Murat Ersel Çevik 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Laguna yı en az iki sene bineceğim diye almıştım ama 1.5 aylık 1.6 dizel C5 maceram oldu. C5 in konforunu deyim yerindeyse hasta oldum. Fakat yarı otomatik oluşu ve 1700 kg lık arabaya 1.6 motor yetersiz kalıyordu. Tatil dönüşü biraz araştırınca 2009 model 118 binde boyasız hasar kayıtsız C5 i buldum. Dün sahibi ile görüştük Laguna ile takasa sıcak bakınca bugün alış veriş gerçekleşti.Araç 2009 model C5 2.0 dizel otomatik sxpk modeli. 118 binde değişen ve boya yok. Aracın kondisyon ve şanzımanı gayet iyi durumda. Airmatic çift bölge dijital klima 9 hava yastığı katlanır ayna sunroof ön park sensörü gibi özelliklere sahip. Yakıt ve performans kullandıkça paylaşacağım. 31 Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Murat abi hayırlısı olsun aracin maşallahı var , 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Sempatim var bu markaya. Yorumlarını ve konuyu takip edeceğim abicim. Babamda C5 SW istiyor, hemde çok istiyor ve haksız değil. Kusursuz bir güzelliği var. Dünyaya birdaha gelmeyeceksin al gitsin diyorum.. Bakalım alacakmı. Kazasız belasız güzel günlerde kullan abicim çok hoş araçlar.. 3 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 3 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2016 Sw sini ben de çok istedim ama gücüm yetmedi. Sw daha pahalı 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Çok güzel maşallah... İyi günlerde kullanın.. 1 Yorum bağlantısı
Engin Akşen 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Hayırlı olsun abi. Güle güle kullanırsınız inşallah... 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 3 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2016 Herkese çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 (düzenlendi) Of of hayirli olsun. Arabayi bilen nasil da aliyir gozunu kirpmadan. Citroen'in meshur pnomatik suspansiyon sistemini maliyet nedeniyle 1.6'lara koyamadigi o harika sisteme sahip arac. Ucan hali. Bu tabiri Onder Bey biliyor zaten ve bundan sonra Ersel Bey de biliyor olacak. Kazasiz, belasiz gunlerde kullanin hayirli olsun. Benzersiz bir arac. Saygilarimla. 1.6'nin suspansiyonu cok yumusak ama bunda basli basina farkli bir yapi var. Karakter tamamen degisecek. 3 Temmuz 2016 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Hayırlı olsun Murat. Hiç şaşırmadım bu sefer, otomobil konusunda her an her şey beklenir senden.Değişim ortalaman 5-6 ay civarı sanırım. Almadigin, kullanmadigin araba kalmayacak piyasada... 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Ben de onu soracaktım. O meşhur süspansiyon sistemi bunda varsa harika abi bı-ra-ka-ma-ya-cak-sın inşallah bunu Murat abi 1 Yorum bağlantısı
Ömer Budak 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Hayırlı olsun maşallah sıfır gibiymiş araç Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 3 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2016 Of of hayirli olsun. Arabayi bilen nasil da aliyir gozunu kirpmadan. Citroen'in meshur pnomatik suspansiyon sistemini maliyet nedeniyle 1.6'lara koyamadigi o harika sisteme sahip arac. Ucan hali. Bu tabiri Onder Bey biliyor zaten ve bundan sonra Ersel Bey de biliyor olacak. Kazasiz, belasiz gunlerde kullanin hayirli olsun. Benzersiz bir arac. Saygilarimla. 1.6'nin suspansiyonu cok yumusak ama bunda basli basina farkli bir yapi var. Karakter tamamen degisecek. Evren hakikaten 1.6 nın süspansiyonu çok yumuşak ve konforlu ancak motorun küçük kaldığını net olarak hissediyorsun. Bir de vites geçişleri tabi. Hatta eşim "bu ne ya sanki acemi biri kullanıyor bu arabayı " demişti. Harikulade.. Güzel günlerde kullan abi. Çok sağol kardeşim. Daha iyileri senin olsun. Ben de onu soracaktım. O meşhur süspansiyon sistemi bunda varsa harika abi bı-ra-ka-ma-ya-cak-sın inşallah bunu Murat abi Evet o meşhur süspansiyon sistemi var. Hayırlı olsun maşallah sıfır gibiymiş araç Sağol kardeşim. Daha iyileri senin olsun Hayırlı olsun Murat. Hiç şaşırmadım bu sefer, otomobil konusunda her an her şey beklenir senden.Değişim ortalaman 5-6 ay civarı sanırım. Almadigin, kullanmadigin araba kalmayacak piyasada... Mehmet abi; dünyaya bir kere geliyoruz. İmkanlar dahilinde her çiçekten bal toplamak lazım. Ama bu sefer sanırım iki sene kalacak çünkü ben İstanbul da aracın yanında olamayacağım. Eşim daha çok kullanacak. O yüzden otomatik olması daha büyük avantaj oldu. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Aydın 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Hayirlisi olsun abi. Gule gule kullan 1 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 (düzenlendi) Hayirli olsun .seviyorum boyle tok arabalari .hele şu direksiyonun ağır abiliği cok iyi .bu arada bunlarin da mi direksiyon göbegi sabit?? 3 Temmuz 2016 tarihinde İsmail Avcı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Hayırlı olsun araç. Tam fiyat fayda aracı bence. Yorum bağlantısı
Osman Ozturk 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Hayırlısı olsun Murat.güzel günlerde mutlulukla kullanın. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 3 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2016 Hayirli olsun .seviyorum boyle tok arabalari .hele şu direksiyonun ağır abiliği cok iyi .bu arada bunlarin da mi direksiyon göbegi sabit?? Evet sabit Hayırlı olsun araç. Tam fiyat fayda aracı bence. Hayırlısı olsun Murat.güzel günlerde mutlulukla kullanın. Çok teşekkür ederim Hayırlı olsun. Hayirlisi olsun abi. Gule gule kullan Yorum bağlantısı
Talip Eren 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın. Direksiyonun göbeği sabit değil mi? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts