Misafir 12 Ağustos 2016 Paylaş 12 Ağustos 2016 Mükremin Kocataşkın yazdı: Saat güzel, inşallah bir gün fotoğraf çekebilen bir telefonun da olur. Niyetliyim abi. İnşallah.. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ağustos 2016 Paylaş 12 Ağustos 2016 (düzenlendi) Şu an kolumdaki bu.İnsan zekasının doruk yaptığı bir makina olarak gördüğüm mekanik saatlere hep hayranlık duyarım. Özellikle kadranda pandülü görünen saatler ilgimi çeker. Buradaki gümrük satış mağazasından taklit ürünlerden bir kaç tane aldım. Duruma göre kullanıyorum. 12 Ağustos 2016 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Semih İzgi 12 Ağustos 2016 Paylaş 12 Ağustos 2016 Evren İskent yazdı: Satilik saat konusuna sigmayacak kadar ilgi ve alakanin oldugunu gorerek konuyu baslatiyorum. Tavsiye ve bilgi mahiyetinde guzel paylasimlar olacaktir. Saygilarimla. Aynı konuyu dün açmayı düşündüm Dedim yediğimiz içtiğimize kadar paylaşıyoruz. Neden tek aksesuarımız olan kol saatimiz için konumuz yok... Vay canına çok şaşırdım. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ağustos 2016 Paylaş 12 Ağustos 2016 (düzenlendi) Semih İzgi yazdı: Aynı konuyu dün açmayı düşündüm Dedim yediğimiz içtiğimize kadar paylaşıyoruz. Neden tek aksesuarımız olan kol saatimiz için konumuz yok... Vay canına çok şaşırdım. Yüzük de var. Kıymetli bir dostumun hatırası, tespih de var.[emoji4] 12 Ağustos 2016 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Semih İzgi 12 Ağustos 2016 Paylaş 12 Ağustos 2016 Mükremin Kocataşkın yazdı: Yüzük de var. Mükremin abi ''Bekarken takıyorsan aksesuar evliyken takıyorsan tasmadır'' derdi Servet Aydın. Ne diyorsun bu işe? 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 12 Ağustos 2016 Paylaş 12 Ağustos 2016 Semih İzgi yazdı: Mükremin abi ''Bekarken takıyorsan aksesuar evliyken takıyorsan tasmadır'' derdi Servet Aydın. Ne diyorsun bu işe? Sorunun muhatabı değilim ama; boşa KİNG demiyoruz yahu.. Umman umman.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ağustos 2016 Paylaş 12 Ağustos 2016 Semih İzgi yazdı: Mükremin abi ''Bekarken takıyorsan aksesuar evliyken takıyorsan tasmadır'' derdi Servet Aydın. Ne diyorsun bu işe? Servete selamlar olsun. Fotoyu sonradan ekledim, kastettiğim alyans değil, "yüzük" parmağımda da, boynumda da gururla taşırım. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ağustos 2016 Paylaş 12 Ağustos 2016 Saat denince aklıma gelen ilk model, askerde kullandım, baya kahrımı çekti, toz çamur sıcak soğuk banamısın demedi. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 12 Ağustos 2016 Paylaş 12 Ağustos 2016 3 adet kıymetli bebeğim var. Seiko/pulsar ürünlerini çok severek kullanıyorum. Pulsar seiko'nun alt segment markası lakin kalibreler mekanizmalar ve materyal kalitesi aynı. Mesela Konuyu açan Evren abimin seiko mekanizması benim ilk sıradaki saatim ile aynı. Diğer fotoğraflarını yakında paylaşırım. 1 Yorum bağlantısı
Necat Ertan 12 Ağustos 2016 Paylaş 12 Ağustos 2016 Yaklaşık 5 - 6 yıl önce aldığım Seiko Modeli. 100 yıl boyunca artık yıllar dahil saatin tarihini ayarlama gereği olmuyor. Pilsiz, kol hareketinden şarj oluyor. Uzun süre kullanmayınca saat uyku moduna geçiyor ve akrep yelkovanını durduruyor. Hareket ettirdiğiniz anda olması gereken saate kendini ayarlıyor. Eşimin 3 yıl önce hediye ettiği Slazenger Saatim. Herhangi bir özelliği yok. Görüntüsü çok hoşuma gidiyor. 2000 li yıllarda Üniversite öğrencisiyken aldığım Seiko Titanium Serisi Saatim. İnanılmaz Hafif. Hala kullanıyorum. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ağustos 2016 Paylaş 12 Ağustos 2016 80'li yıllarsa Seiko kare saat çıkarmış epey satmıştım babam ile işportacılık yaptığımız zamanda. O yılların saatleri esfanedir Benim en büyük sıkıntım, saati taşıyacak bileğe sahip olmamam. Kız bileği gibi ince saat uydurmak epey zor oluyor 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 12 Ağustos 2016 Paylaş 12 Ağustos 2016 (düzenlendi) Saatlere çok hevesliydim 2000 yılında sol kolum kırılıp da platin takılana kadar Saati sağ koluma takmayı denedim ama olmadı hiç rahat edemedim sol kolumda da hangi saati takarsam takayım belli bir süre sonra ağrı yapıyor. Bu yüzden saat takmayı istemeyerekte olsa bırakmak zorunda kaldım. Kaza yaptığımda kolumda bu saat vardı hiç bir şey olmamıştı. Hala duruyor bu saatim ama kullanamıyorum.. 12 Ağustos 2016 tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Ağustos 2016 Paylaş 12 Ağustos 2016 (düzenlendi) Bendekiler bunlar... Quantum Barracuda Z939 Swatch Irony Quantum TAF26G Timex T2n721 Lacoste Hislon 12 Ağustos 2016 tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ağustos 2016 Paylaş 12 Ağustos 2016 Benim de kullandıklarım bunlar. Fossil Fs4493 SWATCH IRONY Blustery YCS438G Casio g-shock ga100 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 12 Ağustos 2016 Paylaş 12 Ağustos 2016 Gözbebeğim ve favorim. Aynısından Kuzenime de almıştım. Saat kardeşliği 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 12 Ağustos 2016 Paylaş 12 Ağustos 2016 Saat ve kalem kullanmayi bende seviyorum. 4 saatim var guzel diyebilecegim, hepsini verip temizletip bakim yapma zamani geldi. Semih İzgi yazdı: Gözbebeğim ve favorim. Aynısından Kuzenime de almıştım. Saat kardeşliği Cok guzelmis, temizligini ve kilcal cizikleri nasil temizliyorsun ? 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ağustos 2016 Paylaş 12 Ağustos 2016 Birisi Cenk'i konudan uzaklaştırabilir mi ? 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Ağustos 2016 Paylaş 12 Ağustos 2016 Niye yav? Alacağım saatleri kararlaştırıyorum. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 12 Ağustos 2016 Paylaş 12 Ağustos 2016 Evren İskent yazdı: Uzun sure kullandigim saatlerden biri. 2010 yilindan once aldim. Faturasina bakmam lazim. Cok severek aldim. Safir cam cizilmez. Hassas kronometre ile sportura ozelliklerini tasir. Cok begenerek kullandigim icin Kıbrıs'a giderken yeni aldigim Orient'i degil bunu taktim. Yoksa eve giren hirsiz Orient yerine Seiko'yu calmis olacak ve size ilk saat olarak 2. Fotograftakini tanitiyor olacaktim:) Genelde tercihimi kronometreli, takvimli, cam genisligi ile esit buyuklukte olamayan kadrana sahip saatlerle yapiyorum. Kadranla cam arasinda kalan saat isaretlerinin yanindaki verev bolum bence saate derinlik katiyor. Kadranin da kendinden desenli olmasina gayret ederim ama her zaman bu modelleri bulmak mumkun degil. Saatte fiyat sinirim 1.500tl civaridir. Daha yukseklerini gelir/performans olarak dusunuyorum. Benim kriterim fiyat/performans:) Saygilarimla. evren hocam aynı saati kullanıyoruz heralde. 1 Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 12 Ağustos 2016 Paylaş 12 Ağustos 2016 Saatleri severim ama çok da meraklısı değilim. Camını, mekanizmasını falan da çok bilmem. Soldakini yıllar önce arkadaşım hediye etti. En çok da onu takarım, gerek kasa gerek cam olarak çok sağlam. Ortadaki eşimin hediyesi, sağdakini de evlenirken almıştım. En az da onu takarım, metal kasayı çok sevmiyorum. 1 tane de r.l. polo vardı, onu çarptırdım.[emoji4] Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Ağustos 2016 Paylaş 12 Ağustos 2016 (düzenlendi) bunlar şuan yanımda olanlar, swatch un pili bitik ve bu caiso protrek prg-50 titanium, birde citizen chrono vardı evde, bulamıyorum ama 12 Ağustos 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ağustos 2016 Paylaş 12 Ağustos 2016 Bunlari da ekleyelim. Ilki Lorus. Bu da Seiko markasidir. Hem analog, hem dijital bir saat. Bu ds sevdigim casiolardan biri. Kendi aydinlatmasi Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ağustos 2016 Paylaş 12 Ağustos 2016 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Niye yav? Alacağım saatleri kararlaştırıyorum.Ne niyesi be. Sonra evle papaz oluyorum her çarşı dönüşü 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts