İçeriğe Yönlendir

Yine Yeni Bir Fransız :)Citroen C4 Cactus

Okan Tansel

Recommended Posts

Mahmut Yurt

Hayırlı olsun. Çok marjinal bir tasarım aracın dışı ve başarılı motoru benide çok cezbediyor. Ancak aracın  içi ve şanzıman beni geri geri ityor. Git -  gel arasındayım bu araç ile ilgili. Ama bir test sürüşü belki fikrimi sabitleyebilir.

Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt

Aracınızı güzel günlerde kullanmanız dileği ile. Evet Eat6 versiyonu da var ve tam otomatik. Etg6 ise dsg tarzı yarı otomatik sistem diyebiliriz. Sadece siz etg6 yı düz vites miş gibi kullanmalısınız. Yani gaz pedalına uygulayacağınız şiddeti mauel araç kullanırken olduğu gibi uygularsanız o sarsıntı vs. Durumlarının hiçbiri kalmaz. Tekrardan hayırlı olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Hayırlı olsun okan,allah kaza bela vermesin güzelmiş

ALLAH razı olsun Barışım.Amin cümlemize inşallah

Hayırlı olsun. Çok marjinal bir tasarım aracın dışı ve başarılı motoru benide çok cezbediyor. Ancak aracın  içi ve şanzıman beni geri geri ityor. Git -  gel arasındayım bu araç ile ilgili. Ama bir test sürüşü belki fikrimi sabitleyebilir.

Test etmelisin ama Hacı beyin dedi gibi kullanırsanız beğenirsiniz. ama tam otomatik gibi kullanırsanız böle garip bir his oluyor.

Aracınızı güzel günlerde kullanmanız dileği ile. Evet Eat6 versiyonu da var ve tam otomatik. Etg6 ise dsg tarzı yarı otomatik sistem diyebiliriz. Sadece siz etg6 yı düz vites miş gibi kullanmalısınız. Yani gaz pedalına uygulayacağınız şiddeti mauel araç kullanırken olduğu gibi uygularsanız o sarsıntı vs. Durumlarının hiçbiri kalmaz. Tekrardan hayırlı olsun.

Çok teşekkür ederim .aynen dediniz gibi alışma gerekiyor alışanlar çok memnun kullanımından Genelde şikayet arka cam ve ve her zaman oldu gibi servis hizmeti şikayetleri.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Okan abi hayırlı olsun.

ALLAH razı olsun kardeşim .senden bulaştı zaten c4 bana  :D  :D

Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen

aynen ben de bunu demek istemiştim. Bir dönem abimin peugeot 5008 ini kullanmıştım powershiftten sonra bana değişik gelmişti. Ama o alışmıştı gayet memnundu. Eminim siz de memnun kalırsınız.
Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

Hayırlı olsun.  :nazar:  Çok güzel bir araba almışsın. Vitese zamanla alışırsın. Kullanımı çok zevklidir. :good1:

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Etg6 otomatiklestirilmis manuel yani robotize tek kavrama bir şanzımandir.

Auto6r,dualogic,easytronic,mmt,asm eşdeğeri.

DSG,EDC ve PowerShift gibi çift kavramalar ile karsilastirmak haksızlık olur. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çimen

ALLAH razı olsun kardeşim .senden bulaştı zaten c4 bana  :D  :D

Citroen toplantılarınada gelirsin artık abi :)

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Hayırlı olsun Okan. Bu ne kadar kalır tahminen. İyice nayloncu  oldun. Sanki naylonculara laf eden sen değildin. :D  :nazar:

Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin

Hayırlı olsun allah tekerini düz bastirsin bu aracta tek beni şaşırtan olay arka camların açılmaması yani ondekiler gibi assagiya değil de yanlara doğru

Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Hayırlı olsun Okan'ım değişik fakat güzel bir seçim olmuş bence güle güle kullan[emoji4]

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Hayırlı olsun.  :nazar:  Çok güzel bir araba almışsın. Vitese zamanla alışırsın. Kullanımı çok zevklidir. :good1:

ALLAH razı olsun .İnşallah abi

Bi dur laa

Kaç zamandır göremiyorum seni abi napıyım can sıkıntısından arabaya sardık  :D

aynen ben de bunu demek istemiştim. Bir dönem abimin peugeot 5008 ini kullanmıştım powershiftten sonra bana değişik gelmişti. Ama o alışmıştı gayet memnundu. Eminim siz de memnun kalırsınız.

Çok teşekkür ederim .İnşallah alışacam hanım isyanda ama napak. otomatikte neymiş ben sevmiyom dedi yahu  :shok:  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Hayırlı olsun :nazar: zamanında benim de ilgimi çekmişti...

ALLAH razı olsun Abi.

Hayırlı olsun abi kazasız belasız, pek de çirkin bişey [emoji14]

Teşekkür ederim kardeşim .sorma hemde nasıl

Okan hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız inşallah...

Abim benim ALLAH razı olsun .Daha iyileri size nasip etisin inşallah.Bu arada hediyen hala duruyor bende bilesin.

Hayırlı olsun  :nazar:

Teşekkür ederim Ali Abi

Çok garip bi araba ama bi o kadarda seviyorum cactüsü. Güle güle kullanın.

Çok teşekkürler evet ilginç ama zevkli şuan

Citroen toplantılarınada gelirsin artık abi :)

Hayatta gelmem ford cuyum ben huhaaaa

Hayırlı olsun Okan. Bu ne kadar kalır tahminen. İyice nayloncu  oldun. Sanki naylonculara laf eden sen değildin. :D  :nazar:

ALLAH razı olsun Abim .Vallaha hiç bir bilgim yok kalma süresiyle ilgili uzun soluklu olsun diye krediye bağladım bakalım .Kiiiim benmi aaaa naylon geri dönüşümü an kolay ürün her yola geliyor bikerem  :fiuw:  :D  :D

Hayırlı olsun allah tekerini düz bastirsin bu aracta tek beni şaşırtan olay arka camların açılmaması yani ondekiler gibi assagiya değil de yanlara doğru

Çok teşekkür ederim.Amin inşallah.Camlar benim hoşuma gidiyor.çocuklar oynamıyor.ve güvenli geliyor bence

Hayırlı olsun, kazasız, belasız ve de cezasız kullanın.

Allah razı olsun Abi.Amin inşallah

kazasız belasız ıyı günlerde inşallah

Amin inşallah

Hayırlı olsun Okan'ım değişik fakat güzel bir seçim olmuş bence güle güle kullan

ALLAH razı olsun gardaşım .

Amma boncuk dağıttım bende bugün

teşekkür ederim

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Hayirli olsun. Guzel gunlerde kullanin. Aractaki Teknoloji su olsa aracin her yerinden akacak bollukta nerdeyse.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...