O.Yücel Çetin 4 Temmuz 2016 Paylaş 4 Temmuz 2016 Fevkaladenin fevkinde. Fiyatına göre mükemmel otomobil. Güzel günlerde kullanman dileğiyle Abi. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2016 Fevkaladenin fevkinde. Fiyatına göre mükemmel otomobil. Güzel günlerde kullanman dileğiyle Abi. Sağol kardeşim. Daha iyileri senin olsun. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Temmuz 2016 Paylaş 4 Temmuz 2016 Hayırlı olsun abi, biraz araştırınız demişsin neyi araştırıcaz [emoji16] Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2016 Hayırlı olsun abi, biraz araştırınız demişsin neyi araştırıcaz [emoji16] Nerede demişim Yorum bağlantısı
Sezer Pamukçu 4 Temmuz 2016 Paylaş 4 Temmuz 2016 hayırlı uğurlu olsun. ALLAH güle güle binmeyi nasip etsin inşALLAH. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 4 Temmuz 2016 Paylaş 4 Temmuz 2016 Abi kendine bayram hediyesi almışsın. Hayırlı olsun. Güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 4 Temmuz 2016 Paylaş 4 Temmuz 2016 Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah Ersel 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Temmuz 2016 Paylaş 4 Temmuz 2016 Güzel günlerde kullan abim, 1.6 ehdi yarı otm niyetlenip kullandıktan sonra sanzımandan dolayı vazgeçmiştim. Bunda hangi şanzıman var Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2016 Güzel günlerde kullan abim, 1.6 ehdi yarı otm niyetlenip kullandıktan sonra sanzımandan dolayı vazgeçmiştim. Bunda hangi şanzıman var Geçişleri hissedilmeyen 6 ileri dsg diye biliyorum Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 Temmuz 2016 Paylaş 4 Temmuz 2016 Kazasız belasız ve de cezasız kullan Ersel. Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2016 Kazasız belasız ve de cezasız kullan Ersel. Hayırlı olsun. Çok teşekkürler Cenk. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Temmuz 2016 Paylaş 4 Temmuz 2016 Hayırlı olsun inşallah. Bu c5 ler uzun zamandır makyaj yemiyor. Kasa yıllardır güncel sayılır. Benim de merak ettiğim ve ilgilendiğim bir araç. Acaba arka koltukta 3 kişi rahat seyahat edebilir mi. Şanzuman çıkıntısı yok gibi gördüm resimlerden. Evet, zaten bu kasa makyajlanmıştı, yeni kasa yok. Eskisi de yok. Uzun süredir sitesinde C5 in sıfırı yok. Ya C5 i bitirdiler ya da isim değişimiyle yeni bişey gelecek. Türkiyede sıfır C5 satılmıyor Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 5 Temmuz 2016 Paylaş 5 Temmuz 2016 Hayırlı uğurlu olsun murat abi. Güle güle kullan. Maşallah 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 5 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2016 Önder 1.6 sı da güzeldi ama bunun uzaktan yakından ilgisi yok. 2.0 bambaşkaymış. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Temmuz 2016 Paylaş 5 Temmuz 2016 Abi hayırlı olsun.Şu süspansiyon la ilgili biraz daha kullanım tecrübelerini paylaşırmısın Yorum bağlantısı
Alper Aytar 5 Temmuz 2016 Paylaş 5 Temmuz 2016 Maşallah Murat abi araba güzel özellikle 2.0 dizel otm olması ayrı bir keyiflidir illaki Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 5 Temmuz 2016 Paylaş 5 Temmuz 2016 tekrar yazıyorum yakında forumda 2000cc altı araç kalmayacak 2.0 litreciler artıyor ben dahil. C5 in koltuklarını ve direksiyonunu sevmiyorum. Koltuklar yarış koltuğu gibi çok sarıyor adamı biraz iri yarıysanız rahatsız edebilir. Normal insan boyutlarındaysanız sıkıntı yok hayırlı olsun tam fiyat performans arabası 50 civarı diye biliyorum fiyatlarını. Sadece süspansiyon için bile alınır, eşek kadar jant ile mis gibi kullanılıyor. Yok çukurdan geçtim ses geldi, yok zıplattı yok pat küt etti derdi yok maşallah özellikle konforla ve yakıt tüketimiyle ilgili detaylı bilgi bekleriz. Hayırlı olsun 1.6 dizel düz vites c5 alınır + çip olursa. Sanırım c5 mondeodan daha ağır... Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 5 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2016 tekrar yazıyorum yakında forumda 2000cc altı araç kalmayacak 2.0 litreciler artıyor ben dahil. C5 in koltuklarını ve direksiyonunu sevmiyorum. Koltuklar yarış koltuğu gibi çok sarıyor adamı biraz iri yarıysanız rahatsız edebilir. Normal insan boyutlarındaysanız sıkıntı yok hayırlı olsun tam fiyat performans arabası 50 civarı diye biliyorum fiyatlarını. Sadece süspansiyon için bile alınır, eşek kadar jant ile mis gibi kullanılıyor. Yok çukurdan geçtim ses geldi, yok zıplattı yok pat küt etti derdi yok maşallah özellikle konforla ve yakıt tüketimiyle ilgili detaylı bilgi bekleriz. Hayırlı olsun 1.6 dizel düz vites c5 alınır + çip olursa. Sanırım c5 mondeodan daha ağır... Bugün yaklaşık 500 km yol yaptım. Çoğunluğu sahil yolu virajlı ve gidiş geliş yol. 7 litre civarı yaktı. Dönüş otoban 5.8 e kadar düştü. Ancak 120 nin altına pek düşmedim. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 6 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2016 İçini dışını temizledim bugün. 5 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 6 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2016 1.6 dizel otomatiği ile istanbul içinde gezdim. Aracın oturma pozsiyonu düşük ve camları çok ufak. Bu nedenle içinde ciddi bir kasvetli ortam var gibi gelmişti. Bu araçta sunroof var ne kadar yeterli olur bilmiyorum ama bu araca kesi in komple cam tavan şart. Hayırlı olsun abi Sw bakacaksın o zaman Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 9 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2016 Tüm ağır bakımı yapıldı. Trigyer değişti tüm filtreler diskler balatalar ön düzen hepsi bitti. Şimdi daha bir muhteşem 3 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2016 Paylaş 9 Temmuz 2016 Parça fiyat ları Nasıl abi? Genelde pahalı diye bilinir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts