Mahmut Yurt 26 Ağustos 2016 Paylaş 26 Ağustos 2016 Hayırlı olsun. Çok marjinal bir tasarım aracın dışı ve başarılı motoru benide çok cezbediyor. Ancak aracın içi ve şanzıman beni geri geri ityor. Git - gel arasındayım bu araç ile ilgili. Ama bir test sürüşü belki fikrimi sabitleyebilir. Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 26 Ağustos 2016 Paylaş 26 Ağustos 2016 Aracınızı güzel günlerde kullanmanız dileği ile. Evet Eat6 versiyonu da var ve tam otomatik. Etg6 ise dsg tarzı yarı otomatik sistem diyebiliriz. Sadece siz etg6 yı düz vites miş gibi kullanmalısınız. Yani gaz pedalına uygulayacağınız şiddeti mauel araç kullanırken olduğu gibi uygularsanız o sarsıntı vs. Durumlarının hiçbiri kalmaz. Tekrardan hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 26 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2016 Hayırlı olsun okan,allah kaza bela vermesin güzelmiş ALLAH razı olsun Barışım.Amin cümlemize inşallah Hayırlı olsun. Çok marjinal bir tasarım aracın dışı ve başarılı motoru benide çok cezbediyor. Ancak aracın içi ve şanzıman beni geri geri ityor. Git - gel arasındayım bu araç ile ilgili. Ama bir test sürüşü belki fikrimi sabitleyebilir. Test etmelisin ama Hacı beyin dedi gibi kullanırsanız beğenirsiniz. ama tam otomatik gibi kullanırsanız böle garip bir his oluyor. Aracınızı güzel günlerde kullanmanız dileği ile. Evet Eat6 versiyonu da var ve tam otomatik. Etg6 ise dsg tarzı yarı otomatik sistem diyebiliriz. Sadece siz etg6 yı düz vites miş gibi kullanmalısınız. Yani gaz pedalına uygulayacağınız şiddeti mauel araç kullanırken olduğu gibi uygularsanız o sarsıntı vs. Durumlarının hiçbiri kalmaz. Tekrardan hayırlı olsun. Çok teşekkür ederim .aynen dediniz gibi alışma gerekiyor alışanlar çok memnun kullanımından Genelde şikayet arka cam ve ve her zaman oldu gibi servis hizmeti şikayetleri. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 26 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2016 Okan abi hayırlı olsun. ALLAH razı olsun kardeşim .senden bulaştı zaten c4 bana Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 26 Ağustos 2016 Paylaş 26 Ağustos 2016 Aracınızı güzel günlerde kullanmanız dileği ile. Evet Eat6 versiyonu da var ve tam otomatik. Etg6 ise dsg tarzı yarı otomatik sistem diyebiliriz. Sadece siz etg6 yı düz vites miş gibi kullanmalısınız. Yani gaz pedalına uygulayacağınız şiddeti mauel araç kullanırken olduğu gibi uygularsanız o sarsıntı vs. Durumlarının hiçbiri kalmaz. Tekrardan hayırlı olsun.aynen ben de bunu demek istemiştim. Bir dönem abimin peugeot 5008 ini kullanmıştım powershiftten sonra bana değişik gelmişti. Ama o alışmıştı gayet memnundu. Eminim siz de memnun kalırsınız. Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 26 Ağustos 2016 Paylaş 26 Ağustos 2016 Hayırlı olsun. Çok güzel bir araba almışsın. Vitese zamanla alışırsın. Kullanımı çok zevklidir. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 26 Ağustos 2016 Paylaş 26 Ağustos 2016 Aracınızı güzel günlerde kullanmanız dileği ile. Evet Eat6 versiyonu da var ve tam otomatik. Etg6 ise dsg tarzı yarı otomatik sistem diyebiliriz. Sadece siz etg6 yı düz vites miş gibi kullanmalısınız. Yani gaz pedalına uygulayacağınız şiddeti mauel araç kullanırken olduğu gibi uygularsanız o sarsıntı vs. Durumlarının hiçbiri kalmaz. Tekrardan hayırlı olsun.Etg6 otomatiklestirilmis manuel yani robotize tek kavrama bir şanzımandir. Auto6r,dualogic,easytronic,mmt,asm eşdeğeri. DSG,EDC ve PowerShift gibi çift kavramalar ile karsilastirmak haksızlık olur. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 26 Ağustos 2016 Paylaş 26 Ağustos 2016 bunun koltukları american gibi iki koltuk arasına bebek yatır Yorum bağlantısı
Ömer Budak 26 Ağustos 2016 Paylaş 26 Ağustos 2016 Hayırlı olsun zamanında benim de ilgimi çekmişti... Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ağustos 2016 Paylaş 26 Ağustos 2016 Hayırlı olsun abi kazasız belasız, pek de çirkin bişey [emoji14] Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 26 Ağustos 2016 Paylaş 26 Ağustos 2016 Okan hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız inşallah... Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 26 Ağustos 2016 Paylaş 26 Ağustos 2016 Çok garip bi araba ama bi o kadarda seviyorum cactüsü. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 26 Ağustos 2016 Paylaş 26 Ağustos 2016 ALLAH razı olsun kardeşim .senden bulaştı zaten c4 bana Citroen toplantılarınada gelirsin artık abi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 26 Ağustos 2016 Paylaş 26 Ağustos 2016 Hayırlı olsun Okan. Bu ne kadar kalır tahminen. İyice nayloncu oldun. Sanki naylonculara laf eden sen değildin. Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin 26 Ağustos 2016 Paylaş 26 Ağustos 2016 Hayırlı olsun allah tekerini düz bastirsin bu aracta tek beni şaşırtan olay arka camların açılmaması yani ondekiler gibi assagiya değil de yanlara doğru Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 26 Ağustos 2016 Paylaş 26 Ağustos 2016 Hayırlı olsun, kazasız, belasız ve de cezasız kullanın. Yorum bağlantısı
İsmail Kızılkaya 26 Ağustos 2016 Paylaş 26 Ağustos 2016 kazasız belasız ıyı günlerde inşallah Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 27 Ağustos 2016 Paylaş 27 Ağustos 2016 Hayırlı olsun Okan'ım değişik fakat güzel bir seçim olmuş bence güle güle kullan[emoji4] Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2016 Hayırlı olsun. Çok güzel bir araba almışsın. Vitese zamanla alışırsın. Kullanımı çok zevklidir. ALLAH razı olsun .İnşallah abi Bi dur laa Kaç zamandır göremiyorum seni abi napıyım can sıkıntısından arabaya sardık aynen ben de bunu demek istemiştim. Bir dönem abimin peugeot 5008 ini kullanmıştım powershiftten sonra bana değişik gelmişti. Ama o alışmıştı gayet memnundu. Eminim siz de memnun kalırsınız. Çok teşekkür ederim .İnşallah alışacam hanım isyanda ama napak. otomatikte neymiş ben sevmiyom dedi yahu 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2016 Hayırlı olsun zamanında benim de ilgimi çekmişti... ALLAH razı olsun Abi. Hayırlı olsun abi kazasız belasız, pek de çirkin bişey [emoji14] Teşekkür ederim kardeşim .sorma hemde nasıl Okan hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız inşallah... Abim benim ALLAH razı olsun .Daha iyileri size nasip etisin inşallah.Bu arada hediyen hala duruyor bende bilesin. Hayırlı olsun Teşekkür ederim Ali Abi Çok garip bi araba ama bi o kadarda seviyorum cactüsü. Güle güle kullanın. Çok teşekkürler evet ilginç ama zevkli şuan Citroen toplantılarınada gelirsin artık abi Hayatta gelmem ford cuyum ben huhaaaa Hayırlı olsun Okan. Bu ne kadar kalır tahminen. İyice nayloncu oldun. Sanki naylonculara laf eden sen değildin. ALLAH razı olsun Abim .Vallaha hiç bir bilgim yok kalma süresiyle ilgili uzun soluklu olsun diye krediye bağladım bakalım .Kiiiim benmi aaaa naylon geri dönüşümü an kolay ürün her yola geliyor bikerem Hayırlı olsun allah tekerini düz bastirsin bu aracta tek beni şaşırtan olay arka camların açılmaması yani ondekiler gibi assagiya değil de yanlara doğru Çok teşekkür ederim.Amin inşallah.Camlar benim hoşuma gidiyor.çocuklar oynamıyor.ve güvenli geliyor bence Hayırlı olsun, kazasız, belasız ve de cezasız kullanın. Allah razı olsun Abi.Amin inşallah kazasız belasız ıyı günlerde inşallah Amin inşallah Hayırlı olsun Okan'ım değişik fakat güzel bir seçim olmuş bence güle güle kullan ALLAH razı olsun gardaşım . Amma boncuk dağıttım bende bugün teşekkür ederim 2 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ağustos 2016 Paylaş 27 Ağustos 2016 Hayirli olsun. Guzel gunlerde kullanin. Aractaki Teknoloji su olsa aracin her yerinden akacak bollukta nerdeyse. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Recommended Posts