Sani Gerşon 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Sevgili üye arkadaşlar, Forumda çokça "malum site" takma adı ile ve "hepsiorada satış sitesi" olarak son zamanlarda bildirimli siteler geliyor. "Malum sitede ilan no xxx" deyince hangi site olduğnu anlıyoruz. Keza yasaklanmış olsaydı "bu firmaya izin vermiyor" diye düzeltmesi otomatik olarak çıkardı. En güzeli ise geçen gün bir mesajda gördüğüm "ismi lazım değil hepsiorada olan satış sitesinde ürün mevcut" diye yazılmış Yapmayın etmeyin, herkesin bildiği web sitelerini böyle çevirmeyin Ha, bu arada, bu şahsi görüşüm. Öyle yönetim adıma falan konuşmuyorum, sizden biriymiş gibi. Yönetim de kimmiş? O bıyıklı biri vardı, kimdi o 20 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 sizden biri derken ima etmede bayaa abartılıyor 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Arada sırada halka inmek lazım,tebdil-i kıyafet dolaşmak lazım ☺ 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Malum site derken amaç uzun uzun sahibinden.com yazmamaksa anlarım da, malum deyince herkes anlıyor yahu 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 (düzenlendi) Malum bi portifci var nerde o 29 Haziran 2016 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Cem Işık 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Kamuoyunun cevap beklediği soru portifçi abimizin fotoğraflarını o dağ başında kim çekiyor?? Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 dağ başında çekileni bilmem ama benim netten denk geldiğim, portifçi abiye epeyce benzettiğim bazı fotolar var. medyaya servis etsem mi acaba? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Serhat, git sahur yap istersen. Bak ezan okunacak hadi.. 2 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 ucundan azıcık gösterseydim abi... neyse saygılar abi, ellerinden öperim 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 30 Haziran 2016 Paylaş 30 Haziran 2016 Ha, bu arada, bu şahsi görüşüm. Öyle yönetim adıma falan konuşmuyorum, sizden biriymiş gibi. Yönetim de kimmiş? O bıyıklı biri vardı, kimdi o Gözünde bizim ne olduğumuzu dahi hayal edemedim... "yönetim adıma falan konuşmuyorum" kısmı her ne kadar da yanlış yazılmış olsa da bu durumu anlatmaya yeterdi. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 30 Haziran 2016 Paylaş 30 Haziran 2016 Reklam olmasın diye mi yazılmıyor yoksa kısaca malum site deyince herkes anlıyor da o yüzden mi yazılıyor ben de bilmiyorum. Bu arada malumsite.com u satın aldım hergün binlerce kişi geliyor Yorum bağlantısı
Misafir 30 Haziran 2016 Paylaş 30 Haziran 2016 ucundan azıcık gösterseydim abi... neyse saygılar abi, ellerinden öperim Töbeeeee Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 30 Haziran 2016 Paylaş 30 Haziran 2016 Bir cok sitede özellikle forumlarda baska siteye yönlendirmek, isim, link vs vermek yasak. Bir cogunda verince otomatik olarak **** haline dönüsüyor zaten. Malum site deme aliskanligi oradan geliyor. Aman reklam olmasin bizim sirtimizdan para kazanmasin diye engelliyor siteler. Televizyonlarda da bugulama olayi var. Bir röpörtaj izleyemiyoruz mesela. Arkada tonla reklam var bugulayacagim diye adami da buguluyorlar Bu arada gizli fotograflari da mi azicik ucundan bugulayarak verseler 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Haziran 2016 Yazar Paylaş 30 Haziran 2016 Gözünde bizim ne olduğumuzu dahi hayal edemedim... "yönetim adıma falan konuşmuyorum" kısmı her ne kadar da yanlış yazılmış olsa da bu durumu anlatmaya yeterdi.Gokhan bey, Tam olarak nasil algiladiniz yazdigimi bilmiyorum ama, forumda kulup uyelerinin bile farkli bir bolumu ve yetkileri varken, moderasyonun farkli yetki ve sorumlulukları varken, normal uye konumundan bir sikayetimi dile getirdim. Lutfen iyi bakalim, iyi gorelim. Beni bizzat taniyanlar dusundugunuz gibi alt ust ayrimi yapmayacağımi gayet iyi bilir. 4 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 30 Haziran 2016 Paylaş 30 Haziran 2016 Birazdan malum bıyıklı gelir, konuyu toparlar abi hatırlıyonmu birbirine benzer üyeler konusunda bi arkadaşımın resmini eklemiştim sana benzediği için . profili değiştirmişsinya şimdi daha çok benzerlik var Yorum bağlantısı
Batuhan Yüksel 30 Haziran 2016 Paylaş 30 Haziran 2016 Hepsiorada güzel olmuş ama çalarlar bu ismi açarlar bi sanal site takı filan satarlar en güzel takılar için hepsiorada Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 30 Haziran 2016 Paylaş 30 Haziran 2016 (düzenlendi) bendede sahibimdenal.com var. pek yakında pekmalüüümm site olacaz sanırım 30 Haziran 2016 tarihinde Erdoğan Temur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Haziran 2016 Paylaş 30 Haziran 2016 ucundan azıcık gösterseydim abi... neyse saygılar abi, ellerinden öperim Cami duvarından uzak durTöbeeeee Sende Doğuş sende... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Haziran 2016 Paylaş 30 Haziran 2016 Cami duvarından uzak dur Sende Doğuş sende... Ellerinden öperim diyince Servet abi o kadar yaşlımı ki ellerinden öperim diyorsun diye töbeee dedim, sen ne anladın ki ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2016 Malum site mesajları yine gündemde Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 9 Temmuz 2016 Paylaş 9 Temmuz 2016 hepsiorada dolu maalesef hepsisurada.com verelim 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts