Ali Cihangiroğlu 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 (düzenlendi) En hası AAA++++++++ 29 Haziran 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Osman Oğuz 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Fakir veyron turbo tavsiye ederim f/p ürünüdür. ben aldım. başlıgi duvara tutun yapışıp kalıyor emiş gücü baya iyi hepa 14 filtrelidir. Toz torbasiz dır ama çok sesiz değildir bilginiz olsun. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Dyson, philips rowenta sıralaması iyidir. Sulularda koku riski var. Philipste marathon serileri en üst düzeylerde. Rowenta silence force serileri ekstra sessiz, başlıca farklar. Dysona gelince fiyatları yüksek ancak, bozulmayan(bknz Servet Abi Yorum bağlantısı
Alper Doğan 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Yeni elektrolüx aldım gayet memnunum hem çekiş hem ses konusunda tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 http://m.bimeks.com.tr/Urun/147872 ilk maasımla anneme hediye olarak almistim. Emiş gücü gayet iyi torbasiz olmasi da buyuk kolaylik annem icin. Ama aldiktan yaklasik 4 ay sonra ariza verdi garantiden 2 gun icinde motorunu degistiler simdi de kullaniyoruz ama ilk gunki gibi hissettirmiyor artik. Listenizde varsa baska markalara yonelin bence Yorum bağlantısı
Misafir 11 Temmuz 2016 Paylaş 11 Temmuz 2016 Hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim. Sonunda bu sıkıntıyı atlattım. arnica nın terra premium diye bir modeli var onu aldım. olurda daha sonra alacaklar için ilk izlenimlerimi paylaşıyım. Vatan bilgisayar dan 450 tl ye 5 taksitle aldım. Ürünün 3 ayrı modeli var 350 - 400 - 450 şeklinde özelliğine göre değişiyor fiyatları ARTILARI 1- çok sessiz 2-çok güçlü (denediğim marka modellerin en güçlüsü hemde bariz fark ile ) 3-kablosuz uzaktan kumanda özelliği 4-kilitlenebilir toz torbası 5-turbo fırçası EKSİLERİ 1- D sınıfı 2- turbo fırçası işle çok gürültülü çalışıyor 3-malzeme kalitesi ne kötü ne iyi Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 12 Temmuz 2016 Paylaş 12 Temmuz 2016 Hayırlısı olsun, araba almak gibi bir şey beyaz eşya araştırmak. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Temmuz 2016 Paylaş 12 Temmuz 2016 Hayırlısı olsun, araba almak gibi bir şey beyaz eşya araştırmak. Aynen öyle valla. Şimdi birde yeni üye geliyor. Araştırda araştır artık biberonundan arabasına yatağına kadar... Yorum bağlantısı
Recommended Posts