İçeriğe Yönlendir

İkinci El Araç Alacaklar

Feriz AY

Recommended Posts

Bugün yeni aldığım fiesta aracımın arka emniyet kemerini tamir için mavikent sanayi sitesine gittiğimde,kaportacıda bu görüntü ile karşılaştım.araç arka kısmından kaza yapmış ve perte ayırmışlar.gözünü para hırsı bürümüş insan müsvettesinin biride alıp,aracı yaptırıyor.

Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu

1 hafta içerisinde arkadaşıma iki araç baktık ancak hep söylenilen aksi 2 parça boya var der komple boyalı çıkar şaşırır sahibi.Değişen yok der değişmeyen yeri yok itiraz eder yok şöyle olduda falan...Sonuç giden 400 tl para.Bu tarz yalancı insanları allah bildiği gibi yapsın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

adamlar sanatçı resmen 

1 hafta içerisinde arkadaşıma iki araç baktık ancak hep söylenilen aksi 2 parça boya var der komple boyalı çıkar şaşırır sahibi.Değişen yok der değişmeyen yeri yok itiraz eder yok şöyle olduda falan...Sonuç giden 400 tl para.Bu tarz yalancı insanları allah bildiği gibi yapsın.

hayatımda ilk defa gözüme bakarak yalan söylediği için bir fieasta sahibine saldıracaktım .

ilk sahibi olduğu arabanın  1 parça kapıda boya var dedi kaput ve çamurluk değişik tavan hariç boyalı çıktı gayet rahat askerdeyken eniştem biniyordu belkide onda olmuştur dedi ama öyle rahat ki gırtlağını sıkasım gelmişti

Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu

adamlar sanatçı resmen

hayatımda ilk defa gözüme bakarak yalan söylediği için bir fieasta sahibine saldıracaktım .

ilk sahibi olduğu arabanın 1 parça kapıda boya var dedi kaput ve çamurluk değişik tavan hariç boyalı çıktı gayet rahat askerdeyken eniştem biniyordu belkide onda olmuştur dedi ama öyle rahat ki gırtlağını sıkasım gelmişti

Birde pişkinler ittirirsem hesabı...olay değişen boya değil söyle delikanlı gibi bunlar var aksi birşey çıkmayak diye ona göre fiyat belirle alalım ama böyle olunca mide bulanıyor.

Yorum bağlantısı

Normal. Milli servet. Çöpe gidecek değil ya.. :) Sineğin yağını çıkartıyoruz işte. Helal olsun bize. Tasarruflu milletiz vesselam. 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Düzgün yapıldığını bileyim dert etmem böyle araçları. Robotun yaptığını insan yapıyor burada

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Düzgün yapıldığını bileyim dert etmem böyle araçları. Robotun yaptığını insan yapıyor burada

yekpare olan parçalarla aynı dirence sahip olur mu ki abi bunlar? adamlar kaynakla birleştirmişler arabanın yarısını

Yorum bağlantısı

Servet abi senin dişin kırılsa ve diş doktoru kırılan dişi en sağlamından yapıştırsa sağlamlık nasıl olursa,bu arabada benim gözümde öyle.yanlışım varsa düzelt abi.

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Hiç şaşırmadım , sanayinin dibinde oturuyorum her içinden gectiğimde bu tarz araclar görüyorum.

Geçen geçtiğimde bir arabanın şasesini ağaca bağlamış çektiriyorlardı ,başka bir arabanın ise arkasını kesmişler önü kalmış sanırım arkaya baska bir arabayi monte etcekler [emoji1] [emoji1]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

yekpare olan parçalarla aynı dirence sahip olur mu ki abi bunlar? adamlar kaynakla birleştirmişler arabanın yarısını

Yekpare? Kullandığın araç kaç yerden kaynaklı biliyorsun

Servet abi senin dişin kırılsa ve diş doktoru kırılan dişi en sağlamından yapıştırsa sağlamlık nasıl olursa,bu arabada benim gözümde öyle.yanlışım varsa düzelt abi.

Metal bambaşka dünya, insan ile örneklemek olmaz. Öyle kaynaklar yapılıyorki yekpare malzemeden daha mukavemetli oluyor.

Yineliyeyim; Düzgün yapılırsa...

Parçalar uç-uca birleştirilip içerden ilave malzemeler ile omurga yapılır. O nokta artık orjinal yerden daha sağlamdır

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Yekpare? Kullandığın araç kaç yerden kaynaklı biliyorsun

Biliyorum abi de ne bileyim mesela kapınin altindaki ve c sütunundaki kaynaklar falan soru isareti gibi

Yorum bağlantısı

benim gözümde hiçbir tamir orjinali gibi sağlam olmaz. mutlaka dezavantaja uğrayacak bir yanı olur. en başta o bölgeden çürümeye başlar araç

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Arka camurluklarin degisimi zaten keserek olur. Bunda hasarli bolge yukarda oldugu icin yukardan almis ama orjinal camurluk ta gelse sanirim o bolgelerden olacak zaten kesim. Bu yuzden onden hasarli arac almam diyenlere guzel bir ornek bu foto. On camurluk kaput vidalar ile degisir. Yap boz gibidir sase egilmediyse. Ancak arka camurluklarda kesme bicme iscilik cok daha farkli olur.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu

Bir arkadaşımda 98 Corolla vardı. Bundan on sene önce. Ev alırken satmaya kalktı, piyasası da 19-20 civarı. Gelen arabada kusur bulamıyor fakat yorgun olduğunu söyleyip gidiyor. Km ise normaldi. Uzun süre satamadı. Sonra olayı dayısı çözmüş.(Dayısı oto elektrikçisi) Araba iki arabanın birleştirilmesiyle yapılmış dedi. Biz yine inanmamıştık. Zaman sonra ben kaza yaptım. Sol arka çamurluğu çıkmacıda bulamadım. Orijinali de pahalıydı. Amcaoğlu Ankara ostimde ararken beni bir çıkmacıyla konuşturdu. Adam bana: Sol arka çamurluğu gönderemem ben sana corollanın arkasını göndereyim dedi. sende bana elindeki parçaları gönder deyince arkadaşımın arabasının ekleme olduğuna inandım.

Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz

Ben bir anormallik göremedim... Arka çamurluk değişimi için başka bir yöntem var mi ki?

Geçmiş zamanda Peugeot 206 marka bir aracım vardı. Sağ arka çamurluğu aynen bu şekilde yetkili serviste değişmişti.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Cok normal, arka camurluk degisimleri boyle oluyor. Cok gordum boyle arac.

Abi telefondan giriyorum gördüğüm kadarıyla tavan değişmiş sol c sütununa bakarsan görebilirsin
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...