Şahin Topaloğlu 9 Eylül 2016 Paylaş 9 Eylül 2016 Cıks beğenmedim. Bu arabanın direksiyon göbeği dönmüyor arkadaş. sana yakışmaz..... 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 9 Eylül 2016 Paylaş 9 Eylül 2016 (düzenlendi) Ersel abi hayırlı olsun yeni gördüm kusura bakma. Maşallah Hemde kocaman Maşallah. Edit: T9 azizliği 9 Eylül 2016 tarihinde Gökhan Albayrak tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 9 Eylül 2016 Paylaş 9 Eylül 2016 Hayırlı olsun Ersel güzel günlerde kullan. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 9 Eylül 2016 Yazar Paylaş 9 Eylül 2016 Cıks beğenmedim. Bu arabanın direksiyon göbeği dönmüyor arkadaş. sana yakışmaz..... Senin canın sağolsun be gardaşım. Senin için göbeği dönen araba alırız. Vaaayy Vayyyy ya Ersel abi hayırlı olsun yeni gördüm kusura bakma. Maşallah Hemde kocaman Maşallah. Edit: T9 azizliği Sağol kardeşim çok çok daha iyileri senin olsun. Hayırlı olsun Ersel güzel günlerde kullan. Çok sağol dostum. Allah razı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Eylül 2016 Yazar Paylaş 10 Eylül 2016 E Zeki Müren nerede?[emoji53] Orası biraz muamma ama olsun o bizi görecek. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Eylül 2016 Paylaş 10 Eylül 2016 Ersel abi,çok güzel nokta atışları yapıyorsun.güzel günlerde kullanın abi. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Eylül 2016 Yazar Paylaş 10 Eylül 2016 Ersel abi,çok güzel nokta atışları yapıyorsun.güzel günlerde kullanın abi. Eyvallah kardeşim benim Beybi Beybi yaaa 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Eylül 2016 Yazar Paylaş 10 Eylül 2016 İyi günlerde kullan. Eyvallah çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 12 Eylül 2016 Yazar Paylaş 12 Eylül 2016 Resmen ateş ediyorrr maşallah Çok teşekkür ederim Ali sağol. Yorum bağlantısı
Fatih Kasa 15 Eylül 2016 Paylaş 15 Eylül 2016 Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.Aklımda olan bir araç. Özellikle süspansiyon sistemi. Güzel günlerde kullanın... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Eylül 2016 Paylaş 16 Eylül 2016 Hayirli olsun. Araca gorsellik katmis. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 16 Eylül 2016 Yazar Paylaş 16 Eylül 2016 Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.Aklımda olan bir araç. Özellikle süspansiyon sistemi. Güzel günlerde kullanın... Çok teşekkür ederim Allah gönlünüze göre versin. Multimedianı iyi günlerde oynat abi... Sağolasın Hayirli olsun. Araca gorsellik katmis. Saygilarimla. Bence güzel oldu Evren. Ses kalitesi de kötü değil. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Eylül 2016 Paylaş 16 Eylül 2016 Çok teşekkür ederim Allah gönlünüze göre versin. Sağolasın Bence güzel oldu Evren. Ses kalitesi de kötü değil. Siz guzel oldu diyorsaniz ses de guzellesmistir:) Ben genelde bu cin mallarina soguk baktigim icin ses konusunda yorum yapmamistim, eksik bölün sizin yorumunuzla tamamlanmis.Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 16 Eylül 2016 Yazar Paylaş 16 Eylül 2016 Siz guzel oldu diyorsaniz ses de guzellesmistir:) Ben genelde bu cin mallarina soguk baktigim icin ses konusunda yorum yapmamistim, eksik bölün sizin yorumunuzla tamamlanmis. Saygilarimla. Netice de bir pioneer değil. Ama yine de diğer Avgo gibi navimaster gibi daha önce kullandığım ürünlerle karşılaştırdığında bariz farkla daha iyi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Eylül 2016 Paylaş 16 Eylül 2016 Arabadaki yalıtım daha iyi olabilir mi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 16 Eylül 2016 Yazar Paylaş 16 Eylül 2016 Arabadaki yalıtım daha iyi olabilir mi Olabilir abi. Son dönemde kullandığım en sessiz araba maşallah Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 19 Eylül 2016 Yazar Paylaş 19 Eylül 2016 Dururken bizimkinde de ses yok. Biz de giderken de yok abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts