Kemal Mert 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Merhabalar, Hanım için araba bakıyorum bizim fabrikada bi hanımefendi satmayı düşünüyormuş. Araçla ilgili bilgim yok kaç km de lpg varmı herhangi bir hasarı varmı boyasi çok mühim değil. Şanzıman motor nasıl vs. Tek bildiğim otomatik 2007 model ve siyah renkte olması. Bi araçlar nasıldır arkadaşlar. Şanzıman motor ve yol tutuş hakkında bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim. Motor hacmini de bilmiyorum ama tahminince 1.3 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Tekin 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 1 sene kullandım, kayış yok zincirli sanırsam o araç bmw-mitsubishi ortak yapımı hollanda da volvo fabrikasında üretildi, şansuman sorunsuz, aracın iç hacmi gayet geniş yüksek bir araç ama gitmiyor tabi 2005 model 1.3 AMT idi benim araç, geçen sene 22,500 tl ye verdim akrabama, (ön kaput değişik- haricen hatasız 101.000 km de ) o da dün sanırsam 28.000 tl ye sattı. Yorum bağlantısı
Kemal Mert 7 Eylül 2016 Yazar Paylaş 7 Eylül 2016 Bilgilendirme için teşekkür ederim Abdurrahman Bey. Kronik sorunları nelerdir peki? Birde yakıt durumu nasıldır lpg değilde benzinde kullanılması arasında ciddi farklar olur mu? Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 (düzenlendi) Hiç kullanmadm 1 kere bindim içine sadece 1.3 atmoaferik benzli motor +tam otomatik min 9 litre yakar daha azına inanmam 7 Eylül 2016 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 tek bildiğim arka koltuklar kızaklı idi. ihtiyaca göre arka koltuk diz mesafesini veya bagaj hacmini genişletebiliyorsun. ( fuarda görmüştüm o aklımda kalmış. ) Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 kuzenimin 09 otomatik vardı 1.3 içi baya geniş gidişi çok hantal bağırıyor araç ve benzinliydi 1.8 connect le aynı yakıyodu Yorum bağlantısı
Kemal Mert 7 Eylül 2016 Yazar Paylaş 7 Eylül 2016 Hiç kullanmadm 1 kere bindim içine sadece 1.3 atmoaferik benzli motor +tam otomatik min 9 litre yakar daha azına inanmam hadi canım şaka yapıyorsunuz? Yorum bağlantısı
Kemal Mert 7 Eylül 2016 Yazar Paylaş 7 Eylül 2016 kuzenimin 09 otomatik vardı 1.3 içi baya geniş gidişi çok hantal bağırıyor araç ve benzinliydi 1.8 connect le aynı yakıyodu Çok yakıyormuş yahu, teknik değerler öyle demiyor ama teknik değerler zaten net sonuç vermiyor kullanma tarzı, motorun sağlıklı olması, kullanılan yakıtın kalitesi aracın bakımları vb. gibi etkenler yakıtı dİrekt etkileyen unsurlar olduğu için teknik veriler çokta geçerli kalmıyor. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Tekin 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Bilgilendirme için teşekkür ederim Abdurrahman Bey. Kronik sorunları nelerdir peki? Birde yakıt durumu nasıldır lpg değilde benzinde kullanılması arasında ciddi farklar olur mu? Koltuk yükseltme plastiği çıt kırıldım, direksiyon çabuk soyuluyor, mekanik anlamda bir sorunu yok. yakıt olarak yanlış bilgi vermek istemem ama 2014 şubat ayında antalyadan konya ya getirdim aracı benzinliydi 5 litre civarı yaktı diye hatırlıyorum. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 http://www.mitsubishiclubturkey.com/viewtopic.php?f=8&t=1025 Colt ile ilgili tüm sorularınızın cevabını yukarıdaki linkte bulabilirsiniz. Ben Colt kullanıp şikayet eden birini görmedim. Tabi beğenmezsiniz o ayrı, herkesin zevki, beğenisi farklıdır. Mitsubishi özellikle motor olarak sağlamdır. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Çok yakıyormuş yahu, teknik değerler öyle demiyor ama teknik değerler zaten net sonuç vermiyor kullanma tarzı, motorun sağlıklı olması, kullanılan yakıtın kalitesi aracın bakımları vb. gibi etkenler yakıtı dİrekt etkileyen unsurlar olduğu için teknik veriler çokta geçerli kalmıyor.yani ölçümlerimizde o çıkıyodu başka araçları ve fabrika verilerini bilemem Yorum bağlantısı
Cem Işık 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Dizelini kullandım bir kaç ay, pert çıkınca zor şer iade ettim. Bende pek iyi hatıraları yoktur pert olmasından dolayı. Ama sevmiştim.. Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 inanma 5 6 litrelere şehir içinde bineceksiniz dur kalk kısa mesafe vs vs. 5 6 litre yakması için şehir dışı 80-90 la gitmen lazım başkasına ihtimal vermiyorum 1 Yorum bağlantısı
Emir Karadağ 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Bizde yeni kasası vardı 2011. Arka diz mesafesi bayağı geniş. Bizimki yarı otomatikti. Ortalama 7 litre yakıyodu şehiriçi. Yol tutuş çok iyi. Kronik sorunu yok bildiğim kadarıyla. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 Colt smart ile ortak platformdur. Yani mercedes ile baglantisi var diyebiliriz. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 İşyerinde bir arkadaşımda var. Hiç binmedim ama bu ikinci Colt'u. Birincisi kaza sonucu pert oldu, sonrasında da yine Colt tercih etti. Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 7 Eylül 2016 Paylaş 7 Eylül 2016 İlginç. Benimde colt ile tek alakam bir arkadaşım almış ve ilk gününde pert etmişti. Ne bindim ne de aldım. Ama bu kadar az bulunam bir arabanın bu kadar çok pert hikayesi olması da çok ilginç geldi bana. Yorum bağlantısı
Kemal Mert 10 Eylül 2016 Yazar Paylaş 10 Eylül 2016 Merhabalar, Tüm bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim. Galiba arabayı alacağız. Biraz evvel aracın sahibi ile görüştüm. Araç 2008 model 1.3 motor. Otomatik vites ve benzinli. Lpg yok. 164 bin km de. Gram boya yok. Hasar kaydı yok. Aracın sol tarafı çalı surtmesi sonucu çizilmiş dokundum pasta ile geçecek gibi. Şubat ayında tüm ağır bakımları yapılmış. Şu an sol uzun farı yanmiyor ve el freni tutmuyor dedi. Başka bir sıkıntısı yok. Acelem de yok dedi. Sıfır alınıp kullanılmış. İkinci sahibi olacaz kısmet olursa. Aldığından beri işe gidip gelmeye kullanmış. Eşinin aracı da varmış diğer zamanlar genelde onu kullanirlarmis. İş ile ev arasi gidiş geliş 50 km imiş. Yakıtı sordum benzinde 8 litreye yakın tüketimi oluyormuş. Fiyatı 25.000 tl. Pazarlık yapmadım ama aynı fabrikada çalışıyoruz herhalde az indirim yapar. Ne dersiniz araç alınır mı? Eğer aklıma yatarsa kısa sürede 2001 model mk3 mondeo ilanini paylaşacağım maalesef Yorum bağlantısı
Abdurrahman Tekin 17 Eylül 2016 Paylaş 17 Eylül 2016 2005 model ön kaput değişik 5bin tl hasar kaydı var haricen boyasız 25000 tl ye satıldı, bence alınır Yorum bağlantısı
Kemal Mert 17 Eylül 2016 Yazar Paylaş 17 Eylül 2016 Çok kararsızım, araç şu an iş yerinde pencereden bakınca aşağıda öylece duruyor, ama mondeo'dan inip bu araca binmek açıkçası beni tedirgin ediyor. Yoksa araba gerçekten güzel. ama ben biraz iri kıyım olduğumdan rahat edemem diye düşünüyorum. Bebeğimiz var, mama sandalyesi, örümceği ve arabası mümkün değil sığmaz bagajına. Yani artıları nedir derseniz, ilk sahibinden olması, otomatik olması, modelinin ve km nin uygun olması. Bütün bunların yanında fiyatı uygun. Diğer yandan eksileri ise, içinin bagajının dar olması, renginin siyah olması, Adanada çok fark ediyor renk (belki de psikolojik), 1,3 motor olmasına rağmen benim mondeo kadar yakması, lpg olmaması. Dünden beri bir araca taktım mondeo mk3 2002 model trend paket ve otomatik. 158 bin km de boya darbe yok benzin+lpg tertemiz bir araca benziyor. 26 bin lira istiyor sahibi. Hiç olmazsa bildiğim araç. Belki hanım için kullanımda colt'a göre hakimiyeti zor ama mondeo.. Hatta bende mk3 benzinli otomatik şanzuman bölümüne bakıyordum forumdan, nedir, nasıldır, sorunları nedir, artıları eksileri nedir bakınıyordum, jatco kadar olmasa da fena değil gibi. Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Eylül 2016 Paylaş 17 Eylül 2016 Boşver coltu mondeonun yanında karşılaştırma bile bence . güvenliği çok daha iyi olur mondeonun hanım la çocuk binecekse herşeyden önemlisi güvenlik olsun derim 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 17 Eylül 2016 Paylaş 17 Eylül 2016 (düzenlendi) Motor 1.3 derler ama 1300cc üstünde olduğundan 1.6 vergisi odeniyor diye hatırlıyorum. Ekleme: doğru hatirlamisim 17 Eylül 2016 tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Kemal Mert 17 Eylül 2016 Yazar Paylaş 17 Eylül 2016 Boşver coltu mondeonun yanında karşılaştırma bile bence . güvenliği çok daha iyi olur mondeonun hanım la çocuk binecekse herşeyden önemlisi güvenlik olsun derim Evet Ali Bey, Ben de sizin gibi düşünüyorum, mondeo ile kıyaslamaya bile gerek yok, bakalım önümüzdeki günlerde ne olacak. Motor 1.3 derler ama 1300cc üstünde olduğundan 1.6 vergisi odeniyor diye hatırlıyorum. Ekleme: doğru hatirlamisim Çok doğru Yorum bağlantısı
Misafir 17 Eylül 2016 Paylaş 17 Eylül 2016 Japonlarda böyle saçma bi olay var Toyota da 1.33 motor var [emoji19] Vergi avantajı da yokken Neden 1.6 altında motor alınsın ki Yorum bağlantısı
Recommended Posts