Mesut Aybek 25 Mayıs 2017 Paylaş 25 Mayıs 2017 Mais Jannataliyev yazdı: Aslında fazladan veya kullanılmaya sol ön cam rüzgarlığı olan varsa talibim.:) Genişlet Malesef bende Yok. 1 Yorum bağlantısı
Anıl Mert 25 Mayıs 2017 Paylaş 25 Mayıs 2017 Onur Boga yazdı: Banada havuzlu paspas lazım. Varmı alan kullanan memnun olan? Llocker kullanıyorum gayet memnunum Yorum bağlantısı
mahir akman 25 Mayıs 2017 Paylaş 25 Mayıs 2017 Onur Boga yazdı: Banada havuzlu paspas lazım. Varmı alan kullanan memnun olan? Genişlet ben bugün aldım 4d havuzlu paspas kauçuk gayet güzel durdu arabada Yorum bağlantısı
Onur Boga 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 mahir akman yazdı: ben bugün aldım 4d havuzlu paspas kauçuk gayet güzel durdu arabadaLink atabilir misiniz? Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 arkadaşlar yokmudur bana yardımcı olacak? bu rüzgarlıkları çıkardıktan sonra o kalan çift taraflı bantın izlerini ne ile çıkarabilirim? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 Mais Jannataliyev yazdı: arkadaşlar yokmudur bana yardımcı olacak? bu rüzgarlıkları çıkardıktan sonra o kalan çift taraflı bantın izlerini ne ile çıkarabilirim? Genişlet Gazyağı, zift sökücü tarzı ürünler izleri alacaktır. Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 Köksal Yılmaz yazdı: Gazyağı, zift sökücü tarzı ürünler izleri alacaktır. Genişlet Köksal abi dediklerine bakıcam. Fakat sen daha iyi bilirsin diye soruyorum benzinli bezle veya araba pastası ile çıkar mı? birisi öyle bişey demişti sanki bana. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 Mais Jannataliyev yazdı: Köksal abi dediklerine bakıcam. Fakat sen daha iyi bilirsin diye soruyorum benzinli bezle veya araba pastası ile çıkar mı? birisi öyle bişey demişti sanki bana. Genişlet Benzini karıştırma tehlikeli olabilir, pasta ile çıkar ancak şöyle düşün, pasta aşındırıcı benim tavsiye ettiklerim çözücü ürünler. yapıştırdığın yer folyo ise pasta matlık yapabilir, öncelikle daha hafif çözücü ürünler uygula Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 Köksal Yılmaz yazdı: Benzini karıştırma tehlikeli olabilir, pasta ile çıkar ancak şöyle düşün, pasta aşındırıcı benim tavsiye ettiklerim çözücü ürünler. yapıştırdığın yer folyo ise pasta matlık yapabilir, öncelikle daha hafif çözücü ürünler uygula Genişlet Tamamdır .tedarik edip deneyeceğim hemen. Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 sunplex marka kullandım çift taraflı bantla düzgün montaj yapılırsa sıkıntısız kullanabilirsiniz ... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 Mais Jannataliyev yazdı: Mehmet abi,kendi üzerinde olan çift taraflı bantla yapıştırdım. Genişlet Wd40 çözer çift taraflı bantı... Alabildiğiniz kadar kabasını alıp, sonra wd40 ile temizleyebilirsiniz.. Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 Mehmet Ozyurek yazdı: Wd40 çözer çift taraflı bantı... Alabildiğiniz kadar kabasını alıp, sonra wd40 ile temizleyebilirsiniz.. Genişlet Valla bu Wd40 ne işe yaramıyorsa artık. Her eve,arabaya lazım)) 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 Mais Jannataliyev yazdı: Valla bu Wd40 ne işe yaramıyorsa artık. Her eve,arabaya lazım))Her sorunda. İlk önce wd40 deneyebilirsiniz. Çift taraflı bant için ben denemiş ve başarılı olmuştum Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 29 Mayıs 2017 Paylaş 29 Mayıs 2017 Peki abiler bu rüzgarlığın alt kısmı yapışmayıp boş kalınca ben kapı direk çıtasının oraya şeffaf silikon sıkmıştım şimdi o silikonu tam çıkaramıyorum. Tırnakla felan denedim çok uğraştırıcak. Bu neyle çıkar peki? Yorum bağlantısı
Tugay YILMAZ 30 Mayıs 2017 Paylaş 30 Mayıs 2017 Mais Jannataliyev yazdı: Peki abiler bu rüzgarlığın alt kısmı yapışmayıp boş kalınca ben kapı direk çıtasının oraya şeffaf silikon sıkmıştım şimdi o silikonu tam çıkaramıyorum. Tırnakla felan denedim çok uğraştırıcak. Bu neyle çıkar peki? Genişlet Rüzgarlıkları nereye yapıştırdınız ? Ben kendi aracımda camın hemen üstündeki plastiğe yapıştırmıştım sökerken iz bıraksada plastik sonuçta boyaya zarar vermektense plastik bi şekilde değişir diye. Çalıştığım firmada ölçüm cihazlarını temizlemek için arkadaşlar saf %96 oranında alkol kullanıyorlar bir çok şeyde faydalı oluyor. Saf alkolü vatandaş olarak tedarik edemezsin ama kolonyadada %60 alkol var deneyebilirsin. WD 40 yağlı bir ürün bunun yerine contac cleanerlar var yağsız bunlardan deneyebilirsin. Sonuçları burda görüntülü paylaşırsanız sevinirim ben dahil herkes fikir sahibi olur. Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 21 Temmuz 2017 Paylaş 21 Temmuz 2017 Geçenlerde yine denedim o çıtalardan çıkarmayı biraz leke kaldı. Sanki çıtanın rengi atmış artık. O yüzden tekrardan cam rüzgarlığı taktırmak istiyoru. En azından aynı yerleri kapatır. Benim Ustaya ihtiyacım var. Bu malzemeyi alacam ve kendisi yapıştıracak. Var mıdır böyle bir yer Şaşmazda? Yorum bağlantısı
Anıl Mert 21 Temmuz 2017 Paylaş 21 Temmuz 2017 Mais Jannataliyev yazdı: Geçenlerde yine denedim o çıtalardan çıkarmayı biraz leke kaldı. Sanki çıtanın rengi atmış artık. O yüzden tekrardan cam rüzgarlığı taktırmak istiyoru. En azından aynı yerleri kapatır. Benim Ustaya ihtiyacım var. Bu malzemeyi alacam ve kendisi yapıştıracak. Var mıdır böyle bir yer Şaşmazda?Ustalık istemez yapı malzemesi satılan yerlerde şeffaf silikon bant diye geçen banttan alın üzerindeki yapışkanlı çıkartıp bunu yapıştırın sonra montaj yapın. Söktüğünüz zaman da iz bırakmaz bunlar parmak ile ovalayip çıkar yıllardır kullanırım uçan kopan olmadı daha Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 21 Temmuz 2017 Paylaş 21 Temmuz 2017 Anıl Mert yazdı: Ustalık istemez yapı malzemesi satılan yerlerde şeffaf silikon bant diye geçen banttan alın üzerindeki yapışkanlı çıkartıp bunu yapıştırın sonra montaj yapın. Söktüğünüz zaman da iz bırakmaz bunlar parmak ile ovalayip çıkar yıllardır kullanırım uçan kopan olmadı daha Genişlet Herhalde çift taraflı bantlardan demek istediniz dimi? Sanayi tipi fön makinesi ile yapılınca daha sağlam oluyor diye biliyorum oyüzden soruyorum. Bir kere dilim yandı)) Yorum bağlantısı
Anıl Mert 21 Temmuz 2017 Paylaş 21 Temmuz 2017 Evet Buda çift taraflı ama şeffaf silikon Yorum bağlantısı
Özkan Yenigün 21 Temmuz 2017 Paylaş 21 Temmuz 2017 Daha Dün Söktüm...Seven seviyor ama ben sevemedim... Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 21 Temmuz 2017 Paylaş 21 Temmuz 2017 Anıl Mert yazdı: Evet Buda çift taraflı ama şeffaf silikon Genişlet Hangi markayı öneririsiniz? Özkan Yenigün yazdı: Daha Dün Söktüm...Seven seviyor ama ben sevemedim... Genişlet Ben sevmiştim ama olmasada olurdu. Eskileri söktükten sonra iz kalınca tekrardan takmak istedim izleri kapatmak için. Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 31 Temmuz 2017 Paylaş 31 Temmuz 2017 Huylu huyundan vazgeçmez. Gittim tekrardan yenisini aldım bu sefer adamlara dedim bak ha Fönle ısıt öyle yap. O da ürünün üzerindeki çift bantı ısıtarak yaptı. bugun Farkettim Anıl Mert arkadaşın da söylediği gibi üzerindeki bantlar beş para etmez. Biraz zaman geçsin iyi bir bant alıp tekrardan yaptıracağım. Yorum bağlantısı
Adem Öztürk 16 Ağustos 2017 Paylaş 16 Ağustos 2017 Ford'un sitesinde kendi orjinal yarı şeffaf ruzgarliklar var hiç deneyen gören varmı, sanırım yapıştırmalı değil direk kanala oturuyo gibi geldi bana Yorum bağlantısı
Adem Öztürk 16 Ağustos 2017 Paylaş 16 Ağustos 2017 http://www.fordaksesuar.com/Mob/focus/2008/konfor/konfor-%C3%BCr%C3%BCnleri/cam-r%C3%BCzgarl%C4%B1klar%C4%B1/1365003 Yorum bağlantısı
Recommended Posts