay. Elinize sağlık güzel olmuş güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Eylül 2016 Paylaş 19 Eylül 2016 Kesinlikle çok çirkin. Başka bi çirkin arabada daha gördüm sankiOnun başının altından çıkmıştır kesin. [emoji533] 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 19 Eylül 2016 Yazar Paylaş 19 Eylül 2016 Onun başının altından çıkmıştır kesin. [emoji533]Sen ver o çirkin ledleri bana. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 19 Eylül 2016 Yazar Paylaş 19 Eylül 2016 Vereyim...Sanma ki led den...Arabanın çirkinliği o biliyon değil mi... Senin arabana beyaz da taksan kırmızı da taksan çirkinliği gitmeyecek... [emoji533] [emoji375] 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 19 Eylül 2016 Paylaş 19 Eylül 2016 Berbat bi görüntü araba nasıl berbat edilire örnek. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Eylül 2016 Paylaş 19 Eylül 2016 Amber candır,ne o öyle herkeste beyaz beyaz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Eylül 2016 Paylaş 19 Eylül 2016 Berbat bi görüntü araba nasıl berbat edilire örnek.Senin arabayı yapan sanatını konuşturmuş 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 19 Eylül 2016 Paylaş 19 Eylül 2016 Eline sağlık abi.. Karanlık fotosu bekliyorum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Eylül 2016 Paylaş 19 Eylül 2016 Senin arabayı yapan sanatını konuşturmuş 10 numara o... 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 19 Eylül 2016 Yazar Paylaş 19 Eylül 2016 Berbat bi görüntü araba nasıl berbat edilire örnek.Sen sus. İzin istedin mi konuşmak için....Senin arabayı yapan sanatını konuşturmuşTabi canım ne sanat ne sanat. Bozacı şıracı ve boyacı...10 numara o...100 üstünden Eline sağlık abi.. Karanlık fotosu bekliyorum Çekeyim bidene . Doğru diyorsun.Amber candır,ne o öyle herkeste beyaz beyaz Bilmez bunlar Hakan. Bir beyaz Işık öğrenmişler o ... Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 19 Eylül 2016 Paylaş 19 Eylül 2016 Şimdi o sarı yananlar mı gündüz farı ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Eylül 2016 Paylaş 19 Eylül 2016 Şimdi o sarı yananlar mı gündüz farı ? Sorsana neden sarıymış... Hadi kendi almış iğrenç şeyi.. Başkalarına neden aldırmış... Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 19 Eylül 2016 Yazar Paylaş 19 Eylül 2016 Mercekli led e ihtiyacım vardı. Hem de amber renklisine. Yorum bağlantısı
Recommended Posts