Misafir 27 Ağustos 2016 Paylaş 27 Ağustos 2016 Okan abi güzeller günlerde kullan allah kaza bela vermesin inş bu güne kadar bu arabayı niye alırlar derdim ancak senin arabaya bakınca hakkaten güzel duruyo yalan yok Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 27 Ağustos 2016 Paylaş 27 Ağustos 2016 Çok teşekkür ederim .İnşallah alışacam hanım isyanda ama napak. otomatikte neymiş ben sevmiyom dedi yahu Hahaha Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2016 Hahaha o da bizden demekki kendi vitesimi ben atarım sen karışma ayol modu ama alışınca otomatik candır konfordur özellikle yoğun trafikte Okan abi güzeller günlerde kullan allah kaza bela vermesin inş bu güne kadar bu arabayı niye alırlar derdim ancak senin arabaya bakınca hakkaten güzel duruyo yalan yok ALLAH razı olsun kardeşim Hayirli olsun. Guzel gunlerde kullanin. Aractaki Teknoloji su olsa aracin her yerinden akacak bollukta nerdeyse. Saygilarimla. ALLAH razı olsun Evren .severim teknolojiyi şuana kadar ayıpladım nokta her yer teknoloji el freni manuel oda elektironik olaymış aboo iyiymiş Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 27 Ağustos 2016 Paylaş 27 Ağustos 2016 Hayırlı olsun abi,Allah kaza bela göstermesin. Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 27 Ağustos 2016 Paylaş 27 Ağustos 2016 hayırlı uğurlu olsun okan abey, kazasız belasız inşallah. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 27 Ağustos 2016 Paylaş 27 Ağustos 2016 Konusu nerde demiştim ancak buldum Tekrardan kazasız belasız abi ninja arabası hissi veriyor bana Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 27 Ağustos 2016 Paylaş 27 Ağustos 2016 Abi, Allah hayırlı etsin. Güle güle bin Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 27 Ağustos 2016 Paylaş 27 Ağustos 2016 İspanya tatilinde (bak bak havalara bak :D ) bizzat 1 hafta yaklaşık 2800 km boyunca kullandığım arabadır kendileri. DSG'ye alıştıktan sonra nefret ettiğim vitesiyle hatırlarım, özellikle düşük hızlarda alışamamıştım. Birde arka tarafta oturan bayanlar camların kelebek cam olmasına sinir olmuşlardı. Bunların dışında gerek sürücü paneli, gerek yakıt tüketimi, gerekse kullanım açısından iyi bir araçtır kendileri. Hayırlısı olsun, tekerine taş değmesin inşallah Yorum bağlantısı
Serkan Turan 27 Ağustos 2016 Paylaş 27 Ağustos 2016 Maşallah bu ne hız abi helal olsun. Allah kaza bela vermesin çok güzel.. Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 27 Ağustos 2016 Paylaş 27 Ağustos 2016 https://www.youtube.com/watch?v=UQe38-s3Mm8 hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ağustos 2016 Paylaş 27 Ağustos 2016 Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ağustos 2016 Paylaş 27 Ağustos 2016 Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Ali Eren 27 Ağustos 2016 Paylaş 27 Ağustos 2016 Hayırlı olsun abi. Kazasız belasız güle güle kullan inşallah Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 27 Ağustos 2016 Paylaş 27 Ağustos 2016 Güzel günlerde kullan kardeşim, biraz binersin inşallah kaktüsün dikenleri batmazsa şayet Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ağustos 2016 Paylaş 27 Ağustos 2016 plastikler çok ilginç bir fikir. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 Hayırlı olsun, en yakışıklı rengi tercih etmişsin abi. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 29 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2016 Konusu nerde demiştim ancak buldum Tekrardan kazasız belasız abi ninja arabası hissi veriyor bana Amin kardeşim .The yakuza huhaaaaaaaa Abi, Allah hayırlı etsin. Güle güle bin Çok teşekkür ederim kardeşim . İspanya tatilinde (bak bak havalara bak : : ) bizzat 1 hafta yaklaşık 2800 km boyunca kullandığım arabadır kendileri. DSG'ye alıştıktan sonra nefret ettiğim vitesiyle hatırlarım, özellikle düşük hızlarda alışamamıştım. Birde arka tarafta oturan bayanlar camların kelebek cam olmasına sinir olmuşlardı. Bunların dışında gerek sürücü paneli, gerek yakıt tüketimi, gerekse kullanım açısından iyi bir araçtır kendileri. Hayırlısı olsun, tekerine taş değmesin inşallah Çok teşekkür ederim ve Evet o nefret etiniz şanzuman şuan bana sorun çıkardı satan bayiyle ve servisle birbirimize girmiş durumdayız araç serviste inceleniyor. Maşallah bu ne hız abi helal olsun. Allah kaza bela vermesin çok güzel.. ALLAH razı olsun kardeşim .Amin inşallah https://www.youtube.com/watch?v=UQe38-s3Mm8 hayırlı olsun. Sorma herkes bu repliki sölüyor huhaaaaa Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Amin. ALLAH razı olsun. Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin Çok teşekkür ederim. Amin. Hayırlı olsun abi. Kazasız belasız güle güle kullan inşallah ALLAH razı olsun Alim.Daha iyileri sizlere nasip olsun inşallah. Güzel günlerde kullan kardeşim, biraz binersin inşallah kaktüsün dikenleri batmazsa şayet Abimm ALLAH razı olsun .Vallaha abi Bir iğne battı bile şuan fenayım plastikler çok ilginç bir fikir. Çok kullanışlı ama Abi.Tanesi 200 tl civarıymış Değiştir. yepis yeni orjinalide bozulmuyor. vurdu ,kırdı, çöktü derdide yok Güle güle kullan Okan. ALLAH razı olsun Abim benim Hayırlı olsun, en yakışıklı rengi tercih etmişsin abi. Çok teşekkür ederim evet benimde hoşuma gitti . Hayırlı olsun Okan abi. Heyyyt Sametim çok teşekkür ederim.Daha iyileri sizlere osun 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ağustos 2016 Paylaş 30 Ağustos 2016 Hayırlı olsun Güle güle kullan abi iyi görünüyo Yorum bağlantısı
Okan Tansel 31 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2016 Hayırlı olsun Güle güle kullan abi iyi görünüyo Teşekkür ederim kardeşim Yorum bağlantısı
Cem Işık 31 Ağustos 2016 Paylaş 31 Ağustos 2016 OKan abi ne oldu şanzıman güncellemesi ? Düzeldi mi sorun? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 31 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2016 OKan abi ne oldu şanzıman güncellemesi ? Düzeldi mi sorun? Ayrıntılı bilği verecem Cemim Yorum bağlantısı
Recommended Posts