Hüseyin Kuvvet 19 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2016 Biliyoruz da yazıyoruz herhalde.. . Geçmiş olsun bir nebze olsun sevindim senin adına. Allah tekrarını göstermesin.. Adamsın sen abi : ) çok teşekkur ediyorum Amin abi abi. Mevlam kimseye göstermesin cok sikintili bi donem.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 (düzenlendi) Aynısı geçen sene bana olmuştu, sağ daki araç benzinlige girmeye çalışınca çok pis vurmuştum[emoji5]benimde karşı tarafa vermişlerdi, ben bir far birde kaput ucu ile atlatmıştım, geçmiş olsun en büyük kazamız bu olsun, birde; kaza tutanagında mümkün olduğunca çarptım geldi bana vurdu yerini; şu esnada kaza gerçekleşti gibi ılımlı cümleler daha saglıklı olur[emoji5] 19 Temmuz 2016 tarihinde Süleyman Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 Geçmiş olsun tekrar. Sonuca sevindim senin adına.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet 19 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2016 Aynısı geçen sene bana olmuştu, sağ daki araç benzinlige girmeye çalışınca çok pis vurmuştum[emoji5]benimde karşı tarafa vermişlerdi, ben bir far birde kaput ucu ile atlatmıştım, geçmiş olsun en büyük kazamız bu olsun, birde; kaza tutanagında mümkün olduğunca çarptım geldi bana vurdu yerini; şu esnada kaza gerçekleşti gibi ılımlı cümleler daha saglıklı olur[emoji5] sana da cok geçmiş olsun abi.. ilk kazam, ilk tutanagim o korku heyecanla abi iste.. : ) Yorum bağlantısı
Recommended Posts