İsmail Sefer 20 Temmuz 2016 Paylaş 20 Temmuz 2016 Hayırlı günler arkadaşlar. Focus 2 aracım için cam rüzgarlığı almak istiyorum. Kullanıp memnun kaldığınız marka var ise markasını veya internet linkini paylaşırsanız sevinirim. Biraz araştırma yaptım Tarz, Carat, Sunplex, Elf vs. markalar var. Ne önerirsiniz? 1 Yorum bağlantısı
İlker Özkan 20 Temmuz 2016 Paylaş 20 Temmuz 2016 ben c max a taktım yolda söküldü tavsiye etmem. Yorum bağlantısı
İsmail Sefer 20 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2016 Trabzon gibi bol yağışlı bi şehirde sanki şart gibi. Ama takmak istememin asıl sebebi pencereden rüzgar sesi çok geliyor. Rüzgar sesine faydası olur mu acaba? Yorum bağlantısı
Uğur Şahinbaş 20 Temmuz 2016 Paylaş 20 Temmuz 2016 Sunplex aldım kendim taktım dikkatlice. Keleşoğlundan kaliteli bir plastik. Şık ve sağlam. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
İsmail Sefer 21 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2016 Uğur Ulabatayruk yazdı: Sunplex aldım kendim taktım dikkatlice. Keleşoğlundan kaliteli bir plastik. Şık ve sağlam. Arabanın bi resmini paylaşırsan sevinirim. Şekil üstünde görmek daha iyi fikir verir Yorum bağlantısı
Misafir 21 Temmuz 2016 Paylaş 21 Temmuz 2016 ismail sefer yazdı: Trabzon gibi bol yağışlı bi şehirde sanki şart gibi. Ama takmak istememin asıl sebebi pencereden rüzgar sesi çok geliyor. Rüzgar sesine faydası olur mu acaba? Tam tersi daha çok rüzgar sesi yapar. Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 21 Temmuz 2016 Paylaş 21 Temmuz 2016 Bende bugün taktirdim sunplex 50 tl 2 Yorum bağlantısı
İsmail Sefer 22 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2016 Teşekkürler Uğur hocam resimler için. Hakan beyin dediği gibi rüzgar sesi yapıyor mu 100-120 km arası hızlarda? Yorum bağlantısı
Uğur Şahinbaş 22 Temmuz 2016 Paylaş 22 Temmuz 2016 Dikkatli dinlemedim ama rahatsız etmedi demek. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
İsmail Sefer 22 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2016 Mustafa Boz yazdı: Bende bugün taktirdim sunplex 50 tl Mustafa, dinleme fırsatın oldu mu pencerelerde rüzgar sesi yapıyor mu? Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 22 Temmuz 2016 Paylaş 22 Temmuz 2016 Ben de kullanıyorum rüzgar sesi yapıyor. Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 23 Temmuz 2016 Paylaş 23 Temmuz 2016 ismail sefer yazdı: Mustafa, dinleme fırsatın oldu mu pencerelerde rüzgar sesi yapıyor mu?Uzun yol şansım olmadi daha Yorum bağlantısı
Adem Öztürk 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 Mustafa Boz yazdı: Bende bugün taktirdim sunplex 50 tl Yakışmış aynı renk sedan kasa bendede var, arkadaşlarında bahsettiği gibi ciddi manada ses yapiyormu acaba, birde bu yarı saydammı yoksa tam koyu siyahmı ismail sefer yazdı: Hayırlı günler arkadaşlar. Focus 2 aracım için cam rüzgarlığı almak istiyorum. Kullanıp memnun kaldığınız marka var ise markasını veya internet linkini paylaşırsanız sevinirim. Biraz araştırma yaptım Tarz, Carat, Sunplex, Elf vs. markalar var. Ne önerirsiniz? SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 Adem Öztrk yazdı: Yakışmış aynı renk sedan kasa bendede var, arkadaşlarında bahsettiği gibi ciddi manada ses yapiyormu acaba, birde bu yarı saydammı yoksa tam koyu siyahmı SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Aman aman Ses yapmaz düzgün yapistirildigi taktirde. 120 km ile giderken de cam açılmaz diye düşünüyorum.Buda benim aracım. 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum ruzgarliklari.. 1 Yorum bağlantısı
Burak Koca 30 Ağustos 2016 Paylaş 30 Ağustos 2016 Samet Daz yazdı: Aman aman Ses yapmaz düzgün yapistirildigi taktirde. 120 km ile giderken de cam açılmaz diye düşünüyorum. Buda benim aracım. 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum ruzgarliklari.. Hocam 160-180 Km aralığına kadar kapatmıyorum ben camı, hafifde olsa açık duruyor. 120 Km'de baya açık olsada problem olmuyor Bu arada aracın görüntüsünü olumsuz yönde etkilediği için rüzgarlık kullanmıyorum. Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 19 Nisan 2017 Paylaş 19 Nisan 2017 arkadaşlar bende mugen rüzgarlık aldım. Fakat normal bşekilde yapıştırmayı düşünüyodum. Fakat biraz araştırma yaptım fön makinesi olmadan denemeyin felan demişler. Sizce fön makinesi şart mı? Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 24 Mayıs 2017 Paylaş 24 Mayıs 2017 Merhabalar. Arkadaşlar geçenlerde cam rüzgarlığı aldım. kendim yapıştırmak istedim ve yaptım fakat iyi yapışmadığı için bugun 150 ile felan giderken sol ön rüzgarlık yarıdan parçalandı. Şimdi en önemlisi ise ben bunları çıkardığımda kalan izleri nasıl temizleyebilirim? Var mıdır bir bilgisi olan? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Mayıs 2017 Paylaş 24 Mayıs 2017 Mais Jannataliyev yazdı: Merhabalar. Arkadaşlar geçenlerde cam rüzgarlığı aldım. kendim yapıştırmak istedim ve yaptım fakat iyi yapışmadığı için bugun 150 ile felan giderken sol ön rüzgarlık yarıdan parçalandı. Şimdi en önemlisi ise ben bunları çıkardığımda kalan izleri nasıl temizleyebilirim? Var mıdır bir bilgisi olan? Genişlet Neyle yapıştırmıştınız.. bu önemli.. ? Yorum bağlantısı
Mesut Aybek 24 Mayıs 2017 Paylaş 24 Mayıs 2017 Ben bu rüzgarlık işine heves ettim aldım taktım ama çok kötü bir şekilde rüzgar sesi vardı. Şehir içi iyi ama uzun yolda hiç kullanışlı değil.. tavsiye etmiyorum. Bu arada emmi bağıra bağıra tapatalk imzanızı kaldırın diyor sayın abiler.. [emoji2] Bu konuda 2 kişinin imzası hala duruyor..[emoji5]Saygılar.. 2 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 25 Mayıs 2017 Paylaş 25 Mayıs 2017 Mehmet Ozyurek yazdı: Neyle yapıştırmıştınız.. bu önemli.. ? Genişlet Mehmet abi,kendi üzerinde olan çift taraflı bantla yapıştırdım. Mesut Aybek yazdı: Ben bu rüzgarlık işine heves ettim aldım taktım ama çok kötü bir şekilde rüzgar sesi vardı. Şehir içi iyi ama uzun yolda hiç kullanışlı değil.. tavsiye etmiyorum. Bu arada emmi bağıra bağıra tapatalk imzanızı kaldırın diyor sayın abiler.. Bu konuda 2 kişinin imzası hala duruyor.. Saygılar.. Genişlet Aslında fazladan veya kullanılmaya sol ön cam rüzgarlığı olan varsa talibim.:) Yorum bağlantısı
Onur Boga 25 Mayıs 2017 Paylaş 25 Mayıs 2017 Banada havuzlu paspas lazım. Varmı alan kullanan memnun olan? Yorum bağlantısı
Recommended Posts