İçeriğe Yönlendir

C Max Akü Sorunu

habib özboyacı

Recommended Posts

habib özboyacı

arkadaslar bende 2 seferdir akü problemi yasadım. servise ölçtürdüm akü iyi sarj yapın cıktı uzun yolada gittim fakat sıkıntı gecmedi 5 dakikalık bir  dörtlü yanması sonucu takviye olmadan calısmıyor servis değiştirelim dedi fakat akü 3 yıllık 500 tl dediler star stoplu takalım dediler onların basma ömrü 2 katıymış.benimde aklıma saf su koyum tam sarj geldi fakat nasıl sökecegimi bilmiyorum hava filtresi filan sökülmeden cıkmaz gibi geliyor birde sökünce teyp vs gibi calısanlar kod felan istermi hiç bilmiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var bilinmedik bir yerde kallmaktan korkuyorum bunlarda vurdurmada olmuyor şimdiden tesekkürler

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Akunuz bitmis. Start stop yoksa aracinizda gerek yok. Degisim anında teyp kod isteyecektir. Bosch, varta ilk tercih olmali derim. 200tl ye disarida cozersiniz, o kadar para vermeye gerek yok serviste.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

arkadaslar bende 2 seferdir akü problemi yasadım. servise ölçtürdüm akü iyi sarj yapın cıktı uzun yolada gittim fakat sıkıntı gecmedi 5 dakikalık bir  dörtlü yanması sonucu takviye olmadan calısmıyor servis değiştirelim dedi fakat akü 3 yıllık 500 tl dediler star stoplu takalım dediler onların basma ömrü 2 katıymış.benimde aklıma saf su koyum tam sarj geldi fakat nasıl sökecegimi bilmiyorum hava filtresi filan sökülmeden cıkmaz gibi geliyor birde sökünce teyp vs gibi calısanlar kod felan istermi hiç bilmiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var bilinmedik bir yerde kallmaktan korkuyorum bunlarda vurdurmada olmuyor şimdiden tesekkürler

3 gün önce ben de aküyü değiştirdim. Akü 5 yıllık olduğundan normal. Sizin akü de değişmeli bence. Life kartım vardı yol yardım ücreti almadan eve kadar geldiler. Fakat 70 amper akü getirmişler, üzerindeki akü 80 amper. Takviye ile çalıştırıp servise gittik. Sökmesi biraz zor. Hava filtre ekipmanı tamamen sökülüyor. Akü de biraz iç kısımda, bilmeyen birine söktürmenizi tavsiye etmem. İlginçtir teyp kodu sıfırlanmadı. Ama camlar yeniden programlandı. Akünün üzerinde Ford yazıyor ve 2 yıl garantili.

Akü fiyatı life kartın % 25 indirimiyle 350 tl ye takıldı. Kredi kartına 8 taksit yaptılar.

Kolay gelsin.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

şarjı zaten yapıyor araba. pahalı akü de sizin sistemde getirisi olmayan bir seçim. normal akü alıp takın hava soğumadan

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
habib özboyacı

Teşekkür ederim arkadaşlar akü almaya karar verdim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...