Onur_Aydın 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 Aracın arka kampana balatalar bittiği için değiştirdim yeni balatalarda nerdeyse 1 hafta olacak hala ötüyor ve çok rahatsız ediyor bunun bi çözümü varmı yada neyapmak gerekir. Yorum bağlantısı
Kemal Mert 28 Temmuz 2016 Paylaş 28 Temmuz 2016 Onur kardeş, alışma süresi olabilir, bu da istenmedik şekilde ses veya başka rahatsız edici durumda sonuç doğurabilir. Birşey yapmayın bu şekilde kullanın biraz daha. Sonrasında geçmez ise baktırırsınız. Kullanılan balata markası neydi bu arada ve frenlemede sorun var mı? Yorum bağlantısı
Onur_Aydın 30 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2016 (düzenlendi) Onur kardeş, alışma süresi olabilir, bu da istenmedik şekilde ses veya başka rahatsız edici durumda sonuç doğurabilir. Birşey yapmayın bu şekilde kullanın biraz daha. Sonrasında geçmez ise baktırırsınız. Kullanılan balata markası neydi bu arada ve frenlemede sorun var mı? kemal abi yazdığım tarihten itibaren kullanıyorum hala ses gitmedi hatta arttı bile diyebiliriz marksını hatırlamıyorum hep sattığımız ürün dediler klişe bir lafla, fren performansı iyi gayet iyi ama ses çok rahatsız edici 30 Ağustos 2016 tarihinde Onur_Aydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Muhterem Çiftçi 30 Ağustos 2016 Paylaş 30 Ağustos 2016 Motorcraft marka taktirmistim ben hiç bir ses yapmadı, 50 tl idi bosch marka olan o tarihte, ben 115 TL ye motorcraft marka taktirmistim, çünkü sizin bahsettiğiniz şekilde şikayetler olduğunu duymuştum. Maksadım marka kötülemek ya da iyilemek değil,sadece orjinalinde olan parçaları alıp kullanmak daha sonra sıkıntı yaşamamak. Ayrıca balata değişiminde kampanalar taşlandi mı Yorum bağlantısı
Kemal Mert 30 Ağustos 2016 Paylaş 30 Ağustos 2016 kemal abi yazdığım tarihten itibaren kullanıyorum hala ses gitmedi hatta arttı bile diyebiliriz marksını hatırlamıyorum hep sattığımız ürün dediler klişe bir lafla, fren performansı iyi gayet iyi ama ses çok rahatsız ediciBaktirmanizda fayda var adam binsin sürsün ve duysun sesi. Belki fren sisteminde mevcut olan bir metal deyip sürtünme sesi yapabilir. Belki de fren sandığınız sıkıntı başka bir sebepten kaynaklanabilir. Fren dışında jantdan olabilir akstan olabilir lastik surtmesi olabilir teker bilyelerinden bile olabilir. Detaylı baktirin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts