Misafir 4 Eylül 2016 Paylaş 4 Eylül 2016 Ordu Korganda katkisiz ekmege o kadar alismisim ki gebzedeki ekmegi yiyemiyorum. Cocuga da yedirmek istemiyorum. Ekmekten baaka her seye benziyor. Velhasilikelam kullandiginiz bildiğiniz bir makine varsa marka model paylasirsaniz bu kardesinizi kafa karisikligindan kurtarmis olursunuz. Aradigim ozellikler saat ayari ile sabah uyandigimda sicak ekmek olsun kafi. Yorum bağlantısı
Mecit Çetinkaya 4 Eylül 2016 Paylaş 4 Eylül 2016 En iyisi Tefal marka ekmek yapma makinesi istediginiz ozellik mevcut. Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 (düzenlendi) http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/sinbo-ekmek-yapma-makinesi-sbm-4705-233386611?gclid=CJenuMmJ984CFeUp0wodlpcKJA&ggmktg=PaidSearch*PLA*232249527*22324001487*58375852527*pla**pla-79002064047&mpch=ads&ggmktg1=PaidSearch*******&scxid=14489-145818-2357-0 Bizde bundan var. Annem ara sıra kullanıyor. Çok çok iyi bir ürün. Biraz araştırın göreceksiniz. Yani modelleri de var ama onları bilmiyorum nasıldır. daha önce moulinex i vardı memmun değildi. Ben ona sinbo aldım başta bu ne dedi. Sonra da vazgeçemedi. Hazır unların içine ceviz,üzüm falanda ekleyince çok lezzetli ekmekler oluyor. 5 Eylül 2016 tarihinde Serkan Aktay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 Tek karıştırıcılı veya çift karıştırıcılı modelleri var. Ben belki 10 yıl olmuştur Simbo almıştım. Ablama da fakir almıştım sanırım çift karıştırıcılı. Aktif kullanıldıkları dönemde çift karıştırıcılı daha büyük ve dikdortgen ekmekler yapıyordu. Biraz daha pasta cinsi ekmekler boyutlarında ve lezzetinde oluyor. Bana göre makinelerin kapasitesi küçük. 2 saatte bir ekmek yapıyorsun, pişerken aldığın koku yüzünden ekmeğin yarısından fazlası pişince yeniyor:) Geriye kalan da haliyle çok fazla kişiye yetmeyecek hale geliyor:) Korgan'daki ekmeğin tadını alabileceğin makine değil, daha çok Fransız tarzı diyelim:) Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 Bu tip makineler genelde bir heves alınıp 3 ay sonra mutfağın en ücra köşesinde dinlenmeye çekilirler.İnşallah sizinki böyle olmaz 2 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 Ordu'da 3 gün kaldım. Sonra gittiğim yerler ceza gibi geldi. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 İnternette araştırırsanız F/P olarak en iyisinin Sinbo olduğunu göreceksiniz. Serkan Bey in tavsiyesine katılıyorum. Anneme 5 sene önce almıştım. Geçenlerde bozuldu. Bir daha aldık. Gayet memnun. http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/sinbo-ekmek-yapma-makinesi-sbm-4705-233386611?gclid=CJenuMmJ984CFeUp0wodlpcKJA&ggmktg=PaidSearch*PLA*232249527*22324001487*58375852527*pla**pla-79002064047&mpch=ads&ggmktg1=PaidSearch*******&scxid=14489-145818-2357-0 Bizde bundan var. Annem ara sıra kullanıyor. Çok çok iyi bir ürün. Biraz araştırın göreceksiniz. Yani modelleri de var ama onları bilmiyorum nasıldır. daha önce moulinex i vardı memmun değildi. Ben ona sinbo aldım başta bu ne dedi. Sonra da vazgeçemedi. Hazır unların içine ceviz,üzüm falanda ekleyince çok lezzetli ekmekler oluyor. +1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 Valla bende arçelik marka hem çift hem tek haznede ekmek yapabilen ekmek makinası var. Verilen tariflere göre akşamdan yapıyoruz sabah sıcak ekmek hazır oluyor. Arada elde ekşi mayayla yapıyorum, biraz daha yorucu ama makinadan daha güzel oluyor. Yorum bağlantısı
Emrah Altun 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 Sinbo SBM-4705 5 aydır haftada 2-3 ekmek yapıyoruz. Benden görüp 4 kişi daha aldı. Herkes çok memnun. İçinden çıkan tarif kitapçığındaki ekmekler de çok lezzetli. Şiddetle tavsiye ederim. Dipnot: Genellikle tam buğday ekmeği yapıyoruz. Kullandığımız unu burada bir köyde çiftçiden taş değirmende öğütülmüş şekilde alıyoruz. Ekmeğin içine mayayı aktif etmesi için şeker yerine pekmez atıyoruz. Vallahi tadına doyulmuyor. Bir de sıcak ekmeğe köy tereyağını banıyoruz. Göbek oldu balkon gibi :) Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 Hevesle alınan ama sonra kullanılmayan eşyalar 1. Koşu bandı 2. Ekmek yapma makinası Yorum bağlantısı
Ercan ÖZYÜREK 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 Eşim ve kızım Çölyaklı olduğundan uzun bir süredir Sinbo SBM-4715 modelini kullanıyoruz. Glutensiz un ile sadece makinada yapılan ekmeği yiyorlar. Tavsiye ederim. Hem sadece ekmek değil. Kek vs yapılabiliyor Yorum bağlantısı
Serhad İncedere 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 Sinbo F/P ürünü tam. Kaç yıl oldu hatırlamıyorum kullanıyoruz, hala taş gibi. Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 Arçelik var gayet kullanışlı tavsiye ederim. İlk başta sürekli kullanıyorduk ancak son yıllarda biraz unutuldu desem yalan olmaz Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 Herkese tavsiyeleri icin cok tesekkur ederim. Arastirmalarimda herkes memnun olunca hic kosu bandi gibi kenara kalkan esyalar arasindadir diye dusunmemistim ama cocuk icin devamli kullaniriz herhalde. Yapilan yorumlardan sinbo ve arcelik olarak 2 ye dusurdum tercihi. Sanirim sinboyu alirim. Evren abi pasta tadinda derken herhangi bir malzeme ya da katki olmasa da bu sekilde mi oluyor. Tas firin ekmegi tadinda olmuyor mu yani? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 Sinbo var bizde.. Yaklaşık 7-8 sene olmuştur alalı. Aynısından anneme de aldım ancak annem çok kullanmıyor. Biz sürekli kullanıyoruz ekmek yapmak için olmasa bile hanım hamur yoğurmak için kullanıyor. İşi pratiğe dökmüş ne yaparsa yapsın istediği hamur kıvamını bu makine ile ayarlıyor sonra alıp kendisi ne yapacaksa onu yapıyor. Ara sıra da değişik ekmek tariflerini yapıyor. Biz seviyoruz makinemizi.. Yorum bağlantısı
Oktay Temiz 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 sinbo kullanmıştık 2 yıl kadar ve çok memnunduk 2 yıl hiç bakkal ekmeği almadık 3 ay oldu bozuldu yaptırdım ama tutmadı bi türlü demek istediğim şu ki sinbo çok güzel ekmek yapıyor ama erken bozuluyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 Sınbo var bizde de, İlk aldığımızda baya kullandık. Bir yıldır kullanmıyoruz, aklıma geldi şimdi Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 Herkese tavsiyeleri icin cok tesekkur ederim. Arastirmalarimda herkes memnun olunca hic kosu bandi gibi kenara kalkan esyalar arasindadir diye dusunmemistim ama cocuk icin devamli kullaniriz herhalde. Yapilan yorumlardan sinbo ve arcelik olarak 2 ye dusurdum tercihi. Sanirim sinboyu alirim. Evren abi pasta tadinda derken herhangi bir malzeme ya da katki olmasa da bu sekilde mi oluyor. Tas firin ekmegi tadinda olmuyor mu yani? Taş fırın ekmeği için o şekilde mayalayabilmen lazım. Kendi tariflerinde ben o lezzeti bulamadım. Yine ben karadeniz tabiri ile guduklu ekmek sevdğim için, kek kalıbı gibi olan tepsisi mısır ekmeğine daha uygun:) Mısır ekmeği çok güzel oluyor bu arada. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 Taş fırın ekmeği için o şekilde mayalayabilmen lazım. Kendi tariflerinde ben o lezzeti bulamadım. Yine ben karadeniz tabiri ile guduklu ekmek sevdğim için, kek kalıbı gibi olan tepsisi mısır ekmeğine daha uygun:) Mısır ekmeği çok güzel oluyor bu arada. Saygılarımla. Bir de yogurda dogradin mi o misir ekmegini of of of sagolasin abi bilgiler icin. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 Bir de yogurda dogradin mi o misir ekmegini of of of sagolasin abi bilgiler icin. Ekşi yoğurtla çok severdim ama hazır yoğurtlardan Ankara'da tek ekşiyen; Atatürk Orman Çiftliği yoğurdu. Annemler burada olunca ev yoğurdu yiyoruz yoksa hazır yoğurt maalesef idare ediyoruz. Rica ederim. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 Herkese tavsiyeleri icin cok tesekkur ederim. Arastirmalarimda herkes memnun olunca hic kosu bandi gibi kenara kalkan esyalar arasindadir diye dusunmemistim ama cocuk icin devamli kullaniriz herhalde. Yapilan yorumlardan sinbo ve arcelik olarak 2 ye dusurdum tercihi. Sanirim sinboyu alirim. Evren abi pasta tadinda derken herhangi bir malzeme ya da katki olmasa da bu sekilde mi oluyor. Tas firin ekmegi tadinda olmuyor mu yani? O şekilde yapabilmeniz için öncelikle yaş ekşi maya hazırlamanız gerekli. Bu mayayla hazırladığınız ekmeği de pizza pişirme taşı denilen taşın üstüne koyarak fırında pişirmeniz gerekli. Biraz zahmet istiyor açıkçası, internette ekmek yapımı için güzel siteler var. Onlardan daha detaylı bilgi alabilirsiniz HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Fahrettin Karakoç 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 6-7 yıldır sinbo çift karıştırılıcı tipi sandğa benzeyen galiba 4709 seri nolu makinayı kullanıyoruz. Ama son zamanlarda kullanmadım. Bu süre içinde bir sefer arıza yaptı, servis halletmişti. Nefis ekmekler yapıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 O şekilde yapabilmeniz için öncelikle yaş ekşi maya hazırlamanız gerekli. Bu mayayla hazırladığınız ekmeği de pizza pişirme taşı denilen taşın üstüne koyarak fırında pişirmeniz gerekli. Biraz zahmet istiyor açıkçası, internette ekmek yapımı için güzel siteler var. Onlardan daha detaylı bilgi alabilirsiniz HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Haftasonu keyfi icin ugrasilir ancak. Tesekkur ederim. 6-7 yıldır sinbo çift karıştırılıcı tipi sandğa benzeyen galiba 4709 seri nolu makinayı kullanıyoruz. Ama son zamanlarda kullanmadım. Bu süre içinde bir sefer arıza yaptı, servis halletmişti. Nefis ekmekler yapıyor. Bu bozulma olaylarinin sık olmasi biraz sinbodan sogutuyor, sansim yoktur pek cunku ama fiyat performans acisindan herkesin dedigi gibi en iyi urun o gozukuyor. Cok tesekkurler Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 Sinboya bir artı da benden. En düşük modelini almıştım geçen yıl 125 lira falandı. Sabah ekmek kokusuna uyanmak gibisi yok. Hatta eşim ekmek olduğunu unutmuş haftasonu acaba kim bu sabah sabah poğça yapan diye konuşup duruyordu Yorum bağlantısı
Recommended Posts