İçeriğe Yönlendir

Renault Captur Nasıl Bilirsiniz?

Yusuf Aycibin

Recommended Posts

Yusuf Aycibin

Merhabalar Arkadaşlar Konu Doğru yermi yanlış Yer mi Kestiremedim Mod Arkadaşlar Kusura bakmayın,

Başlıkta da Belirttiğim Gibi Arkadaşlar Bu Ara Captur Gözüme Çarpmaya Başladı Acaba Nasıl Araçtır Binen Sürer Gören Bilen Eden Var Mıdır? 

Tavsiye Eder Misiniz? Alınır Mı İnce Bir Araştırmayla 2013 Model 70 Bin Civarındakiler 50 55 Bin e Temizi Bulunuyor 

Sizde Alınır mı Yakıt Bakımından İyi Olacağı Kesin de Satarken Arıza Sorun vs. Kısmından Sorun Yaşar Mıyım...

Şimdiden Teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör
(düzenlendi)

Merhabalar Arkadaşlar Konu Doğru yermi yanlış Yer mi Kestiremedim Mod Arkadaşlar Kusura bakmayın,

Başlıkta da Belirttiğim Gibi Arkadaşlar Bu Ara Captur Gözüme Çarpmaya Başladı Acaba Nasıl Araçtır Binen Sürer Gören Bilen Eden Var Mıdır? 

Tavsiye Eder Misiniz? Alınır Mı İnce Bir Araştırmayla 2013 Model 70 Bin Civarındakiler 50 55 Bin e Temizi Bulunuyor 

Sizde Alınır mı Yakıt Bakımından İyi Olacağı Kesin de Satarken Arıza Sorun vs. Kısmından Sorun Yaşar Mıyım...

Şimdiden Teşekkürler...

Daha önce tanıtım konusu var fikir verebilir sana

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/239223-renault-captur/page-2

tarihinde Serdar GÜNGÖR tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

tipsiz bir araba ve içide biraz dar gibi sanki gene her zaman olduğu gibi en büyük avantajı DCİ motoru 

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Bir çok kişiye tipsiz geliyor, ama autobild de tasarım profları otomobilleri değerlendirdiler. Bu otomobilinin tasarımı çok iyi demişlerdi, ilginç olan tasarım subjektif değildir, iyi tasarım iyi tasarımdır diyorlar. Değerlendirmeleri bizlerden çok farklı. Picasso tablosu gibi mi bu tasarım işi? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yurt

Test sürüşü sonrasında buz gibi soğuduğum araçtır. Direksiyon üzerindeki parlak siyah kaplama elinize takılıyor ve kesiyor. Şöför kısmının göğüs altı çok dar, gaz/fren ikilisinde diziniz konsola çarpıyor. En ufak bir kazada dizinizi kırmanız çok yüksek bir ihtimal. Görüş alanı özellikle arka yan camlar ve arka cam sizi kısıtlıyor. Benim test ettiğim otomatik versiyondu EDC güzel çalışıyor, frenleme iyi, Motor sınıfına göre tatminkar. Ancak araç bana albenili ve kullanımı rahat bir araç olarak gelmedi. Tercih ve zevk meselesidir. Ama aracı ciddi anlamda kullananlar daha iyi yorum yapacaklardır.

Yorum bağlantısı
Ekin Güney
(düzenlendi)

bu fiyatlar da mı ki yetiler :s

Gene bir fransıza geri dönüş seziyorum kardeşim  :) Yanılmıyorsam bundan önce clio vardı sende.Clionun ebatları daha büyük yüksek ve geniş hali düşün çok bir farkı yok. Sürüş dinamikleri nasıl kullanmadıgım için bir bilgim yok.

tarihinde Ekin Güney tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Eray Çalışkan

Ben Captur'un tipini nedense çok beğeniyorum. Çok hoş bir tasarımı var bence yolda gördüğüm zaman da beğenerek bakıyorum. Yerden yüksekliği ülkemiz yol koşullarında oldukça iyi. İç hacmi malzeme kalitesi sürüş dinamikleri falan bir şey diyemem. 1.5 dci motor en büyük avantajıdır.

Yorum bağlantısı
Emre Tutak

1.5 diesel manuelini kullandım tasarım bencede güzel, yakıt tahmin edersiniz ekonomik, direksiyon çok yumuşak, süspansiyonları gerçekten sert hem asfaltta hem bozuk yolda kullandım hoplaya zıplaya gittik :) arka pandizottan çok ses geliyor aklıma gelenler bunlar . . 

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Trim sesi olmayan reno varmi ? Ben hic görmedim malesef, bu arac ekonomi ve donanım icin alinacaksa alınır, aşırı bi konfor beklemek biraz üzebilir ama kesinlikle kötü bir araç degil, icon donanim alınır guzelce binilir :)

Yorum bağlantısı
Kubilay Evis

Dizeli her türlü alınır. Bir kere "özgün bir araç", oturma pozisyonu ve aracın kendisi yüksek olduğu için sürüşü keyifli, ufak bir suv gibi... Clio'dan ziyade binici için çok ideal bir tercih olur.

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Ayrıca icon donaniminda b segment icin baya iyi donanimlara sahip, güvenlik donanimlarida tam

Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin

yorumlarınız için çok teşekkür ederim fransıza dönmek değil yakıttan kaçma diyelim :) ve benim fiyat aralığımda baktığımda dizel ve ekonomik olan araçlar arasında yer alıyor captur clio dan sonra pek bi fark olmıcaktır biraz yükseği sadece yine clioda ki gibi iç taraımında teyp kısmı hoşuma gitmiyor ama olmuyor engel olamıyoruz tasarımcıların bu çılgın fikirlerini bitiremedik :) mecbur katlanıyoruz yakıt önemli arkadaşlar şuan ki i20 birazdan fazla yakıyor 45-50 krş arası kadarcık :( satıcam ve ilk fırsatta dizel araç almayı planlıyorum captur da gözüme çarpan ve araştırmalarıma göre fiyat politikasında uygun ve alınır bir araç gibime geldi tekrar teşekkür ederim herkese aracımın satışından sonra daha da detaylı araştırmalar yapıp az yakan çok kaçan bir araç almayı planlıyorum :) 

Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

Captur tip olarak fena degil bence. Diger konularini pek bilmiyorum. Alternatif olarak peugeot 2008 de bakabilirsiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...