İçeriğe Yönlendir

Koltuk Isıtma

Misafir

Recommended Posts

Merhaba güzel insanlar yine ben ve benim hurda.forumdan aldığım düğmeleri servet abiye yolladım bi modül geliştirdi sağolsun Baya rahatsız ettim .Zaten koltuk ısıtma takmıştık da düğmeler hep aklımda idi panel arkasında ısıtma düğmeleri tesisatı vardı 4 pinli bir soket Şase ve park kablosu kaldı diğer 2 kabloyu kesip yapılan module girdik eski isitmadan sadece petler kullanildi koltuk altı petlerini de birleştirip module girdim çalıştı güzelde oldu buyrun [emoji5]

5336d9fab632ac2471b29d87924c9bc0.jpgd2e308fd7ec0760da77fd99d6eb1f97c.jpgcfdf28d3f5d2d7cbeb0cb3333085e47c.jpga7e4dcb8bdcc6abe9132e47b84d1c19d.jpga09f8c4e08f60eb99cb03a886e76fdf1.jpg

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Sağol abim [emoji8]

Servet bey bilgili birine benziyor benim f16 içinde bir modül yaptıralım olmazsa. Eski televizyon falan veririz içindeki parcalardan yapsın..

• Beğen 3
Yorum bağlantısı

Mükemmel olmuş tam orji artık :) güle güle ısıt abi [emoji1]

Sağol kardeşim bişey kaldı nasipse ona uğraşacam bakalım tek olacak tek zaten de [emoji123]

Servet bey bilgili birine benziyor benim f16 içinde bir modül yaptıralım olmazsa. Eski televizyon falan veririz içindeki parcalardan yapsın..

Olur abi neden olmasın [emoji23]
Yorum bağlantısı

Sağol kardeşim bişey kaldı nasipse ona uğraşacam bakalım tek olacak tek zaten de [emoji123]

Bekliyoruz ozaman abi :)
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Paso kendine çalışıyon Erkan abi :)

Maşallah, hız sabitlemeden sonra bu gayet iyi olmuş. Güle güle ısıt :)

Yorum bağlantısı

Paso kendine çalışıyon Erkan abi :)

Maşallah, hız sabitlemeden sonra bu gayet iyi olmuş. Güle güle ısıt :)

Ne demek sen gel.yanima yeter .Sağol emre hız sabitleme yi yaptım ama kablolarini bağlamadim daha ses kumanda dugmesinden siparis verecem hız sabitlemeli onuda öyle yapmaya karar verdim bakalım [emoji6]

Hay masallah yine mikkemmel bir is :) gule gule isitsin.

Sağol Sami soğukta evden kovulanlara bire bir [emoji23]
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Ne demek sen gel.yanima yeter .Sağol emre hız sabitleme yi yaptım ama kablolarini bağlamadim daha ses kumanda dugmesinden siparis verecem hız sabitlemeli onuda öyle yapmaya karar verdim bakalım [emoji6]

Sağol Sami soğukta evden kovulanlara bire bir [emoji23]

Ses kumandalı olanı isabet olur abi, hatta evden kovulanlara ısıtmalı koltuk da isabet olur :)

Yorum bağlantısı

Ses kumandalı olanı isabet olur abi, hatta evden kovulanlara ısıtmalı koltuk da isabet olur :)

Aynen emre [emoji85]
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Lambali tv olmalı
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Aydın

Gule gule kullan abi. Benim aractada koltuk isitma pedleri mevcut.Tesisat koltuk isitima tusunun olmasi gerektigi yerin arkasinda var. Aktif etmek istiyorum dogrudan 12v verince isitma aktif oluyor mu?

Yorum bağlantısı

Benim telefonun şarjı yerine kablolarını soktuğun modül değilmi o.

Bir adet note 5 borcun var ağa...

Telefon a şase yaptırdı n bozdun.birde iki yerden camı çatladı sen modül kabloları nı tutturunca

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...