Ömer Bilgen 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 (düzenlendi) aracım lpg de iken 1800 -2200 devir arasında hızlanmak için gaza bastığımda araçta titreme oluyor. bunun nedenini bilen var mı? benzinde aynı sorun olmuyor. 9 Ağustos 2016 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Anlam yanlışı düzeltildi. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 Ateşleme sistemi kaynaklı olabilir. Herhangi bir arıza kodu falan veriyor mu araç? Yorum bağlantısı
Ömer Bilgen 9 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2016 ateşleme arızası olduğunda benzinde de yapması gerekmiyor mu ? bugün bağlatayım bilgisayara bakayım bir hata var mı diye Yorum bağlantısı
Kemal Mert 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 Açıklık getirelim, sorun her iki yakıtta da oluyor mu, yoksa sadece gazda oluyor benzinde olmuyor mu? Yorum bağlantısı
Kemal Mert 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 lgp kalibrasyonu yaptırın, muhtemelen karışım hatası çıkacak bilgisayara bağladığınızda, lpg sistemi hangi marka ve lpg de tüketim ölçüleriniz bu sıkıntı beraberinde arttı mı? Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 ateşleme arızası olduğunda benzinde de yapması gerekmiyor mu ? bugün bağlatayım bilgisayara bakayım bir hata var mı diye Yukarıda "benzinde aynı sorun oluyor" demenize istinaden yazmıştım. İlk olarak Lpg ayarlarının kontrolü, bakımı ve filtre değişimi ile başlayabilirsiniz. aracım lpg de iken 1800 -2200 devir arasında hızlanmak için gaza bastığımda araçta titreme oluyor. bunun nedenini bilen var mı? benzinde aynı sorun oluyor Yorum bağlantısı
Ömer Bilgen 9 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2016 (düzenlendi) yeni değiştirdim filtreleri devam ediyor. bu arada lpg sistemim atiker marka 9 Ağustos 2016 tarihinde Ömer Bilgen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kemal Mert 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 Regulatörü ve lpg enjektörlerine baktırın, gaz ayarı revize edilsin. Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 Biraz daha bekleyip benzinde de yapmaya başlıyorsa ateşleme seçeneği öne çıkar. Bende öyle olmuştu. Yorum bağlantısı
Özgen Acar 10 Ağustos 2016 Paylaş 10 Ağustos 2016 ucuz olandan bujilerden başlayın kontrole Yorum bağlantısı
Recommended Posts