İçeriğe Yönlendir

Fiesta 1.0 Gtdi

Gökhan Albayrak

Recommended Posts

Gökhan Albayrak

Merhaba arkadaşlar;

Fiesta 1.0 GTDi hakkında hiçbir bilgim yok. Yakıtı, ikinci eldeki satılabilirliği ve en önemlisi PS şanzıman vs. gibi konular kafamda soru işareti. Şimdiden yorumlar için teşekkürler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gürkan Çakıroğlu

Gayet başarılı bir motor şanzıman beraberliği, yakıtı da atmosferik motora göre daha uygun...

2.el için bilenlerin aldığı bir araç diyebilirim. Fiyatı kardeşlerine göre bir tık yüksek olduğu için hakkı yeniliyor diye düşünüyorum.

Sonuç olarak gönül rahatlığıyla alınıp binilecek bir araç.

Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

Kullanan herkes çok memnun. Çok seri ve pratik bir araç.

Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen

Malum sitede :) 40-50 adet arasında ilan bulunur hep ama uzun uzun listede kalan araba görmedim. Bileni alıyor yavaş yavaş yayılıyor. Manueli 2 yıl kullandım sakin kullanımda ortalamada 6-6.5 litre yakar. Otomatiği 7 litreye çıkıyor. Motor şanzıman 3 yıldır problem yaşamadım. Bakımdan bakıma servise gittim. Ortalama bakım masrafı 500-600 lira arasında. 170 ile giderken 5000 devir görebilirsiniz. Yüksek hızlarda ekonomik değil.

Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz

Bu araç ile 1.6 atmosferik powershift araç arasında kalıp. İleride LPG takılabilmesi ve fiyatının uygunluğu nedeniyle 1.6 atmosferik motoru seçmiştik anneme araç alırken. Ara sıra kullanma şansım oluyor. Şanzımanı güzel lokum gibi. 

Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu
(düzenlendi)

seat ibiza1.0 eco tsi dsg 

yakıt tüketimi ortala 4.4 lt. ( katalog değeri )

alternatif olarak düşünülebilir.

tarihinde Ali Tatlısu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen
(düzenlendi)

Fiestaya da 4.9 yazıyor ama yakalaması zor değerler bunlar. Manuel olsa belki 5 olur ortalama.

tarihinde Çiğdem KAYA tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu

Fiestaya da 4.9 yazıyor ama yakalaması zor değerler bunlar. Manuel olsa belki 5 olur ortalama.

istanbul, bursa, izmiri, bilmem ama bilecikte 6 litreyi çok rahat yaktırabilirim. :)

Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen

Manuelde mümkün. Sakin kullanımla bursada dikkat edince 5.5 -6 litre kullanıyordum. Ama otomatik ne kadar sakin de kullansan ortalama pek düşmüyor malesef.

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Çok değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Farklı araçlara yönelmedik, buna bile zor karar kıldık. Seçim 1.6 atmosferik otomatik olanından yana kullanıldı. Hayirlisi diyelim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Bilseloğlu

Çok değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Farklı araçlara yönelmedik, buna bile zor karar kıldık. Seçim 1.6 atmosferik otomatik olanından yana kullanıldı. Hayirlisi diyelim

Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah...

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Civic candır, duruyor. Kışın değiştirmeyi planlıyorum, yerine 3 harfli gelecek galiba :)

Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen

Hayırlı olsun. Yine de iki aracı test edip öyle karar vermenizi öneririm. 1.0 ın 100hp ve turbosunu hissetmeniz belki fikrinizi değiştirtebilir. Bence 1.6 atmosferke göre kesinlikle daha zevkli bir sürüşü var.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...