İçeriğe Yönlendir

Yine Yeni Bir Fransız :)Citroen C4 Cactus

Okan Tansel

Recommended Posts

Okan Tansel

Merhaba Arkadaşlar Bildiniz gibi ani bir kararla ve kaşıntıyla borcumuz yetmiyormuş gibi bir borca daha girerek Cactus Aldım .peh Niyeyse diyecem amaaa varya cillop gibi oldu sanırsam beeeee  :nazar:  :nazar:

Ölesine bakınırken Bayiye uğrayım şöle bir bakayım diye girdim verdi fiyat cezbedince alı verdim Ha sanmayın Satış danışmanın kabiliyeti yok be ruh gibiler nereden geldin ne güzel otoruyorduk modundalar bildin kendi kendime gelin güvey oldum .ALLAH daha iyilerini sizlere nasip etsin .

Araç şu seri : 2016 model citroen c4 cactus 1.6 e-hdi shine etg6 s&s

İlk izlenimler konfor fena bu hissi 1992 E200'ümde de hissetmiştim. şimdide bunda koltuk açısından diyorum.Klima ,teknoloji,Dokunmatik panel bence başarılı birtek vites geçişlerinde hisediyorsun lakin sanki manuelmişte biri senin yerine vites değiştirmiş gibi his var araç vitesinde ama fena değil o kısım kullandıkça paylaşırım değerlendirmeleri

Araçtan bir kaç resim üstüne : Matrix Micro-Coatings Seramik Kaplama yaptırıldı  :D 

5Y2lOd.jpg

dX0dVn.jpg

A3gMlq.jpg

0yL65L.jpg

408oJq.jpg

J36Jgn.jpg

OEB6XA.jpg

• Beğen 13
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Vaaay jantlarım şekil önümden çekil ha  :D  hayırlı olsun abi bunu kaç ay kullanacaksın peki?  :D

tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Abi bu kaçıncı araba :) Bebeleri arkaya vagona takacaksın heralde. Allah kaza bela vermesin tekerine daş değmesin emi...

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Hayırlı olsun. Ön yolcu koltuğunun çevrilmiş resmini de bekliyoruz.

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.  Hep dikkatimi çeken bir araba.

Tek düşündüren yanı , 10 yıl sonra dış plastiklerinde renk değişimi olur mu acaba?

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Kapıdaki lastik kısım bi işe yarıyor mu acaba? Bizonla bişey denesem? :)

Hayırlı uğurlu olsun,kaza bela göstermesin Allah..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullan.

Kaktüs fazla suyu sevmez ,çok verme.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Vaaay jantlarım şekil önümden çekil ha  :D  hayırlı olsun abi bunu kaç ay kullanacaksın peki?  :D

Valaha Doğuşum ne desem belli olmaz  o yüzden niyet epeyce binmek artık haaa piyongo çıkarsa ayrıda ben hiç piyongo işlerine girmem o yüzden ya nasip şükür edelim diyorum  :)  :air_kiss:

Güle güle kullan abi..  :nazar: Arka camlar kelebek olmayaydı iyiydi..  :p

Sagol kardeşim daha iyileri sizlere .Aksine ben seviyorum o tarz camı çocuklar olunca güvenli oluyor bence

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Abi bu kaçıncı araba :) Bebeleri arkaya vagona takacaksın heralde. Allah kaza bela vermesin tekerine daş değmesin emi...

ALLAH razı olsun kardeşim bilemedim neden böle oluyor içime cuk diye oturan araç olmuyor gibiydide sanki bu cuklayacak gibi 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Hayırlı olsun Okan,güle güle binin . Sitroyen iyidir :)

ALLAH razı olsun Abi öle gibi geldi banada

Hayırlı olsun abi. Bizi şaşırtmaya devam ediyorsun :D:nazar:

ALLAH razı olsun kardeşim ben bile şaşırıyorum daha ne diyim

Hayırlı olsun. Ön yolcu koltuğunun çevrilmiş resmini de bekliyoruz.

Teşekkür ederim .işlem tamamlandında gönderirim

Hayırlısı olsun Allah kaza bela vermesin :nazar:

Amin cemil cümlemize inşallah teşekkür ederim

Hayırlı olsun Okan, kazasız belasız keyifli sürüşler...

ALLAH razı olsun .amin teşekkür ederim

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.  Hep dikkatimi çeken bir araba.

Tek düşündüren yanı , 10 yıl sonra dış plastiklerinde renk değişimi olur mu acaba?

Çok teşekkür ederim .onu bende sordum solmama garantisi var ama tanesi 200 tL miş ve harbiden iyi icat bence şu kapı açma özürlülerine tedbir

Kapıdaki lastik kısım bi işe yarıyor mu acaba? Bizonla bişey denesem? :)

Hayırlı uğurlu olsun,kaza bela göstermesin Allah..

Yarıyor yarıyor elle test ettim fena bir düşünce sevdim ben bu icadı .Amin cemil cümlemize inşallah

Hayırlı olsun :nazar: Bi türlü sevemedim bunları ya :s

Teşekkür ederim Sanim .Garip tasarımı var ama fena nazarlık söleyim bakmayan yok

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullan.

Kaktüs fazla suyu sevmez ,çok verme.

Haşmet Abim ALLAH razı olsun.Daha iyileri sizlerin olsun

Bende öel dedim o yüzden kaplama yaptırdım su tutmuyor. :D

Yorum bağlantısı
Özgen Acar

hayırlı uğurlu olsun en iyisini yapıyosun abi imkan varsa çeşit çeşit her arabanın tadına bakmalı :)  rengi ve jantları çok güzel,şu ana kadar gördüğüm en yakışıklı cactus

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Hayırlı olsun abi , 

Ya çok içim ısınır yada nefret ederim tarzı bir araba  :D

Teşekkür ederim kardeşim .Aynen öle vallaha

Hayırlı olsun Ağa, Çok sevdiğim keyifli bir araçtır, az yakar üzmez, 

Kazasız belasız kullan.

Oy ağam benim ALLAH razı olsun .Amin cemil cümlemize inşallah

hayırlı uğurlu olsun en iyisini yapıyosun abi imkan varsa çeşit çeşit her arabanın tadına bakmalı :)  rengi ve jantları çok güzel,şu ana kadar gördüğüm en yakışıklı cactus

ALLAH razı olsun kardeşim Aslında hiç huyum değildir -.Ama bir içime şöyle aha bu dedim olmadı olanda nasip olmadı bu araç biraz sanki oldu gibi. ama şöyle 20 li   yaşlardayken olakcadı ki offff  :D  :D  :D

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Hayırlı olsun, ya çok seversin ya nefret edersin. Belki golf kadar iyi değildir ama çok daha yaratıcı. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...