Muhammed Lokman Tosun 14 Ağustos 2016 Paylaş 14 Ağustos 2016 Merhaba arkadaşlar, bugün park yerindeyken aracın başına böyle bir şey gelmiş, boya kalkmış ve alttan siyah astar görünüyor, ne yapmalıyım? Yorum bağlantısı
Özgen Acar 14 Ağustos 2016 Paylaş 14 Ağustos 2016 rötüş boyası ve en incesinden suluboya fırçası ile bi nebze giderilebilir,en azından gözünüze batmaz Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun 14 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2016 rötüş boyası ve en incesinden suluboya fırçası ile bi nebze giderilebilir,en azından gözünüze batmaz Peki bu rütuş boyasını aracın renk koduna göre almak lazım demi ya da en temiz servise mi götürsem? Yorum bağlantısı
Özgen Acar 14 Ağustos 2016 Paylaş 14 Ağustos 2016 tabii ki renk koduna göre almanız lazım az bişe alsanız yeter size,serviste de yaparlar ücretsiz,almanızın yararı yarın öbür gün taş izi oldukça servise gitmekle uğraşmazsınız kendiniz halledersiniz 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 14 Ağustos 2016 Paylaş 14 Ağustos 2016 daha oneden boyanmıs sanırsam ugrasmayın gene kalkabilir Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun 14 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2016 daha oneden boyanmıs sanırsam ugrasmayın gene kalkabilir Yok hayır boyanmadı araç yeni daha 1000 km de Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 14 Ağustos 2016 Paylaş 14 Ağustos 2016 Yok hayır boyanmadı araç yeni daha 1000 km de Allah allah ek yeri tam orasi duzgun boyanmamis kalkmis orasi yurur gider kanimca benim rotusle ugrasmayin arac nedir Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun 14 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2016 Allah allah ek yeri tam orasi duzgun boyanmamis kalkmis orasi yurur gider kanimca benim rotusle ugrasmayin arac nedir skoda superb. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 14 Ağustos 2016 Paylaş 14 Ağustos 2016 skoda superb.Bence rotusle ugrasmayin derim servise basvurun olmadi yeniden boyatin cingarcikarin derim bence Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun 14 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2016 Bence rotusle ugrasmayin derim servise basvurun olmadi yeniden boyatin cingarcikarin derim bence Enteresan... 1 Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici 14 Ağustos 2016 Paylaş 14 Ağustos 2016 Nazar Hocam nazar maşAllah SuperB zaten harika araba Allah beterinden korusun rötüş attırın rengin adı yanlış hatırlamıyorsam Metal Grisiydi Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 14 Ağustos 2016 Paylaş 14 Ağustos 2016 Enteresan...Sifirsa aracinizfabrika hatasina benziyo Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun 14 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2016 Nazar Hocam nazar maşAllah SuperB zaten harika araba Allah beterinden korusun rötüş attırın rengin adı yanlış hatırlamıyorsam Metal Grisiydi Teşekkürler, renk business gri diye geçiyor, mini onarımdan hallettirmeyr karar verdim. Sifirsa aracinizfabrika hatasina benziyo Hocam bir fotoğraftan bu kanıya Nasıl vardın harbi merak ettim ya, tepkiliyiz galiba biraz bir şeylere Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 14 Ağustos 2016 Paylaş 14 Ağustos 2016 Teşekkürler, renk business gri diye geçiyor, mini onarımdan hallettirmeyr karar verdim. Hocam bir fotoğraftan bu kanıya Nasıl vardın harbi merak ettim ya, tepkiliyiz galiba biraz bir şeylere Kalkan yere bakinca zaten belli oluyo tam kose noktasi boyarken fabrikasyon hatalar olabiliyo az cok insanlarda forumlarda boyle hatalar gorunce bariz hissedebiliyorsun Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun 14 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2016 Kalkan yere bakinca zaten belli oluyo tam kose noktasi boyarken fabrikasyon hatalar olabiliyo az cok insanlarda forumlarda boyle hatalar gorunce bariz hissedebiliyorsun Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 14 Ağustos 2016 Paylaş 14 Ağustos 2016 tam köşe noktasından bir darbe aldı belli ki ama tabii haklı da olabilirsiniz.Darbe alsa cizik olur ufak bi hata olur belki oraya biraz fazla boya da gelmis olabilir veya toz da olabilir misal diyorum oraya toz veya ilaci dengesiz elmisse olnus olabilir belki yikamacida makineyi bira yaindanda atmis olabilir bu varsay8mlar bitmez Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 14 Ağustos 2016 Paylaş 14 Ağustos 2016 Kaskonuz varsa mini onarım yaptırın, kendi yapacağınız ufak çaplı boya orjinal durmayabilir.. Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 14 Ağustos 2016 Paylaş 14 Ağustos 2016 Oraya biri sürtmüş. Boya zaten dışa doğru atmış. Fabrikasyon değil gibi. Renk koduna uygun uygun rötuş boyası alın (araba boyası satan yerlerde bulabilirsiniz) Kalkmış boyalı yerleri su ile birlikte ince su zımparasıyla zımparalayıp, sulu boya fırçasıyla sürün. Elinizde kalan boya elbet birgün tekrar bu gibi durumlarda laım olacaktır. Bu arada fırçanın ucuyla çok fazla boya almadan sürün. 1 Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy 15 Ağustos 2016 Paylaş 15 Ağustos 2016 (düzenlendi) Bu görüntü aracı yeni aldığınız için sizi sürekli rahatsız edecek ve gözünüz oraya odaklanacaktır. Elle kendinizin suluboya fırçası ile yapacağınız rütuşa gözünüz dahada takılıcak ve çareyi mini onarımda bulacaksınız. Hal böyle olucağı belli iken kaskonun mini onarımı ile boyatın gitsin. Tampon plastik olduğu için boya kalınlığı ölçüm cihazları plastik aksamlarda ölçüm yapamaz. Kimseyede işte öyle oldu böyle oldu hoşuma gitmedi boyattım lafını anlatmakla uğraşmazsınız. Pireyi deve yapan çok kişi var maalesef. Güle güle kullanın aracınızı. Sent from my iPad using Tapatalk 15 Ağustos 2016 tarihinde Atakan Ulusoy tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Öngür 15 Ağustos 2016 Paylaş 15 Ağustos 2016 Kulak çöpü ile rütüş yaparsanız iyi sonuç alırsınız Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ağustos 2016 Paylaş 15 Ağustos 2016 Çamurluğun alt kısmında ince çizikler gözüküyor sanırım aracınıza birisi sürtmüş. Mini onarım varsa ordan yaptırın ama arkadaşların dediği gibi orjinal renkden Genelde Serviste Şase nodan çıkıyor boya yaptırabilir ve rutuş fırçası ile inceden kapatabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Çözüm Özgen Acar 15 Ağustos 2016 Çözüm Paylaş 15 Ağustos 2016 Bence rotusle ugrasmayin derim servise basvurun olmadi yeniden boyatin cingarcikarin derim bence birisi sürtmüş boya çıkmış hocam neyine cıngar çıkartacak onu anlamadım 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun 15 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2016 Servise gittim mini onarımdan hallediyim diye, dosya açmaya bile gerek yok dediler ve hallettiler. İsterseniz de size biraz boya verelim lazım olursa uygularsınız dediler, skodanın servisleri için iyi şeyler söylemiyorlardı fakat ben ilk intiba olarak çok beğendim. Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 15 Ağustos 2016 Paylaş 15 Ağustos 2016 (düzenlendi) Servise gittim mini onarımdan hallediyim diye, dosya açmaya bile gerek yok dediler ve hallettiler. İsterseniz de size biraz boya verelim lazım olursa uygularsınız dediler, skodanın servisleri için iyi şeyler söylemiyorlardı fakat ben ilk intiba olarak çok beğendim. fırçayla rötuş yaptılar değil mi. Bunu ford servisi bile yapıyor 15 Ağustos 2016 tarihinde Serkan Aktay tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts