Misafir 24 Ağustos 2016 Paylaş 24 Ağustos 2016 tavan degismememis bence arac zaten beyaz arka koltuklarin hizasından gri olan bolge komple değişmiş Yorum bağlantısı
Feriz AY 24 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2016 Tavan kısmı cam hızasına kadar duruyor,Taban kısmı ise orta direk hızasına kadar tek parça halinde değişmiş. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 24 Ağustos 2016 Paylaş 24 Ağustos 2016 değişensiz, nokta boyasız emsalsiz bir araç laflarıyla satışa çıkar Yorum bağlantısı
İsmail Kızılkaya 24 Ağustos 2016 Paylaş 24 Ağustos 2016 arac alırken allah iyi insanlarla karsılastırsın ınsallah 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Ağustos 2016 Paylaş 24 Ağustos 2016 Arka çamurluk değişim işlemi yapılmış. Pertlik bir durum yok sanıyorum ki. Yorum bağlantısı
Metin Çilo 24 Ağustos 2016 Paylaş 24 Ağustos 2016 Bu aracın alınmaması için bir sakınca göremiyorum. Ha alır mısın diye sorarsan almam. Bildiğim bu tip pert olmuş araçları tekrar kullanıma kazandırıyorlar fiyatı piyasa fiyatına göre uygun oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 25 Ağustos 2016 Paylaş 25 Ağustos 2016 Burda görülen herşey normal.Alırsınız veya almazsınız o ayrı ama genel mantıkla hareket edersek çamurluk değişimine varan kazalarda aracı hurdaya mı atacağız öyleyse.Mantıklı olmak lazım arka çamurluk zaten kaynakla birleştirilerek monte edilir.Tavan ile birleşik yekpare bir tasarım ürünü olamaz. Herkesin başına gelebilecek bir durum Allah göstermesin kaza yaptığınızda ve arka çamurluğunuz dağıldığında aracınızı hurdaya ayırıp ayırmayacağınızı merak ediyorum 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Ağustos 2016 Paylaş 25 Ağustos 2016 Aracın çamurluğu değişyorsa sadece neden ön koltuklar dahi sökülüyor yada kapıların içleri taban halısı vs vs Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 25 Ağustos 2016 Paylaş 25 Ağustos 2016 Aracın çamurluğu değişyorsa sadece neden ön koltuklar dahi sökülüyor yada kapıların içleri taban halısı vs vsKirlenir,ekstra işçilik olmasın sonra [emoji51] Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Ağustos 2016 Paylaş 25 Ağustos 2016 cidden anlamadım yani bu arabanın sadece çamurluğu değişcekse neden heryeri sökülmüş iskelet kalmış . Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Ağustos 2016 Paylaş 25 Ağustos 2016 Herşey normal, kanuna ya da ahlaka aykırı birşey yok orda. Çamurluktan kazalı diye çöpe mi atıcaz arabayı. Ama satışta hinlik olabilir,satıcının mezhebine göre artık, kazasız değişensiz derse sorun orda başlar,burda değil. Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 25 Ağustos 2016 Paylaş 25 Ağustos 2016 Birkaç değişime şahit oldum bu tarz komple soymuşlardı içersini.Bir değişimde de soymamışlardı arabanın içi rezil olmuştu temizlemek sorun oluyor boya,toz oluyor kaynaktan yanabiliyor.Bazı kesilecek alanlar taban halısı altında kalabiliyor.Söküp yapmak daha kolay oluyor sanırım rahat çalışıyorlar. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Ağustos 2016 Paylaş 25 Ağustos 2016 cidden anlamadım yani bu arabanın sadece çamurluğu değişcekse neden heryeri sökülmüş iskelet kalmış . Kesme ve kaynak sırasında sıçrayacak kıvılcımlar,rahat çalışabilmek vb. Arka çamurluğu başka türlü değiştiremezsin ki. Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 25 Ağustos 2016 Paylaş 25 Ağustos 2016 Herşey normal, kanuna ya da ahlaka aykırı birşey yok orda. Çamurluktan kazalı diye çöpe mi atıcaz arabayı. Ama satışta hinlik olabilir,satıcının mezhebine göre artık, kazasız değişensiz derse sorun orda başlar,burda değil.Evet aynen öyle abi konu dürüstlük. Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Ağustos 2016 Paylaş 25 Ağustos 2016 ben yanlış resme bakıyorum heralde . arabanın emniyet kemeri bile yok şuan en iyi ihtimal ikiye bölünmüş bu araba . eğer değişmişse çamurluk karşı tarafta değişiyor şuan kapı altı kaynağına bakarsak Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 25 Ağustos 2016 Paylaş 25 Ağustos 2016 (düzenlendi) Yok sonra araç virajda neden çizgisini koruyamıyor, neden esneyerek giriyor falan felan... İkinci el araç bakarken arka çamurluk değişik denince tavan değişmiş gibi hissediyorum, sebebi de aynen fotoğrafta gözüküyor zaten. Böyle bir işlemde aracın komple gövde statiği ve mukavemeti ciddi bozulur. Ha ben bu aracı alır, 50-60 km/h hızı geçmem diyorsanız bence size teknik olarak hemen hemen hiçbir zararı yok ama yok daha da hızlanacaksanız virajlarda yada sert manevralarda alacağınız geri dönüşlerde sürprizlere hazırlıklı olun. Sent from my iPhone using Tapatalk 25 Ağustos 2016 tarihinde Abdussamed Acar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ağustos 2016 Paylaş 25 Ağustos 2016 Araca dikkatli bakılınca diğer taraftaki çamurluğunda değiştiği görülecektir . Ya iki çamurluk birden değişiyor yada arka tarafa tamamen değişiyor bu da çok masum bir iş olmadığı kanısındayım. Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 25 Ağustos 2016 Paylaş 25 Ağustos 2016 Bu arabanın arka kısmı değişiyor sol çamurluğun iç kısmından anlaşılıyor zaten. 3 4 hafta önce Antalya yeni sanayiye parça almaya gitmiştim parçacının hemen karşısında yeni kasa 3 serisi poposunu kesmişler sağlam olarak satılmaya hazırdı geçtiğimiz c.tesi aynı yerden geçtim yokdu satılmış bile 1 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 25 Ağustos 2016 Paylaş 25 Ağustos 2016 ben de pek aykırı bir durum görmedim açıkçası. 6 ay kadar önce başıma gelen durumda çamurluk değişti. kaza sonrası tamir süreci tamir sonrası 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 25 Ağustos 2016 Paylaş 25 Ağustos 2016 On tampon boyali bu araba ise yaramaz mantiginda dusunen, sanayide is nasil yapiliyor tam olarak bilmeyen kisiler garipseyebilir ama gayet normal. Arac ici komple soyulur hem kaynaktan hemde pislikten dolayi. Ayrica anlamadigim konu, bu aracin hatasiz diye satilik konusu varda ona mi yorum yapiliyor, temiz diye satilir vs diye yorumlar gelmis. Belki yaptiran kisi binecek belki camurluklar degisik diye satilacak. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 25 Ağustos 2016 Paylaş 25 Ağustos 2016 Yedek parca olarak 0 arka camurluk. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Ağustos 2016 Paylaş 25 Ağustos 2016 On tampon boyali bu araba ise yaramaz mantiginda dusunen, sanayide is nasil yapiliyor tam olarak bilmeyen kisiler garipseyebilir ama gayet normal. Arac ici komple soyulur hem kaynaktan hemde pislikten dolayi. Ayrica anlamadigim konu, bu aracin hatasiz diye satilik konusu varda ona mi yorum yapiliyor, temiz diye satilir vs diye yorumlar gelmis. Belki yaptiran kisi binecek belki camurluklar degisik diye satilacak. aa tampon boyalı araba alınırmı beee kesin taklalıdır Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 25 Ağustos 2016 Paylaş 25 Ağustos 2016 Çamurlukları tavandan bağımsız yapmak çok mu zor ? Veya başka bir sebebi mi var ? Neden ön çamurluklar tavandan bağımsız da arkalar değil. Gerçi bazı araçlarda sanırım var bağımsız arka çamurluklar.. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ağustos 2016 Paylaş 25 Ağustos 2016 Araca dikkatli bakılınca diğer taraftaki çamurluğunda değiştiği görülecektir . Ya iki çamurluk birden değişiyor yada arka tarafa tamamen değişiyor bu da çok masum bir iş olmadığı kanısındayım.Bende arkayı komple birleştiriyorlar gibi gördüm, onun için ilk başlarda öyle yorum tapmıştım, olay çamurluksa normali bu gibi. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Ağustos 2016 Paylaş 25 Ağustos 2016 Bu arabanın arka kısmı değişiyor sol çamurluğun iç kısmından anlaşılıyor zaten. 3 4 hafta önce Antalya yeni sanayiye parça almaya gitmiştim parçacının hemen karşısında yeni kasa 3 serisi poposunu kesmişler sağlam olarak satılmaya hazırdı geçtiğimiz c.tesi aynı yerden geçtim yokdu satılmış bile Arkası komple değişiyor olsa,kapı eşiklerinde görülen kaynak - kesik izlerinin devamını aracın tabanında boydan boya görmemiz gerekirdi.böyle birşey görünmüyor, orjinal taban izolasyon malzemeleri görülüyor.Sol çamurluk da değişiyor olabilir veya eğilmiştir düzeltilmiştir vs... Arka değişmiyor yani Yorum bağlantısı
Recommended Posts