İçeriğe Yönlendir

Mitsubishi Colt Nasıldır

Kemal Mert

Recommended Posts

Samet Daz yazdı:

Japonlarda böyle saçma bi olay var Toyota da 1.33 motor var [emoji19] Vergi avantajı da yokken Neden 1.6 altında motor alınsın ki

Adamlar motor hacmine göre vergilendirmenin olmasını hesaba katmadan üretiyorlar doğal aslında. Colt'a gelince; eğer mondeo rakibi olarak görülüyorsa yanlış, eğer mondeo hayali varsa yine yanlış, sadece fiyatı nedeniyle alınacaksa yine yanlış. Colt daha çok ailenin ikinci aracı olarak sorunsuz yıllarca kullanılmak üzere alınacak ve üretim yıllarındaki muadil japon rakiplerine göre daha iyi donanım ancak avrupalı rakiplerine göre daha zayıf bir araç olarak değerlendirilmeli.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Kemal Mert
  Evren İskent yazdı:

Adamlar motor hacmine göre vergilendirmenin olmasını hesaba katmadan üretiyorlar doğal aslında. Colt'a gelince; eğer mondeo rakibi olarak görülüyorsa yanlış, eğer mondeo hayali varsa yine yanlış, sadece fiyatı nedeniyle alınacaksa yine yanlış. Colt daha çok ailenin ikinci aracı olarak sorunsuz yıllarca kullanılmak üzere alınacak ve üretim yıllarındaki muadil japon rakiplerine göre daha iyi donanım ancak avrupalı rakiplerine göre daha zayıf bir araç olarak değerlendirilmeli.

Saygılarımla.

Zaten mondeo ile karşılaştırma yapılması baştan sona yanlış, sadece eşim süreceği için hakimiyeti daha kolay olacaktır diye düşünüyorum Evren bey. Haricinde böyle bir aracı ben kullanamam, sürücü koltuğuna oturdum daha kullanmadan hayır dedim. Kapısı bile hafif geldi bana. Neyse velhasıl askıya aldım bu aracı. Dediğiniz gibi 2. araç olarak kullanılması daha uygun olur.

Yorum bağlantısı
Kemal Mert

Kanıma giriyor iş yerindeki arkadaşlar. Cuma namazına giderken çektim resimleri ışte araç bu

54fa8df04e53c8b1840a91fd31d260e3.jpg7a77584cf73289d74b032d3167faffd3.jpgb7140700ab327a4c6e7093b4c6eb55fc.jpgddc1da22baff8be8dc509adddd2f4cb1.jpg2ae03b137ff43959e5c336d2f5194070.jpg9c05d13dcc0250491031f5f0fd9b961c.jpg2203cf39ac2b3fd6421763298bd5f4be.jpg6ac0d734e5d1b4bc33985ad96f0aa82a.jpgef4448d277de8fcf2a4c95501aa5aadb.jpg

Yorum bağlantısı
Kemal Mert
(düzenlendi)

Aracın Gözlemlediğim masrafları, komple içi detaylı temizlenecek, köpeğini bindiriyormuş çarşıya çıktığında, iğne ucu noktasına kadar dezenfekte edilecek. Dış tarafında sol taraf boydan boya çizik ama elime hiç değmiyor, biri bakmadan dokunsa çizik değil der. önden çektiğim resimde bize göre sağ tarafa düşen tavandaki plastik parça yok, ön kaputa arkadaşı film çektirmiş güya, karbondan çok iğrenç görünüyor altında ne var bilemem sürpriz yani, kendi anlattığına göre temiz, çizilmesin diye yaptırmış arkadaşı, sökülmesi basitmiş. lastikler değişecek, lpg takılacak, ön farlar temizlenecek, olmadı değişecek. araç 2008 model 165 bin km de hasar kaydı, darbe ve değişen yok, nokta boya yok diyor, ilk sahibinden. evveliyatı temiz fabrikada çalışanlar öyle diyor, otomatiği süper, Gözlemlediğim kadarı ile kötü araç değil, iç malzeme kalitesi güzel. Motoru çok sessiz ben alışmışım bizim aslana. Bilemiyorum arkadaşlar, ablamızın acelesi yok mal burda diyor, hatta al götür hanımın kullansın dedi, bende yok artık dedim  :D

tarihinde Kemal Mert tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Gök
  Kemal Mert yazdı:

Aracın Gözlemlediğim masrafları, komple içi detaylı temizlenecek, köpeğini bindiriyormuş çarşıya çıktığında, iğne ucu noktasına kadar dezenfekte edilecek. Dış tarafında sol taraf boydan boya çizik ama elime hiç değmiyor, biri bakmadan dokunsa çizik değil der. önden çektiğim resimde bize göre sağ tarafa düşen tavandaki plastik parça yok, ön kaputa arkadaşı film çektirmiş güya, karbondan çok iğrenç görünüyor altında ne var bilemem sürpriz yani, kendi anlattığına göre temiz, çizilmesin diye yaptırmış arkadaşı, sökülmesi basitmiş. lastikler değişecek, lpg takılacak, ön farlar temizlenecek, olmadı değişecek. araç 2008 model 165 bin km de hasar kaydı, darbe ve değişen yok, nokta boya yok diyor, ilk sahibinden. evveliyatı temiz fabrikada çalışanlar öyle diyor, otomatiği süper, Gözlemlediğim kadarı ile kötü araç değil, iç malzeme kalitesi güzel. Motoru çok sessiz ben alışmışım bizim aslana. Bilemiyorum arkadaşlar, ablamızın acelesi yok mal burda diyor, hatta al götür hanımın kullansın dedi, bende yok artık dedim  :D

tanıdık bildik araba almanın faydası illaki olur ....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Cillop gibi araç. :nazar:  Bence siz çevrenizdeki olumsuzluklara kulak asmayın. Pişman olmazsınız. Mitsubishi sahibi olmadığım zamanlarda bende kulaktan dolma bilgilere sahiptim. Mitsubishi modellerini beğenir ama yinede şüphe ile bakardım. :unsure2: Özellikle Mitsubishiclubtr forumunda sayfalarca konu ve mesaj okuyup, kullanıcı memnuniyetlerini, araçların sağlamlığını, yakıt ekonomisini gördükten sonra aracımı aldım ve gayet memnunum. :yes: Aynı zamanda Mitsubishiclubtr forumunda moderatörüm, her gün onlarca mesaj okuyorum, her gün ortalama 6-7 kişi kadar yeni üye kaydı yapılıyor ve yeni üyelerin yazdığı mesajların %75-80'i sorunlar ile ilgili değil, memnuniyetleri ile ilgili. Tabiki her markada olduğu gibi Colt'ta da sorunlar mutlaka olacaktır ama sağlamlık ve sorunsuzlukta Mazda ile birlikte en iyi markalardan biridir Mitsubishi.  :good1:

Bence bu aracın tek dezavantajı Adana'da siyah olması.  ;)

Kemal bey, www.mitsubishiclubtr.com gelin o tarafa da bekleriz. Üye olun, onaylayayım hemen aktivasyonu. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kemal Mert

Vallahi araç güzel ama masrafları var Korhan Bey, en önemlisi de lpg yok ve dört lastik değişecek. önler gayet iyi ama yine de ben araçların bakımlarının tam yapılması taraftarı olduğum için dört lastik değişecek. İçi muhakkat detaylı temizlenecek, bebeğimiz var allah korusun. dış kaporta için pasta ve diğer masrafları keyfe değer masraflar aman aman yapılması şart değil. Tabi 2. el alınca şanzıman motor yağ tuz su olayı, alt takım kontrol vs. eğer pazarlıkta anlaşırsak sıcak bakarım, belki ilk zamanlarda lpg de taktırmam benzinde kullanırız ama baktım baş edemicem tabiki lpg şart olacak. Renk olayına gelince eğer bu aracı almak nasip olursa çok büyük konuşmuşum demektir. Baya bi zaman arkadaşların arasına giremem  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kemal Mert
  Korhan Şenörer yazdı:

Kemal bey, www.mitsubishiclubtr.com gelin o tarafa da bekleriz. Üye olun, onaylayayım hemen aktivasyonu. :)

Bekliyorum  :)

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer
(düzenlendi)
  Kemal Mert yazdı:

Bekliyorum  :)

Aktif ettim. Hayırlı olsun. :)

Kemal Mert yazdı:

Vallahi araç güzel ama masrafları var Korhan Bey, en önemlisi de lpg yok ve dört lastik değişecek. önler gayet iyi ama yine de ben araçların bakımlarının tam yapılması taraftarı olduğum için dört lastik değişecek. İçi muhakkat detaylı temizlenecek, bebeğimiz var allah korusun. dış kaporta için pasta ve diğer masrafları keyfe değer masraflar aman aman yapılması şart değil. Tabi 2. el alınca şanzıman motor yağ tuz su olayı, alt takım kontrol vs. eğer pazarlıkta anlaşırsak sıcak bakarım, belki ilk zamanlarda lpg de taktırmam benzinde kullanırız ama baktım baş edemicem tabiki lpg şart olacak. Renk olayına gelince eğer bu aracı almak nasip olursa çok büyük konuşmuşum demektir. Baya bi zaman arkadaşların arasına giremem  :)

Hayırlısı olsun inşallah. Tabi eksiklikler ile ilgili fiyatta indirim istersiniz. Allah gönlünüze göre versin. 

tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  Korhan Şenörer yazdı:

abi benim üyeliğimi de  silersen sevinirim :biggrin:  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer
  Barış Ünal yazdı:

abi benim üyeliğimi de  silersen sevinirim :biggrin:  :biggrin:

üye adın neydi :)

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer
(düzenlendi)
  Barış Ünal yazdı:

barış ünal dı galiba abi,uzun süredir girmiyorum unuttum

O şekilde çıkmadı, mail adresini bildirirsen bakabilirm. Kemal beyin konusunu meşgul etmeyelim, Mail adresini bana ö.m. ile bildir istersen, ben halledeyim. :)

tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Kemal Mert

Merhabalar,

Tam arabayı alalım dedik üzücü bir durumla karşılaştık. Aracın tramer sorgulaması için sigortacımla görüştüm, plakayı verip sorgulamasını istedim, 2010 yılına ait hasar çıktı. Kasko bozulmuş dedi, tutarı göremediğini söyledi, belki yüksek belki çok cüzi bir hasardır ama ablamızın tavrı hoşuma gitmedi.

Bana en başından beri aracında sorun olmadığını bir tane kaza bile yapmadığını söylerken böyle bir durumdan bahsedince kaçamak cevaplar vermesi üzerine aracı almaktan vazgeçtim.

Yüzyüze baktığımız tanıdık dediğimiz kişi de böyle yaparsa gerisini düşünemiyorum artık..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kemal Mert
  Ali Gök yazdı:

tanıdıkla iş yapmak daha zor derler. hayırlısı olsun

Evet Ali Bey, Atalar boşuna dememiş, dost ile ye iç alışveriş etme diye. Hayırlısı olsun. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

Yol da gezinen bir araba yakıt tüketimi yüksek. Fakat içi çok geniş ve ferah.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...